Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 63 kiloyla hamile kaldım.85le doğuma grdm şuanda 79 kiloyum doğuralı 3 ay oldu ama kilolaım nerdeyse hiç diyeck kadr az gitti.bunu denesem bebeğime bi zararı olurmu ben nasıl zayflıcam ya evlendğimde 56 kilo 171 de boy vardı inceck belm vardı![]()
Bende emziriyorum ama birşey olmaz demişti bana aktardakiler inandım bende:kedi:
hosgeldin atameken faydasini görürsün insallah opuyorumnanaktan evet dogru yerdesin kaydirigubbakcemile5
MSR SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM
MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM tamamen bitkilerden elde edilmiş çok özel bir formüldür. Her sandalozlu sakızlı karışımın formülü MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM formülüyle aynı değildir. MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM içeriğindeki sandaloz sakızı, biberiye, funda, kekik gibi bitkilerle oturmuş yağları çözmede (özellikle basen ve karın bölgesindekileri), yeşil çay sayesinde metabolizmayı hızlandırmada, tansiyonu ve kolestrolü düşürmede, içinde mevcut olan özel lifli gıdalar sayesinde suyla birleştiğindeki tokluk hissi sağlamada kullanılır. Aynı zamanda keten tohumu sayesinde de bağırsak mukozasını onararak bağırsakların düzenli çalışmasını ve yağların dışa atımını sağlar.
MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM yemeklerden 30 – 45 dakika önce bir tatlı kaşığı toz karışımı üç yemek kaşığı yoğurt ile karıştırarak tüketiniz yada bir tatlı kaşığı tozu bir bardak su veya meyve suyuyla karıştırarak da kullanabilirsiniz. Ürünümüz çay değildir, kaynatma veya demleme gibi sıcak uygulanan yöntemlerle yapılmaz. Midesinde rahatsızlığı olanların yemekle birlikte alması önerilir. Ürünü aralıksız 3 ay kullanılması ve daha sonra bünyenin kendi düzenini sağlaması için 2 ay bırakılması tavsiye edilir.
MSR SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM FAYDALARI
Yağları çözer.
Metabolizmayı hızlandırır.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu dengeler.
Tokluk hissi sağlar.
Bağırsak çalıştırır.
Alıntıdır.
merhaba kızlar,
ben 3 ay önce doğum yaptım ve hala bebeğimi emziriyorum.bu karışımı kullanmam zarar verirmi bebeğe???