1 hafta önce 20 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim. 2025 yılında kaybettiğim ikinci bebeğim ilki nisan ayında oldu tüp bebekti 10 yıllık evliyim daha önce normal yollardan hiç hamile kalmadığım için korunma gereği duymuyordum kontrole gidince ilk kez doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim sevinemedim bile bebeğimi 18 haftada sancıyla kaybedeli 2 ay olmuştu sonra işte buda 20 haftalık uçup gitti. 3 aşılama 3 düşük 2 tüp bebek bir doğal gebelik 3 erken doğum yaşadım. Artık ne yapacağımı şaştım kaldım tüm genetik testlerim yapıldı temiz. hatta 4 embiriyom ispanyaya gönderildi 4 den üçü sağlıklı çıktı anlayacağınız bebekler sağlıklı sorun yok ama ne oluyorsa gebeliklerim hep böyle yarım sübyan var dediler muska yaptırdım oda etki etmedi aniden sancı geliyor hastaneye gidiyorum rahim açılmış diyorlar sonrası hüsran bu sefer gittiğimde 3 santim açılmıştı rahmim sancım olduğundan dikemediler endol verdiler etkisiz serum etkisiz sancı dinmiyo göz göre göre ölü doğum yaptım canımdan can gitti belki benim gibi birileri vardırda birbirimize yol gösteririz diye yazdım buraya umudum hevesim inancım hiçbir şey kalmadı içimde