sancaktepe via hospital

Cemal bey hastaneden ayrılmış.son haftalarımda terkedilmiş gibi kaldım.bende estevia damlanın hanıma gittim çok memnun kaldım sağolsun kabul etti beni.via sancaktepenin grup hastanesi via da doğum yapılıyormuş.herşeyde bir hayır var derler ya heralde hakkımızda hayırlısı buymuş
Damla hanıma bende gidiyorum ama doguma kendisi girmiyomus viada bir doktorala kordibeli çalıştıgını söyledi bende o yüzden viada bir doktor seçip onunla devam etmeyi düşünüyorum sana dogum konusunda ne dedi kendisimi gelcekmiş

Damla hanıma bende gidiyorum ama doguma kendisi girmiyomus viada bir doktorala kordibeli çalıştıgını söyledi bende o yüzden viada bir doktor seçip onunla devam etmeyi düşünüyorum sana dogum konusunda ne dedi kendisimi gelcekmiş
Yani o şekilde konuşmadık aslında kendisi girer diye düşündüm sormadım ben de hiç bişi sadece gece bişi olursa via ya gidersin dedi,gündüz buraya gel dedi

İyi akşamlar arkadaşlar bende suan 20 haftalık hamileyim . Çakmak erdem Hastanesine gidiyorum yasemin hanım çok iyi bir doktor ancak hastaneden hiç memnun değilim. Hem temizlik açısından sıfır hem de enfeksiyon vakaları çok fazla. Bu yüzden evime de çok yakın olduğu için (Sarıgazi de oturuyorum) via hospital geçmeyi düşünüyorum ancak doktorları suratsız diye çok duyuyorum. Cemal bey de gitmişse eğer şimdi ne yapabilirim bir akıl verin :(

Kararsızım aslında bebeğin eşi önde suan düzelmezse sezeryan duruma göre belli değil ama normalden korkuyorum açıkcası
Aklıma şey geldi hani belki normal doğuma girmiyordur sezeryan planlı bişi ya belki geliyordur diye umut ettim:(yarın arayıp sorucam ona göre davranırım.

Kararsızım aslında bebeğin eşi önde suan düzelmezse sezeryan duruma göre belli değil ama normalden korkuyorum açıkcası
Aklıma şey geldi hani belki normal doğuma girmiyordur sezeryan planlı bişi ya belki geliyordur diye umut ettim:(yarın arayıp sorucam ona göre davranırım.

Aklıma şey geldi hani belki normal doğuma girmiyordur sezeryan planlı bişi ya belki geliyordur diye umut ettim:KK43:yarın arayıp sorucam ona göre davranırım.
Bencede bir konusmanı öneririm dediğin gibide olabilir ama viada faruk ziya saygı var oda iyi bir doktora benziyor onlada görüşebilirsin kontrole gittiğimde sezeryanda oluslarına denk geldim demekki tercih edilen bir doktor

Bencede bir konusmanı öneririm dediğin gibide olabilir ama viada faruk ziya saygı var oda iyi bir doktora benziyor onlada görüşebilirsin kontrole gittiğimde sezeryanda oluslarına denk geldim demekki tercih edilen bir doktor

O doktora ne zaman denk geldin canim? Ben hic gormedim kendisini

O doktora ne zaman denk geldin canim? Ben hic gormedim kendisini
Aksamları nöbetçi oluyor genelde yada haftasonları hastaneyi arayıp nöbetçi oldugu günleri takip edebilirsin canım ben eger sezeryan olursam kendisine yaptırmayı düşünüyorum ama normal dogumda napmam gerek blemiyorum doktor konusunda cok kararsızım sen ilk dogumunuda viadamı yapmıstın tanıdıgın orda dogum yapanlar varmı

Aksamları nöbetçi oluyor genelde yada haftasonları hastaneyi arayıp nöbetçi oldugu günleri takip edebilirsin canım ben eger sezeryan olursam kendisine yaptırmayı düşünüyorum ama normal dogumda napmam gerek blemiyorum doktor konusunda cok kararsızım sen ilk dogumunuda viadamı yapmıstın tanıdıgın orda dogum yapanlar varmı

Canim.benimde ilk dogumum olcak nasipse, ama hic icini sıkma rabbim ne derse o olur. Sen icini ferah tut, aklini bulandirma. Belki normaldede ziya beye denk gelirsin

Canim.benimde ilk dogumum olcak nasipse, ama hic icini sıkma rabbim ne derse o olur. Sen icini ferah tut, aklini bulandirma. Belki normaldede ziya beye denk gelirsin
Normal dogummu olacaksın doktorun kim canım bazen bir cesaretim oluyo sonra cevremde zor dogumları duydugumda korkuyorum

Cemal bey hastaneden ayrılmış.son haftalarımda terkedilmiş gibi kaldım.bende estevia damlanın hanıma gittim çok memnun kaldım sağolsun kabul etti beni.via sancaktepenin grup hastanesi via da doğum yapılıyormuş.herşeyde bir hayır var derler ya heralde hakkımızda hayırlısı buymuş
Merhaba cekmekoyde ki estevia ya mi gidiyosunuz?

İyi akşamlar arkadaşlar bende suan 20 haftalık hamileyim . Çakmak erdem Hastanesine gidiyorum yasemin hanım çok iyi bir doktor ancak hastaneden hiç memnun değilim. Hem temizlik açısından sıfır hem de enfeksiyon vakaları çok fazla. Bu yüzden evime de çok yakın olduğu için (Sarıgazi de oturuyorum) via hospital geçmeyi düşünüyorum ancak doktorları suratsız diye çok duyuyorum. Cemal bey de gitmişse eğer şimdi ne yapabilirim bir akıl verin :KK43:
Yasemin hanim benim eski doktorum ilk doğumu mu o yaptırdı normal dogum yaptım ama çok skintili yasadım tekrar ne o doktora nede o hastaneye gitmeyi dusunmuyorum umarim sizin güzel gecer

Back
X