Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tşk ederim bayanlar tuğba hnm gidecem bende tavsiyeleriniz üzerine.
Merhaba kızlar bende sancaktepede oturuyorum. 16 haftalık hamileyim. Geçenlerde Nükhet hanıma gittim ve bende çok memnun kaldım.. Güleryüzlü ilgili bir hanım.. Hastaneyi de çok beğendim.. Sanırım bende orada devam edeceğim.. Herkesede tavsiye ederim![]()
İlaç felan verdi mi ?
Bende bu hastaneyi arastiriyorum tugba hanimida iyi diyorlar giden arkadaslar ve dogum yapan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar doktorum hastaneden ayrılmış yeni bir doktor bulmam lazım. sancaktepe via yeni açıldı ama doktorları tanıyanınz var mı diye merak ediyorum. bazı doktorlar sezeryana cabuk yönlendiriyo ve sezeryan olmak istemiyorum...
Op. Dr. Banu YILDIRIM
Op. Dr. Nükhet Eryılmaz
Op. Dr. Tuğba GÜRBÜZ
Op. Dr. Tülin EROĞLU ELMAS
bilgisi olanlar tanıyanlar varsa, paylaşırsa sevinirim![]()
Nukhet hanim bir harika biraz soguk gibi gorulsede isinde tam bir profesyonel. 2 kere acile gittik hepsinde o denk geldi acayip ilgili herseyden ote tecrubeli ve bilgili diyebilirim.bir arkadasimda ona takip oluyodu simdi bende basladim ona harika bi kadin
Tugba hanimada gittim 1 kere cok sical kanli ve anlatmayi cokm seviyo o da iyi bir dr .bir arkadasimda ona gidiyo ilk dogumunu onda yapmis simdi ikinci icin yine ona devam ediyoBen Dr. Tuğba hanım ile başladım..16 haftalık gebeyim. ilk gebeliğim olduğu için kafamda çok sorular vardı. Hepsini ilgiyle dinledi ve çok pratik bilgiler verdi. Çok memnun kaldım .Herkese tavsiye ederim.
Merhaba kızlar bende sancaktepede oturuyorum. 16 haftalık hamileyim. Geçenlerde Nükhet hanıma gittim ve bende çok memnun kaldım.. Güleryüzlü ilgili bir hanım.. Hastaneyi de çok beğendim.. Sanırım bende orada devam edeceğim.. Herkesede tavsiye ederim![]()
Ben Nüket hanimda basladim cokda memnun kaldim.
Kızlarrrr...Süper bir doktor buldum sonunda kendime..16 haftalık gebeyim.Via hospital sancaktepe ye yolum düştü. Op.dr.Tuğba Gürbüz ile karşılaştım . Çok beğendi. Çok ilgili ve bilgili bir insan ..Çapa kadın doğumdan uzmanlığını almış. Hastanedekil tanıdıklarıma sordum çok iyidir dediler. Herkese tavsiye ederim demedi demeyinBen acil olarak gitmiştim.. Gaz sancım falan oluyordu. Onun için ilaç verdi.. Onun dışında kullandığım ilaçları sordu başka ilaç vermedi...