Ben 19 aralıkta damlanur hanımla sezaryen oldum spiral çok memnun kaldım.fakat hamileliğin 36 ya da 37 haftalarda gece çok kasılmam vardı viaya gittim tuğba hanım vardı muayene etti kibarca sonra dedi ki şuan doğum tam gözükmüyor ama tedbir olsun sana serum verelim bir de medikal yatış yapalım olmazsa sabah bebeği alırız dedi.vezneye geldim 400 tl hesap çıkardılar.karşılayamayacağım için ümraniye devlete gittim bi sürü kan tahlili muayene nst yapıldı.sonuçları beklerken benim gibi hamile bir bayanda da aynı sorun varmış ve aynı şekilde ondan da 400 tl istemişler.bunu duyunca çok sinirlendim.gece gelene mi böyle yapıyor hastaneler bilemedim.güvenim sarsıldı.bu arada benim ikinci sezeryandı ve 38+5 te alındı tansiyondan dolayı yoksa damlanur hanım 39 da alacaktı şükür bebeğim ben sağlıklıyız.
Bir de size bilgi via çocuk bölümü kadar saçma bi bölüm yok.zavallı Dr lar gece gündüz hem acil hizmeti hemde poliklinik hizmeti veriyor.drlar yetersiz,devlet hastanesinden çok bekliyorsunuz. paranızla rezil oluyorsunuz.benden size tavsiyem çekmekte Tavsiyem via çocuk acile gideceğinize ümraniye devlete gidin en azından para vermezsiniz.tamam sıra beklersiniz biraz ama çok acil olunca öncelik sağlıyorlar özellikle yenidoğan grubunu bekletmiyorlar bilginize...(ben viada yeni doğan bir haftalık oğlumla 1 saat sıra bekledim rica etmeme rağmen)