Premature Bebekler Sancıyla erken ölü doğum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

seheriniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2025
4
0
1
23
Merhaba 2024 yılında çatlatma iğnesi sonrasında hamile kalmıştım 13 haftamda fazla kanama nedeniyle acile gittim bebeğimin kalbi durmustu kürtajla alındı gebelik sonlandi 9 ay sonra 2025 te tekrar çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 22 haftalık gebelikte sancılar sebebi ile acile gittim 10 cm acilmam vardı sezeryana alındım bebek bir ihtimal yaşayabilir diye oda bebeğim 2 saat yaşadı sonra vefat etti doktor rahim ağzı yetersizligi diyip yeni bir gebelik için 6 ay beklememi söyledi ama beklemek istemiyorum benim durumumda olan varsa yorum yazabilir mi veya daha erken hamile kalıp sağlıklı bir gebelik geçiren yakınlarınız varsa örnek verebilir misiniz rabbim hepimize sabır versin çok zor bir durum ama her serde vardır bir hayır rabbim anne olmak isteyen herkesi sevindirsin hicbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah

Konuyla ilgili bilgim yok ama başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Sağlıklı yeni bir gebelik nasip etsin

En az 3 adet bekleme öneriyorlar ben de 26 haftalık bebeğimi kaybettim ve bekliyorm. Sizin gebeliğin başından itibaren perinatolog takibinde olmanız lazım sanırım serklaj olmanız gerekiyor yani rahim ağzına dikiş atılıyor açılmaması için. kaçıncı haftalarda olur bilmiyorm doktor yönlendirir geçmiş olsun mutlaka takipte olun

Başınız sağolsun sizinde peki ne zamandır bekliyorsunuz ve kaçıncı gebeliginizdi öğrenebilir miyim

Başınız sağolsun sizinde peki ne zamandır bekliyorsunuz ve kaçıncı gebeliginizdi öğrenebilir miyim
Benim ilki 6haftalık düşüktü bu ikinciydi. Ama benim sebebi farklı bebeğim rahatsızdı solunum yolu kapalıydı o yüzden kalbi durdu. Ama normal doğumsa genelde 6 ay bekleyin diyorlar, en az ise 3 adet. ben 2 kez adet oldum. 2,5 ay oldu

Anladım benim ilki normal doğum ikincisi sezeryan oldu ilkinde 3 ay bekle denmişti bu sefer 6 ay dendi benim yeni 1 hafta oluyor nasil dayanıcam hiç bilmiyorum

Anladım benim ilki normal doğum ikincisi sezeryan oldu ilkinde 3 ay bekle denmişti bu sefer 6 ay dendi benim yeni 1 hafta oluyor nasil dayanıcam hiç bilmiyorum
Rabbim sabır versin bi şekilde günler geçiyor işte acısı aklına geldikçe yine canın yanıyor yapacak bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…