Merhaba arkadaşlar yirumlarinizi okuyunca cok şaşırdım. Ben 10 haftalik hamikeyim ilk hamileligim dusukle sonuclandi.bolge hastanesine gidiyodum ilk hamileliginde erdeme gidicektim ama kan tahliki icin yakin bi hastaneye gidelim dedik bi kac defa bolgeye gittik ve tugba hanim ordaydi.burda bi arkadas bolgede oldugunu yazmis o zaman anladım o doktor oldugunu ve benim hayatimimmafetti.4 haftalik hamikeykn gittim beni resmen hamile bile saymadi zaten keseymis sonradan oluscakmis hic öyle şeyler bilmiodum evet hamikesin ama tam diyemeyiz daha kese oluscak dedi beni yollafi ve doktoru n yanından ciktigimda üzülerek ne oldugunu amlamadan cikmistim.ne iliski yasak dedi ne bisey direk mide bulantı hapi verdi bulaninca kullan dedi.ve bebeğim yasamadi 9 haftalikken düşük yaptim kurtaja erdeme gittim ordaki doktorumdan cok memnun um aslında ama via cok yakin diye oraya gidicem yarin ilk defa aciline gitmiştim bi kere banu hanim denk geldi cok iyiydi ama arkadaş tavsiyesiyle Nükhet hanima gidicem tugba hanim icin cok iyi dedikleri ni okuyunca onami gitsem dedim ama bolgedeki oldugu anlayinca birazda arastrdim onun olduğuna emin olayim die vazgeçtim tabiki.ins Nükhet hanimdan memnun kalırım