sanat halı kullananlar

Arkadaşım sanatı bilmiyorum da beyaz halı için yorum yapıcam ben bi heves almıştım beyaz halı hem de koridora her hafta siliyodum baktım olmuyo saldım gitti cok kirleniyor bir gün süpürme tozdan gri oluyor hevesini kırmak istemem ama ben de cok dolmuşum sorunca dayanamadım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım sanatı bilmiyorum da beyaz halı için yorum yapıcam ben bi heves almıştım beyaz halı hem de koridora her hafta siliyodum baktım olmuyo saldım gitti cok kirleniyor bir gün süpürme tozdan gri oluyor hevesini kırmak istemem ama ben de cok dolmuşum sorunca dayanamadım:)

Benim bütün halilarim beyaz ama dediginiz gibi bir sorun hic olmadi. Ayrica haliyi silmemek gerekir çünkü rengi soluyor diyorlar. Ben halilarima baktikca içim açılıyor vallahi :-)

Benim bütün halilarim beyaz ama dediginiz gibi bir sorun hic olmadi. Ayrica haliyi silmemek gerekir çünkü rengi soluyor diyorlar. Ben halilarima baktikca içim açılıyor vallahi :-)
Halı kirlendiği zaman ne yapıyorsunuz,yıkamaya mı veriyorsunuz,bende yıkamak halıya zarar veriyor diye biliyorum.:1:

Belki de benim halılarımın malzemesindendir zaten hergün süpürünce cok sorun olmuyo ben hem okul hem eve yetiştiğim için hergün süpüremiyordum:( silmeye gelince de sık sık yıkamaya veremedim o yüzden sürekli siliyodum zaten renginde de bi solma olmadı

Halı kirlendiği zaman ne yapıyorsunuz,yıkamaya mı veriyorsunuz,bende yıkamak halıya zarar veriyor diye biliyorum.:1:

Ben de öyle biliyorum sık sık yıkamaya göndermeyin demişti aldığım yer özellikle yeni halıları bekletebildiginiz kadar bekletin beyaz sabunlu suyla silin diyolar bana öyle dedi halıcı

kızlar salonuma sanat halı aldım beyaz renk kullaanan varsa kalıtesı nasl bılgı verebılırmıı

merhaba cnm bende sanat halı kullanıyorum ama beyaz değil rengarenk
seninki shagy mi bilmiyorum ama inşallah değildir
çok şıklar fakat temizliği çok zor çabuk kirleniyor ve sürekli yıkamaya gidiyor
benim halım bu :16::16::16: $sanat-halý-3d-multi-shaggy.webp

Back
X