- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sultanbeyli ilçe sağlık müdürlüğünde çalışıyorum ne kadar zor ıyı bir doktor bulmak ya 23 haftalık hamileyim kurtköy ersoy hastanesine gidiyordum esra hanıma geçen rahatsızlandm kusma ishal acile gittim esra hanım yoktu başka kadın doğum yönlendiridler onlarda bakmadı bana kimse ilgilenmedi hiçbir sağlık çalışanı ortalıga falan artık kusmaya baslamıstm ayakta zor duruyodum allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsn gerçekten![]()
bende via hospital sancaktepeye başlamayı düşünüyorum tuğba gürbüze çok övüyolar ama o doktoru cep numarasını falan veriyor mu?
evet maalesefCok gecmis olsun. Cok haklisiniz insan ozelde neye guvenecegini bilmiyor. Devletede gitsen ordada ilgi alaka 0 mallesef
hadi yaTugba hanima hic gitmedim cunku kendisi asiri yogun devlet hastanesi gibi hastayi 5 dk da muayene edip yolluyormus
hadi yaeşim bulmuş bu doktoruda yardımcı doçent olmuş şimdi kadın off napcağımı sasırdım bende
![]()