Merhaba..6 aylık bir bebeğim var,via hospital sancaktepede doğum yaptım..Şöyle bir özet geçiyim sana,Öncelikle afiyet hastanesinde özgür hanıma gittim memnun kalmadım..viada Tuğba hanıma gittim,gitmez olaydım..hamileliğimi rezil etti,her gidişimde mutsuz odadan çıkıyodum resmen,insan az motive eder,bukadar demolize edilmez.eşime memnun olmadığımı söyledim çok kibirli bulduğumu söyledim,bana abarttığımk çok hassas olduğumu söyledi hep ve o doktorda kaldım..Hamileliğim çom güzel geçti sıkıntısız süreç geçirdim.Ama her gidişimde herşey yolunda mükemmel harika diyip gönderiyodu,7. Aya geldim karnımda çok kasılıyo bi yerde çok toplanıyor diyorum normal diyor,sağ ayağım elin uyuşuyo diyorum normal diyip gönderiyor..36. Haftamda sabah kalktım suyum geldi,apar topar hastaneye gittim ve anında doğuma alındım 8cm açılmam olmasına rağmen riske atamam diyip sezeryana aldı.Karnımda kordon kısaymış meğer,bebek oyuzden okadar kasılıyomuş yavrum..ve doğum anında söylüyor bunu şaka gibi..10 gün küvezde kaldı yavrum.allaha şükür şimdi sağlıklı bir kızım var.ama bir daha aslaaa tuğba hanımın yüzünü görmek istemiyorum,kibirinden burnunun ucunu görmeyen bir kadın.kesinlikle tavsiye etmiyorum..ama hülya hanım var viada ona gidebilirsin çok güler yüzlü çok tatlı ilgili bi kadın..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu..