- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Hamile oldugundan olabilir. Bende hamileyken cok gazim olurdu isin kötüsü ayiptir söylemesi cikaramazdim da. Ben sapsimleksin cignenebilen tabletlerini kullandim. Bi nebze iyi geldi bana. Allah kolaylik versin insaAllahKızlar artık canıma tak etti şuan çok kotuyum hatta buaksam özel bir yemek davetindeydik ve tam ortasında yine sancı vurdu..gaz sancısı sanırım...mide ve bağırsaklarda aniden oluşuyor ve çok sık oluyor...dik durmanın mumkunati olmuyor direkt uzanmak zorunda kalıyorum oyuzden böyle ortamlarda apar topar kalkıyoruz çünkü uzanmadan ve peşpeşe mideden yada bağırsaktan gaz cikartmassam daha kötü oluyorum...sizin başınıza da geliyormu doktora gidicem ama gebeyim şuan ilaç vermez..bu nedir kızlar neden oluşur gerçekten çok kotu hissettiriyor ve hiç olmadık zamanlarda geliyor kramp gibi herkes soruyor kötü gorunuyorsun diye o derece yani.. napicam ben böyle yasanmazki genellikle misfairlikte yada dışarda davetlerde oluyor
Evet canım uzandigim zaman hafifledigi için ve bir restoran da da uzanamayacagim için apart topar kalkıyoruz vallahi ya buaksam geldik eve 1saattir yatıyorum gaz olaylarını da hallediyorum afedersin ama işte hep ortamlarda böyle olması acaba gitmeden önce içilecek bı ilacvarmidir öyle olmamak icinBir doktora görünün. Gaz sancısı herkeste olur ama sizi gittiğiniz yerden kaldıracak ya da yatak döşek yatıracak kadar ise altında başla sebepler olabilir .
Tedbiri elden bırakmayın
Canım onu duydum ama benim şikayetim ortamlarda olması ..evde olduğunda zatenhrmen çaresine bakılıyor hiç olmadı uzanıyorum ağrı hafifliyor ama ortamlarda napicam onu bilmiyorum işteGebe olmasaydın sıcak önerirdim ben de çok işe yarıyor biraz sıcak su torbasını göbeğimin üzerine koyuyordum en az 30 dk sonra geçiyordu belki bu riskli olur ama en azından başlara gelsin konu gebe arkadaşlar yardımcı olur mutlakageçmiş olsun
Canım yiyeceklerden olduğunu sanmiyorim en azından bu seferki de zaten hamileyim iştahım yok çok hafif besleniyorum..restoran da da siparişleri yiyemedim oturuyorum kramp girmiş gibi sanki mide ye ve kasıklara aynı zamanda ağızdan gaz çıkartma hissi sürekli oy oy çok fenaAy canım ya çok iyi anlıyorum o gaz sancısını hatta dün bu saatlerde kivraniyodum banada çok oluyor ama ayaklarımı sıcak tutarsan bide ağır yağlı yada gaz yapan şeyler yemezsem olmuyo bide hamilesin bunlara dikkat et faydasını görürsün. Ben olduğu zaman ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum gaz çıkartmam lazım ama cikartamiyorum kivrandikdan sonra son çare kustugum da oluyo dün yine biraz gaz çıkartınca geçmişti açık yazdım kusura bakmayın
Peki o tabletleri sancı esnasinda mi aliyordun canım o andami iyi geliyordu..böyle biseye ihtiyacım var işte hep çantamda olsa hafif sancı basladiginda içsemHamile oldugundan olabilir. Bende hamileyken cok gazim olurdu isin kötüsü ayiptir söylemesi cikaramazdim da. Ben sapsimleksin cignenebilen tabletlerini kullandim. Bi nebze iyi geldi bana. Allah kolaylik versin insaAllah
Bebekten once decok oluyordu canm hep grcistirdim gitmedim doktora malesef ama artık böle apar topar kalkmalar başladıkça iyicehuzursuz oluyorumBebekten dolayı oluyor. Yani dogurana kadar çekmekten başka çare yok bildiğim kadarıyla.
Bebekten önce olan her şey bebekle birlikte ikiye katlaniyor maalesef. Keşke öncesinde gitseydin.Bebekten once decok oluyordu canm hep grcistirdim gitmedim doktora malesef ama artık böle apar topar kalkmalar başladıkça iyicehuzursuz oluyorum
Canım yiyeceklerden olduğunu sanmiyorim en azından bu seferki de zaten hamileyim iştahım yok çok hafif besleniyorum..restoran da da siparişleri yiyemedim oturuyorum kramp girmiş gibi sanki mide ye ve kasıklara aynı zamanda ağızdan gaz çıkartma hissi sürekli oy oy çok fena
Yumurtalık kisti olabilir mi acaba bende hamileyken oluyordu gaz sanıyordum ama kistmisti dogumdan 2 yıl snra kist patladiKızlar artık canıma tak etti şuan çok kotuyum hatta buaksam özel bir yemek davetindeydik ve tam ortasında yine sancı vurdu..gaz sancısı sanırım...mide ve bağırsaklarda aniden oluşuyor ve çok sık oluyor...dik durmanın mumkunati olmuyor direkt uzanmak zorunda kalıyorum oyuzden böyle ortamlarda apar topar kalkıyoruz çünkü uzanmadan ve peşpeşe mideden yada bağırsaktan gaz cikartmassam daha kötü oluyorum...sizin başınıza da geliyormu doktora gidicem ama gebeyim şuan ilaç vermez..bu nedir kızlar neden oluşur gerçekten çok kotu hissettiriyor ve hiç olmadık zamanlarda geliyor kramp gibi herkes soruyor kötü gorunuyorsun diye o derece yani.. napicam ben böyle yasanmazki genellikle misfairlikte yada dışarda davetlerde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?