- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
Bugün gittim tuğba hanıma ultrason muayenesini size nasıl yaptı acaba eşimle ilk gidişimizdi sabah dıyemı bilmiyorum çok sakindi girdik siz nasıl yardımcı olabılırm dıye sordu tansıyon kılo bakıldı hangi ilaçları kullanmam gerektiği konusuldu bebegın kılosuna boyuna baktı ultrasonda bize kafasını bacaklarını kollarını gösterdı tek tek 23 haftalığım ben doğum tarıhını konustk ki şimdiye kadar gittğim doktorumla daha doğumla ilgili bişey konuşmamıştık bız memnun kaldık galiba biraz kişiye bağlı ya da ilk izlenım önemliValla tugba hanıma gidip de doktor degisenlerden biri de benim malesef. Tuba hanım 5 dk da muayene edip yolluyor ben size baştan soylim. Kapıdan girdiğin anda hosgeldin nasılsın iyi misin diye sorup daha iyim tskler siz nasılsınız demeden neyiniz var diyor. Anında ultrasona alıp. 3 5 ultrason fotosu çekip herşey normal deyip yolluyor .. tabi ben kesinlikle gidin yada gitmeyin demem ama durum aynen böyle oluyor. Bnde cemal beye gitmeye karar verdim çok cana yakın samimi bir doktor. Güler yüzlü ve de konuşkan. Siz gidin deneyin hangisinden memnun kalırsanız ona devam edersiniz