- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Çok teşekkür ederim canım :)Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor..
Başarılar dilerim
Oyy bebişim teşekkür ederimHarika görünüyor tatlım , başarılar dilerim
Merhabalar hanımlar hergün yemek yapan biri olarak bu kategoriye katılmasam olmazdı. Çok lezzetli bir tarifim var sizlere. Misafirleriniz için muhteşem bir lezzet.
Geçelim yapımına
_______SANDAL KABAK________
Eki Görüntüle 1947185
Malzemeler
2 adet kabak
250 gram kıyma
100 gram kaşar(rendelenmiş)
1 adet soğan
2 adet biber
2 diş sarımsak
1 adet domates
Karabiber,tuz,pulbiber
3 yemek kaşığı sıvıyağ
Öncelikle kabaklarımızı ikiye bölüp içlerini oyuyoruz. Kabakların içini biraz sıvıyağ ile yağlayıp karabiber serpiyoruz. 15 dakika fırında yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 1947186
Sonra içimizi hazırlamaya geçiyoruz. Soğan,domates,ve biberimizi küçük küçük doğruyoruz. Tavaya yağı koyup önce soğanı sonra kıymayı sonra da biber ve domatesi pişiriyoruz. Baharatlarını atıyoruz. Malzemeler iyice pişene kadar ocakta pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 1947188
Sonra pişen kabaklarımızın içine harcımızı bölüştürüyoruz. Rendelediğimiz kaşar peynirini kabakların üzerine serpiyoruz.
Eki Görüntüle 1947189
Sonra fırına verip kaşarlar kızarıncaya kadar fırında pişiriyoruz
Veeeee hazır afiyet olsun, umarım beğenirsiniz ballar
Eki Görüntüle 1947190
Eki Görüntüle 1947192
Sen iste yeter ki canım, hemen yapıp yollayayım. Çok pratik ve lezzetliAha buda kıymalısıhastayım şu yemeklerden karışık koyup gönderseniz nekaa güzel olur
Çok çok teşekkür ederim çok tatlısın. Elimden geleni yapmaya çalıştımOylama da bizleri çok yoracaksınız anlaşılann :)) Ellerinize sağlık.. Yemeğin görüntüsü kadar sunumda çok şık olmuş :) Başarılar
Teşekkür ederim :)Ellerine sağlık ,başarılar dilerim...
Aslında aklımda ilk olarak dolma ve karnıyarık vardıdeynepnaz ve sen aklımı okuduğunuz için vazgeçtim
Ellerine sağlık canım gerçekten çok güzel görünüyor yine döktürmüşsünbaşarılar diliyorum
Canım ablacım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum beğenmeneKabağın en sevdiğim hallerinden biridir sandal :)
Ellerine emeğine sağlık , başarılar dilerim .
Kimse hayır diyemiyorellerine sağlık şuan hayır demezdim sanırım :))
Tatlım çok teşekkür ederimEllerine sağlık canım, başarılar dilerim
Teşekkür ederim tatlım,kime niyet kime kısmetYaaa evet ben yapmayi istiyordum sen once davrandin beybisi basarilar canm ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?