Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben 4 çocuk annesiyim.şuan tam 105kiloyum.eşim bu konuda hiç beni üzmedi ama bende artık güzel giyinmek ve eşime hoş görünmek istiyorum.bunuda sandaloz sakızıyla başaracagıma inanıyorum.cunku ben daha 36 yaşındayım,

Sevgili bursa verirsin canım yeterki kararlı ol, ama sadece sandaloz+sirke yetmez sıkı rejim şart hamur işi ve tatlıyı büyük ölçüde çıkarman lazım arada nefsimizi köreltmek şart özellikle regl dönemlerinde:kedi:
en azından 4 güzel çocuğa sahipsin önünde eğiliyorumopuyorumnanaktan

çok sagol miray.allahtan tatlıyla hiç işim olmaz hamur işini kestimmi tamam ama malum 4 çocuk bütün gün yoruluyorum ekstradan spor yapmıyorum.bir sorunum daha var su içme özürlüsüyüm.üç gün içmesem aklıma gelmez.aslında farkındayım bitkin olmamın nedeni su içmemem,inşallah sandalozla birlikte suda içerim.:utangac::

sandoloz sakızının sanırım toz halınde olanıda var benım aldıgım tas gıbı buyuk parcalalr nohut buyuklugunde kırıp cıgnıyorum agzımda kum gıbı ezılıyor

bursa evet cnm arkadasında dedıgı qıbı sen dunaynın en guzel seyıne sahıpsın allah bagıslasın yavrularını sıkma sen canını kararlı olunca gercekten verıyorsun ama gercektne kararlı olmak.ıstemek basarmanın yarısıdır ben ınanıyorum sende ınan bı baslasın yaglar cozulmeye bı bakcaksın 6 7 ayda ıstedıgın kıloya ulasmıssın

sagol boncuk zannedersem resimdekide senin kızın allah cümlemizin evlatlarını bagışlasın.ben bugün kopsülle başladım eger begenmezsem tozunu alıcam.

ben 4 çocuk annesiyim.şuan tam 105kiloyum.eşim bu konuda hiç beni üzmedi ama bende artık güzel giyinmek ve eşime hoş görünmek istiyorum.bunuda sandaloz sakızıyla başaracagıma inanıyorum.cunku ben daha 36 yaşındayım,

Aynı kilodayız allahtan benim eşimde çok dert etmedi en azından ben hiçbirşey hissetmedim üzmedi beni sağolsunda ama olmuyor artık zayıflamanın zamanı geldi bende doğumdan sonra 30 kilo aldım evlendiğimde 69-70 falandım o zaman ammada kiloluyum diyordum ama şimdi 80 90 olmak için uğraşıyorum. İnşallah biz ve bizim gibi çok kilolu arkadaşlar istediklei sağlıklı kilolara kavuşurlar.

merhaba benim bugün 5.günüm dün kendim bile inanamıyorum ama 5 lt su içtim...acayip şişkinlik ağızda kuruluk yapıyor cumartesiyi iple çekiyorum...iştahım kesildi bugün kahvaltıda yarım dilim ekmekle domates salatalık çökelek karışımı yedim...arada 1 elma 3 kestane 2 litre su hiç aç değilim yaşasın...

Aynı kilodayız allahtan benim eşimde çok dert etmedi en azından ben hiçbirşey hissetmedim üzmedi beni sağolsunda ama olmuyor artık zayıflamanın zamanı geldi bende doğumdan sonra 30 kilo aldım evlendiğimde 69-70 falandım o zaman ammada kiloluyum diyordum ama şimdi 80 90 olmak için uğraşıyorum. İnşallah biz ve bizim gibi çok kilolu arkadaşlar istediklei sağlıklı kilolara kavuşurlar.

inşallah canım sen sandaloz kullandınmı.şuan neler yapıyorsun.ben haftada iki kilo vermeyi hedefledim.varmısın haftaya bugün tartılalım sonucu bu sayfada paylaşalım.kaydirigubbakcemile5 madem ideallerimiz aynı kader arkadaşım olurmusum.vereliniortakvereliniortak

şuan konumuzu okuyan arkadaşlar belliki sizde bizim gibi kılolardan muzdaripsopuyorumnanaktaniniz.lütfen giriş yapın fikirlerimizi paylaşalım

arkadaşlar mrb.1 haftadır sizleri takip ediyorum.okadar çok desteksinizki birbirinize bende gaza geldim. 87 kiloyum ve biran önce bu kilolardan kurtulmam gerekiyo.çünkü bu kilolar yüzünden son 1 yıldır eve tıkanıp kaldım.dışarı çıkmaya utanır oldum.daha önce 68 kiloydum. hamilelik boyunca 90 a kadar çıktım.ve yok denecek kadar az kilo verdim.sütüm olsun diye başta önemsemeden bol bol yedim ama şimdi geriye dönemiyorum.çıldırmak üzereyim.nolur yardımcı olun bana.bu sandalozu emzirirken kullanamammı.kullanıpta bişey olmayan arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olsun.artık bu kilolarla daha fazla yaşayamıycam.ama emzirdiğim için elim kolum bağlı.:çok üzgünüm:

aç karna sirke içmek mide için zararlı diye duydum korkuyorum açıkçası mideyi delmeyelim bi de:(

Hogeldiniz arkadaşlar bende yeni katıldım ama kendimi forum sahibi sanıyorum :p kaydirigubbakcemile3

Elma sirkesi herşeye devaymış resmen tansiyondan tutunda şekere kolestrole ama herkes içmiyor ablam inceciktir ama sağlıklı diye içmeye çalıştı midesine çok dokundu ama komsusu var yaşça büyük o içmiş resmen kolestrolü düşmüş ama eşine dokunmuş vs. diyeceğim şu deneyin birkaç gün baktınız mideniz kötü içmezsiniz

birde ben buraya yazmaya başladıktan sonra gaza geldim resmen kilomu yazıcam diye hevesleniyorum
keşke daha önce bulsaymışım bu topiğifisfisfis

aç karna sirke içmek mide için zararlı diye duydum korkuyorum açıkçası mideyi delmeyelim bi de:(

Bu formulü daha uygulamiyorum ama elma diyetine basladim...elma sirkesinide 3 gündür sabahlari kalkinca ilik su ile iciyorum, gayet iyiyim dokunmadi bana, sadece biraz zorlaniyorum icerkene, malum tadi pek leziz degil.Miray arkadasimin da dedigi gibi, safi kilo vermek icin degil, her derde deva kaydirigubbakcemile5

ben 60 kiloya düşmek istiyorum 83 kiloyum şimdi arkdşların yorumları süper kendim için acaba diyorum nedense :sinifsinif:

Back
X