can1m ben 2çocuk annesiyim ve küçük kizimi 26 haziranda normal dogumla dünyaya getirdim.benim 2 dogumumdada hiç suyum gelmedi sanciyi evde çektim taki 10 dakikaya dü_ene kadar.hastaneye gittiimde 6-7 cm rahim açiklgim vardi.bu yüzden çok az muayne olup, kendimi kasmamis oldum.eger kanaman yada suyun gelmezse bence sende mümkün oldugunca sonra git derim hastaneye.tabiki bebeginin geli_imi normal ve hamileligin olagan seyirde geçmisse.
nısan vesuyunuz geldıkten sonra banyonuzu yapabılcek kadar vaktınız bulunur kızlar. telaslanmayın sancılar 5dakıka da bır 50 sanıye surmeye baslarsa o zaman hemen en yakın hastaneye gıdebılırsınız.[/QUO
Normal olmadı benimki.Olacak diye bekliyorduk.Doktora sordum sancım hafif gelince ılık bir duş alayım öylemi gelim hastaneye dedim, doktorumda hayır banyo yapma daha önceden cm olarak açılmış olabilir, onu sen fark edemezsin,belki banyoda doğurursun dedi.Çok fazla sancın olmaya bilir, sancı nedir bilmeyenler var dedi.Bende mantıklı buldum.a.s
kızlar normal doğumda suyunuz gelince ve sancılar başlayınca ne zaman hastaneye gittiniz? ne zaman, ağrı kaç dk ya indiğinde gitmek lazım ?
nısan vesuyunuz geldıkten sonra banyonuzu yapabılcek kadar vaktınız bulunur kızlar. telaslanmayın sancılar 5dakıka da bır 50 sanıye surmeye baslarsa o zaman hemen en yakın hastaneye gıdebılırsınız.
Normal olmadı benimki.Olacak diye bekliyorduk.Doktora sordum sancım hafif gelince ılık bir duş alayım öylemi gelim hastaneye dedim, doktorumda hayır banyo yapma daha önceden cm olarak açılmış olabilir, onu sen fark edemezsin,belki banyoda doğurursun dedi.Çok fazla sancın olmaya bilir, sancı nedir bilmeyenler var dedi.Bende mantıklı buldum.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?