• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

böyle granül gibi birşey ben onu dövüp kavanoza koydum kolay oluyor su ile yutması, ve elimden geldğince dikkat ettim ama öyle liste ile diet yapmadım bir gün çok kaçırdıysam iki gün dşkkatli yedim,
ay 10 kilo daha versem evlendiğim kiloya düşeceğim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile3

ya ben araştırdım zararlı değil diyorlar ne bileyim üstelik emziriyorum ama doğal bişiy sonuçta şimdilik bişiy olmadı ama olmaz inşallah kendimden çok bebişim için yanimafoldumben

ofya of tartılmaya korkuyorum ama ben ya vermedimse diye valla neler neler denedim buda boş çıkarsa ben metabolizmamı mahfettim demektir arkadaşlar hemen karamsar olmak istemiyorum ama tabi. gaz da yptı sanki şişkinlik mi desem. tansiyon düşüklüğü fazla sirkedenmiş onu deneme yanılma ile öğrendim birde yağmurun yardımlarıyla saolsun . neyse 1 haftanın sonunda tartilim bari

kızlar ben bbek emziriyoruma caba bu sandoz sakısıyla elma sirkesni uygulasam bebeğe geçermi süte yani zarrı olurmu

ben 63 kiloyla hamile kaldım.85le doğuma grdm şuanda 79 kiloyum doğuralı 3 ay oldu ama kilolaım nerdeyse hiç diyeck kadr az gitti.bunu denesem bebeğime bi zararı olurmu ben nasıl zayflıcam ya evlendğimde 56 kilo 171 de boy vardı inceck belm vardı:(

ben 63 kiloyla hamile kaldım.85le doğuma grdm şuanda 79 kiloyum doğuralı 3 ay oldu ama kilolaım nerdeyse hiç diyeck kadr az gitti.bunu denesem bebeğime bi zararı olurmu ben nasıl zayflıcam ya evlendğimde 56 kilo 171 de boy vardı inceck belm vardı:(

canım ya en azından boyun varmış aynı şeyleri yaşamışız, ben 6 aay sadece anne sütü verdim 8 aylıktı sandoloza başladım ama ara ara bıraktım sıkılıp,
zararı bir yana çok iyiymiş bu meret inşallah kötü bişiy yapmamışımdır,
şimdi66 kiloyum kaldı 10 kilom:gitme:

miray80 canım bak emziriyormuşsun bende aksine emzirirken çok sakıncalı olduğunu duydum ve emizirme esnasında ben aktara gittiğimde bana emziriyorsan kesinlikle kullanma bebeğine geçer ve ona zarar verir demişti bende emzirmeyi kesince başalmıştım bana kalırsa sen iyice bi araştır bunu eğer zararlıysa emzirmeyi kesince başla canım

Bende emziriyorum ama birşey olmaz demişti bana aktardakiler inandım bende:kedi:

arkadaşlar nasıl içtiğiniz yediğiniz gıdaların etkisi bebeğinize geçiyo bi düşünün gaz yapacak bişi yiyorsunuz bebeğe gaz geçiyo.. lütfen emzirme döneminiz bitene kadar bu tarz şeyler kullanmayınız.. bebeğinizle beraber zayıflamak istemiyorsanız tabiii:1no2:

Kızlar kendimi çok kötü hissettim, doğru diyorsunuz ama benim oğluşumun kilosu gayet iyi bir sorun olmadı ama tabi emin olmayan denemesin

slm kızlar bende tesadüfen nette gördüm sonra kk ya girdim süper şeyler yazmıssınız.
bende bu akşam hemen gidip alacagim sandaloz. her sabah ve akşam sandaloz ve bi kaşık sirke hepsi bumu yanii süper.

bisey sorcam sandalozun çeşidi varmı yoksa tek çeşitmi???
inşallah gittiğim aktardan bulurum

miraycım süper kilo vermişsin maşallah. hiç almazsın kiloları inşallah. ay çok merak ettim.
senin yazdıklarını okuyunca heycanlanıyor insan inşallah bende öyle kilo verebilirim

MSR SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM
MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM tamamen bitkilerden elde edilmiş çok özel bir formüldür. Her sandalozlu sakızlı karışımın formülü MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM formülüyle aynı değildir. MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM içeriğindeki sandaloz sakızı, biberiye, funda, kekik gibi bitkilerle oturmuş yağları çözmede (özellikle basen ve karın bölgesindekileri), yeşil çay sayesinde metabolizmayı hızlandırmada, tansiyonu ve kolestrolü düşürmede, içinde mevcut olan özel lifli gıdalar sayesinde suyla birleştiğindeki tokluk hissi sağlamada kullanılır. Aynı zamanda keten tohumu sayesinde de bağırsak mukozasını onararak bağırsakların düzenli çalışmasını ve yağların dışa atımını sağlar.

MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM yemeklerden 30 – 45 dakika önce bir tatlı kaşığı toz karışımı üç yemek kaşığı yoğurt ile karıştırarak tüketiniz yada bir tatlı kaşığı tozu bir bardak su veya meyve suyuyla karıştırarak da kullanabilirsiniz. Ürünümüz çay değildir, kaynatma veya demleme gibi sıcak uygulanan yöntemlerle yapılmaz. Midesinde rahatsızlığı olanların yemekle birlikte alması önerilir. Ürünü aralıksız 3 ay kullanılması ve daha sonra bünyenin kendi düzenini sağlaması için 2 ay bırakılması tavsiye edilir.

MSR SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM FAYDALARI
Yağları çözer.
Metabolizmayı hızlandırır.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu dengeler.
Tokluk hissi sağlar.
Bağırsak çalıştırır.

Alıntıdır.

merhaba kızlar,

ben 3 ay önce doğum yaptım ve hala bebeğimi emziriyorum.bu karışımı kullanmam zarar verirmi bebeğe???

ama ben de çok aşırı gaz yaptı 10 kilo bir karınla dolaşıyorum sanki tokluk mu şişlikmi anlamadımki bu ne çok rahatsızım bundan aynı durumda olan varmı

arkadaşlar ben biberiye hapı kullandım 1ay ama 300gr verdim kullanıma tamamen uydum aslında bununla çok veren var ama sonra çok zararlı olduğunu duydum .bende sandoloz sakızı ve elma sirkesine başladım 1.günüm bakalım ne olacak

merhaba kızlar,

ben 3 ay önce doğum yaptım ve hala bebeğimi emziriyorum.bu karışımı kullanmam zarar verirmi bebeğe???

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİTKİSELDE OLSA METABOLİZMAYI ETKİLEYEN Bİ ŞEY BU TARZ ŞEYLER KULLANMAYALIM EMZİRME DÖNEMİNDE.. HEM ŞİMDİ SİZİN KİLONUZ KİMSEYE BATMAZ, TATLI Bİ TOMBULLUKTUR O :)) BİZE NASIL GAZ YAPIYOSA BEBEĞEDE GEÇECEKTİR ANNELER BİLİR SÜTTEN BEBEĞE GAZ GEÇTİĞİNİ.. VALLA BEN DAYANAMIYORUM BAZEN KARIN AĞRISINA BEBEK NASIL DAYANSIN O GAZA...senağlama

Back
X