Yazikk yaa gercekten uzuldum cnm.. Bugun bir akadasimaa anlatmistim.. Oda ona gitmeye baslamisti san eseri ogrendi.. Ianan hala soktayim cnm. Oda bugun viayi arayip sikayet etmis.. Bnm.zaten dogumuna az kalmis 160ytl bayilcaksin ahh ahh.. Nediyim.. Ne diyim.. Zatenn hep kndi dedgi heppp kndi bildigi nukket hocada gitti.. Banu var kimsede ona gitmiyr.. Bnm suyum fazla diye bana demedigini birakmadi dewamli kilolusun kilosun 100 kiloydum.. 9kilo aldim.hamilligim boyunca bana demedigini birakmadi ikide bir bana diytisyenin kapisni gosteriyr.. Daha koltuga oturup derdini anlatmadan seni tamm hadi bebge bakalim.diyr.. Bnm bebgimde. 3hafta onden gidiyr.. Bak ben ayrintili usgmide orda yaptim bana.soruyr ayrintili temiz cikmisti degilmi diyr hey allhim ne cikicakti.. Ogun sekerin var.dedi.. Sekeri icirdi.. Ordaki hemsireyi uyrdim dedim.corasprin kullniyrum.. Dedim sen bole konusunca.dikktimi veremiyrum diyr bana.. Siringaya cekti kanimi.. Siringnin ucunu fazla cekti butun kanim yere akti.. Savini yolcaktim.. Karnimdakine dua etsin zaten selimiyedeki.. Hastne kapaniyrmus.. Serpil hoca oraya geliyrmus.. Ole duydum.. Nediyim allhh islah etsin rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.. Insallh birdaha vianin onunden gecmke istemiyrum..