Bölge hastanesi sancaktepe pınar çakmak hanım efendiye genel rutin kontrol icin gittim. Polikistik oldugumu söyledi ve ilac yazdı. Düzenli kadın doguma giderim. İlk defa duydum ve emin olamadım güvenemedim ve iyiki de güvenmemişim. baska bir özel hastaneye gittim 1 hafta sonra doktorum böyle birşeyin olmadıgını herseyin güzel ve normal oldugunu söyledi. Hanımefendiye gitmek isteyen olursa bu yorumu okuyabilirsiniz.
Bölge hastanesi sancaktepe pınar çakmak hanım efendiye genel rutin kontrol icin gittim. Polikistik oldugumu söyledi ve ilac yazdı. Düzenli kadın doguma giderim. İlk defa duydum ve emin olamadım güvenemedim ve iyiki de güvenmemişim. baska bir özel hastaneye gittim 1 hafta sonra doktorum böyle birşeyin olmadıgını herseyin güzel ve normal oldugunu söyledi. Hanımefendiye gitmek isteyen olursa bu yorumu okuyabilirsiniz.
Aaa şok oldum. Ben klomen tedavisi görmüştüm Pınar hanım da. Eğer suçu varsa cezasını da çeksin inşallah, Allah erken doğum yaşayan tüm kadınlara ve bebeklere güç versin.
Kadınlara gizliden iğne mi vuruyormuş? Acaba yoğun bakımda yatsınlar da para kazanalım diye mi yapılmış. Allah sen koru ne kötü.
Aaa şok oldum. Ben klomen tedavisi görmüştüm Pınar hanım da. Eğer suçu varsa cezasını da çeksin inşallah, Allah erken doğum yaşayan tüm kadınlara ve bebeklere güç versin.
Kadınlara gizliden iğne mi vuruyormuş? Acaba yoğun bakımda yatsınlar da para kazanalım diye mi yapılmış. Allah sen koru ne kötü.
Vajinal muayenede gizlice ilaç uygulaması yapıyormuş.
Evet erken doğum yaptırıp yoğun bakıma almak için.
Yeni doğan çetesinin başka bir iğrenç türü.
Söz konusu hastanede 10 yılda toplam 8000 erken doğum olmuş.
Vajinal muayenede gizlice ilaç uygulaması yapıyormuş.
Evet erken doğum yaptırıp yoğun bakıma almak için.
Yeni doğan çetesinin başka bir iğrenç türü.
Söz konusu hastanede 10 yılda toplam 8000 erken doğum olmuş.
Ah ya çok üzüldüm. Allah bu kişilerin şerrinne uğrayan ailelere sabır ve bebeklere de şifa versin.
Ben de klomen tedavisi görmüştüm bu doktorla ve olsa hamile kalsaydım eşime onunla devam ederim diyordum. Çok güler yüzlü ve gayet ilgili görünen bir kadındı. Bayağı da hastası vardı hatta. Artık kime güveneceğimizi gerçekten bilmiyorum.