Doğuma Hazırlık Sancı mı doğum mu, hangisi daha zor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ASDElmaliSekerim

вιℓιуσя&#96
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
617
4
31
Ankara
Kızlar ben inş nasıp olursa normal doğum istiyorum. Yaa çok merak ediyorum, sancılar mı daha zor yoksa doğum mu.
Doğum derken son sancılar yırtılmalar dikişler felan. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.
Doğum yaklaştıkça merakım ve korkularım artıyor. Şimdiden çok tşkr ederimm :16:

inşallah bende normal doğum istiyorum ve tecrübesi olan arkadaşlar normal doğumu anlatabilirlerse bize çok sevinirim :40::49::49::49:

Hepside çok kolay :))

Tabi sancı daha zor bana göre. Doğum en fazla 2-3 dk da bitiyor.

Ağrısız, sancısız doğumlar kızlar.:49:

Ooof off bu sene tek derdim bu, normal istiyorum ama sancisi dogumu korkutuyor, kuzenim sezaryan oldu ol sezaryani bak keyfine diyor ama tabi o biraz sert biri bense igne bile yaptiramiyorum popoma :( bebek yapmasi iyide cikarmasi dusunce:)

sancılar okadar uzun geliyor ki bir an önce doğum olsa diye bekliyorsun,bana suni sancı da verildi,6 saat kıvrandım resmen,doğum esnasında kesi de oldu bende,ama hiç acı hissetmedim,kuş gibi hafifliyorsun doğumda.suyunuzun erkenden gelmemesi için dua edin,su gelipte bebek gelmiyorsa suni sancıyı dayıyorlar,allah tüm hamişlere kolaylık versin:16:

Bencede ağrı daha zor ben saatlerce çektim suyum kaç saat öncesinden geldi.Ama bana suni sancı vermediler.Geliyor diyorum bakıyorlar yok haydi tekrar odaya, allah yardımcınız olsun bir günlük işte olup bitiyor.

Son düzenleme:
çok teşekkürler bayanlar sadistlik diye düşünmezseniz ben o acıyı hissederek doğurmak istiyorum:46: dicem... çevremdeki herkes sezeryan oldu sonrasındaki acı daha kötü gibi geldi sezeryanda... bir günlük acıya razıyım ama düşündükçe gözümde büyüyor ...umarım herkese kolay doğum nasip eder rabbim :16: ve tabi bebeğimle banada :34: buarada şu suyun erken gelmemesi için birşeyler yapılabiliyormu yoksa kısmet meselesi mi?:53:

sezeryan gerektıren ciddi bir durumun yoksa hiç korkma

normal doğum yaptım gayet memnunum eğer izin verılırse gene seve seve normal doğururm

kesınlıkle çok rahat yarım saat sonra gez dolaş ohhhh relaxx sancı kısmı zor tabı doğdugu anda hersey

bitiyo zaten kafana takma tadını cıkar doktoruna guven baska bişey dmeıyorum öel çok doğumla alakalı şeler okuma

okuycaksan doğrunefes alma egzersizlerınıoku ve bu konuda egzersiz yap :)

sezeryan gerektıren ciddi bir durumun yoksa hiç korkma

normal doğum yaptım gayet memnunum eğer izin verılırse gene seve seve normal doğururm

kesınlıkle çok rahat yarım saat sonra gez dolaş ohhhh relaxx sancı kısmı zor tabı doğdugu anda hersey

bitiyo zaten kafana takma tadını cıkar doktoruna guven baska bişey dmeıyorum öel çok doğumla alakalı şeler okuma

okuycaksan doğrunefes alma egzersizlerınıoku ve bu konuda egzersiz yap :)

teşekkürler bunları dikkate alıcam :16: cesaret edipte doğumla alakalı bişeyler okuyamıyorum zaten ama en azından böyle iyi şeyler duymak rahatlatıyor insanı...

Merhabalar,Allah kismet ederse benim ücüncü cocugum olacak.Ilk kizimda normal dogum yaptim benim icin sanci daha kötüydü dogum daha kolay.Ikinci kizimdada sezaryan olmak zorunda kaldim sezaryandan sonrasi cok kötü agrilar acilar,bu hamileligimdede normal dogum istiyorum insallah hersey yolunda gider herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin insallah.:34:

ben o sancıyı çekmek hissetmek istiyorum o anda bebeğimi görmek istiyorum sancı fazla gözümü korkutmuyo ama genede korkuyosun nasıl doğurcam diyosun özelliklede kesi den korkuyorum iyileşmesi baya bi zaman alıyomuş sanırım allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

bende normal dogum yaptım sancı kısmı cok daha zor uzun sürseydı normal doguramazdım o kadar yanı :1: ama dogum anında herhangıbı acı sancı yasamadım sadece kuvvetlı ıkınmak zor oluyo orda:34:

bende normal dogum yaptım sancı kısmı cok daha zor uzun sürseydı normal doguramazdım o kadar yanı :1: ama dogum anında herhangıbı acı sancı yasamadım sadece kuvvetlı ıkınmak zor oluyo orda:34:

madem tecrübelisin seni bulmuşken sorıyım :) doğumun başladıgını nasıl anlıyosun direk sancımı geliyo bide kesi oldumu

ben sazaryanida yasadim normal dogumuda,benim icin en kolayi normal dogum:34:normal dogumdan sonra kalk istedigin gibi gezin zipla bebeginle ilgielen ama sezaryandan sonra kalkmak cok zor :50:tekrar normal dogum istiyorum insallah öyle olur

ben sazaryanida yasadim normal dogumuda,benim icin en kolayi normal dogum:34:normal dogumdan sonra kalk istedigin gibi gezin zipla bebeginle ilgielen ama sezaryandan sonra kalkmak cok zor :50:tekrar normal dogum istiyorum insallah öyle olur

yukarıda arkadaş soru sormuş tekrar size sormak istiyorum tecrübelisiniz bizlere göre:46:
"doğumun başladıgını nasıl anlıyosun direk sancımı geliyo bide kesi oldumu?"
şimdiden teşekkürler... umarım normal ve kolay yaparız doğumlarımızı:49:

Back
X