- Konu Sahibi Yusufum2010
-
bende aynen öyle düşünüyorum hayat onlara güzel
çoğunun tek derdi güzeliği formu vs...
haa bide onlarda çocukla kaliteli vakit geçirmek diye bişe var türkçesi canım istediğinde 2 oynar sonra hooopp bakıcısına atarım :)
para ugruna cogu bayanda simdi cocugunu kayinvaldesine annesine birakip isine gitmiyormu?
arasinda cok bir fark göremiyorum ben sahsen..
Bir hocamız anlatmıştı yurt dışına giderken Ebru Şallı ile ailesiyle aynı uçaktaymış kadın çocuklarını bir kere bile taşımamış kucağına alıp ilgilenmemiş, hep yanında bakıcılar çocuklara bakıp ilgileniyormuş değişik bir anne demişti.:26:
Böyle umursamaz annenelerle geçim sıkıntısı nedeniyle çalışıp çocuklarından mahrum kalan anneleri aynı kefeye koyamaz kimse bence .
para ugruna cogu bayanda simdi cocugunu kayinvaldesine annesine birakip isine gitmiyormu?
arasinda cok bir fark göremiyorum ben sahsen..
Genel olarak insanların maddi durumu yerinde değil, sadece erkek çalışarak bir evi geçindiremiyor bir de üstüne çocuk olunca masraflar birden 2ye katlanıyor o zamanda kadınlar bebeklerini annesine kayınvalidesine bırakmak zorunda kalıyor! Yani bahsettiğiniz gibi keyfe keder iş için bırakmıyor kadınlar genelde çocuklarını.. Ama sanatçılarda öylemi, parası var evi var arabası var kira derdi yok geçim sıkıntısı yok istese çocuk belli bir yaşa gelene kadar çalışmayabilir öyle bir zorunlulukları yok yani... :97: Yanlış anlama düşüncelerine saygım var canım, ben bana göre kendi düşüncelerime göre anlattım .. :97:
yorumun ilginç geldi doğrusu.para uğruna ne alaka yani.çalışıyorsan işine gidersin.belli bir izin hakkın olur kullanırsın sonra işine tekrar dönersin.çalışmadan evde oturmayı anlayamıyorum bende.hatta çalışan bir insan çocuğuna daha fazla emek harcamış oluyor.gece uyumadan işe gidebiliyorsun ve bu gerçekten çok zor.o kadar üniversite okuyup sonrada niye çalışmayım evde oturayımki.çalışıyorum çocuğumu kayınvaldeme bırakıyorum ama ona ilgimi hiç eksik etmiyorum.bir kaç saat beni görmüyor belki ama onun dışında bir eksikliği olduğunu sanmıyorum.çalışan onca bayan var şimdi onların çocukları hep mağdurmu.benim annem de çalışıyordu.annem iyi bir annedir.onun sevgisini ilgisini hep hissettik bende kardeşim de.şimdi sizin mantığınıza göre bayanlar çocuk doğurup büyüteceklerine göre çalışmamalılar.sadece erkekler çalışmalı o zaman.bir ev hanımı da çocuğuyla ilgilenmeyebilir.bütün ev hanımlarının çocuklarının çok mutlu olduğunu sanmıyorum.
kadinlar calismasin erkekler calissin gibi birsey söylemedim... "ugruna" kelimesinden ne kadar cok anlam cikartmissiniz öyle
sasirdim dogrusu .. bir bayan calismali zaten bende aksini savunmuyorum
sadece en azindan cocuk 3 yasinna gelip konusmaya basladiktan sonra calismaya baslanmasini daha uygun buluyorum
kim olursa olsun bakan anne gibi olamaz diye düsünüyorum hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?