- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Teşekkür ederim ablacım beğenmene sevindimbayılırımmmmmmmmmmmm ellerine sağlıkkkk kuzucummmmm missssss
Olsun canım, damak tadımız benziyor demek ki teşekkür ederim seninde ellerine sağlıkKiymaliymis seninki ama kalbimiz birmis yine benzer yemek yapmisizellerine saglik pek guzel gorunuyoo
Olsun canım, damak tadımız benziyor demek ki teşekkür ederim seninde ellerine sağlıkKiymaliymis seninki ama kalbimiz birmis yine benzer yemek yapmisizellerine saglik pek guzel gorunuyoo
Teşekkür ederim ablacım, akşam güneşini yakalayabildim jet hızıyla çektim vallaEllerine sağlık.Çok güzel duruyor.Mis gibi temiz hava ,bahar havası aldım çekimden.
kabak yemeğini çok severim yani hr çeşidini çok severim buda fırında enfes olurTeşekkür ederim ablacım beğenmene sevindim
Mutlaka katılmalısın ablacım, elinin lezzetinden eminim aramıza katılmanı isterim tüm kalbimlekabak yemeğini çok severim yani hr çeşidini çok severim buda fırında enfes olur
bende hafta sonu zaman bulursam katılcam çünki sürekli fıında sebze yeneği yapıyorum en azından foto çeker yarışmaya katılırım :)
Teşekkür ederim canım benim, kırmızı turptan yaptım süslemeyi beğendiysen ne mutluSüslemelerine bayıldım, emeğine sağlık başarılar
canımsınnn kuzucum teşekkür ederim rabbim izin verirse katılıcim :)Mutlaka katılmalısın ablacım, elinin lezzetinden eminim aramıza katılmanı isterim tüm kalbimle
canımsınnn kuzucum teşekkür ederim rabbim izin verirse katılıcim :)
Saolasın canım çooook teşekkür ederimoooo ne kadar güzel olmuş
ellerine sağlık canım süper görünüyor
Beğenmene çok sevindim tatlımEllerinize sağlık çok güzel görünüyo :)
Çok teşekkür ederim ablacım, tarif bolluğu yaşanıyor maşallahTarifler çifter çifter gelmeye devam ediyor
Ellerine emeğine sağlık canım
Yarışmada bol şans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?