Sanatcilarin Anneligi..???

anne her zaman ve her durumda annedir kaç dadı olrsa olsun annelik mutlaka yapıyorlardır çalışmak zorundalar die anne olmasınlarmı

Alla alla ne kadar saçma bi düşünce.her annenin fedakarlık yaptığı anları vardır.ama kadının parası var neden dadı tutmasın.çoğunuz eminimki kendisine bir yardımcı tutmak isterdi çocuk büyütmek kolay değil.kimseye kalmamış çocuk nasıl büyütülür nasıl annelik fedakarmı değilmi sanatçıların anneliği iyi yada kötü size ne.kötü diyince kendinizi fedakar annemi hissetceksiniz
,(çokmu patladım ne hahhah )

sanirim yanlis anlasildim.benim demek istedigim su.
mesela caga sikeli gödüm tve gecenlerde.tatile bodrumami ne gitmis.cocugun yaninda 2 tane dadi var.calisirken tabiki bakici olmasi normal.ama tatilde ne alaka?onu yedirmeye uyutmayla ugrasmak istemiyo belliki bana tuaf gelen bu

ozaman neden sanatcilari yargiliyoruz ?
onlarinda popüler kalabilmeleri icin üretmeleri gerekiyor ...
3 yil sonra ayni popülerligini yakalayabilicekmi bakalim ayni sanatci
calisma hayatinada uzak degilim ayrica kendimi bildim bileli calisiyorum.

Son düzenleme:

Şartlar farklılaştıkça fedakarlık ve annelik güdüsü azalacak diye bir şey yok ki..
Fedakar anne doktor da olsa aynı ev hanımı olsa da tiyatrocu olsa da aynı.Yaşam tarzlarının getirdiği farklılıklar var sadece.
Olmayanda zaten olmuyor her anne kelimenin tam anlamıyla anne olamıyor sizlerin de şahit olduğunuz örnekler olabilir..
Onların da meslekleri o sonuçta şartlar ne gerektirirse o şekilde yaşıyorlar.

ben sanatçıları yargılamadım daha o konuda yorum yapamadım.düşüncem şu bu konuda:kimin çocuğuyla nasıl ilgilendiğini hiç bilemeyiz.insanın durumu müsaitse istediği kadar yardımcı tutabilir bence.bu fedakar olmamak anlamına gelmez.sürekli çocuğuyla beraber olup çocuğunun her işini yapan bir anne illaki iyi bir annemidir.bence kriter kesinlikle bu değil.ama şu var bazı anneler daha çok yorulmuş oluyor bazılarıysa daha kolay bir hayat sürüyor.

yahu adamın parası var 3 dadı da tutar 5 dadı da tutar..çalışmış kazanmış parasını da istediği gibi harcar,dadı tutması onu anneliğini sorgulama hakkı vermez kimseye...benimde o kadar param olsa tutarım,gönderirim çocuğumu en iyi okullara ne yani parayı çocuklarına harccamalrında ne sakınca var yani
bizim insanımızda genel olarak para kazanının harcamalarını yerme,onları haksız yere eleştirme,bak çocuğunu yurt dışında okutuyo görüyo musun ya da dadı tutmuş kendi baksın işi ne gibi durumlar var.ne alaka yaa size ne!.anlayamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…