sancım var ! :(

umutkubra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
206
1
116
Ankara
merhaba kızlar .. ben 39 haftalık gebeyim perşembe akşamı suyum az oldugu için hastaneye yattım fakat endişelencek bişey yok deyip cuma öglen taburcu ettiler .. cuma öglenden itibaren sancılarım var sürekli gece de dahil ama düzensiz bazen 20 dakikada bir bazen 1 saatte bir bazen 6 dakikada bir geliyor .. göbegimin alt kısmında oluyo bu agrılar ve yarım dakika kadar sürmüyo geçiyor şiddetleri de degişiyor .. ayrıca salı akşamı gece 4 de kan gelmişti nişan olcagını düşünüp acile gitmedim daha sonra ara ara yine geldi bunlarda sanırım alttan muayene yüzünden oldu .. netten araştırdım yalancı dogum sancıları belirtilerinin aynısı bunlar ama ilk gebeligim gercek de olabilir .. hastaneye gitmek istemiyorum alttan muayne cok canımı acıtıyor .. napmalıyım ne zaman doktora gitmeliyim acaba dogum yakın mı ?

Canım dedigin gibi yalancı sancılara benziyor ama kanaman olduysa bence bi git hem suyun da azmıs.suni sancıyla dogurursun belki bebisin de 39 haftalık olmus Allahın izniyle bi tehlike yok.benim de ilk gebeligim.biz daha kucuguz 26 haftalıgız ama arastırmalarıma gore boyle.istersen sıcak bi dus al yuruyus yap biraz sakinlesmeye calıs belki sancılar duzenli hale gelir dogum dogal baslar.ya ne guzel sen bebisine kavusuyorsun benim daha cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…