arkadaşlar ben 3 gündür bu ilacı kullanıyorum.iştahımı tamamiyle kapattı.Hiçbirşey yiyemiyorum.Ayrıca ilacı aldığımda hizmet hattını aradım ve bana bol su ile yutun dediler.Burada okuyorum ve çiğneyerek toz haline getiriliyor ya da suda eritiliyor diye önerilmiş.Mayısta nişanım var ve 1 yılda 13 kilo aldım.75 kilo oldum.Boyum 1.80 ama ben eskisi gibi 62 kilo olmak istiyorum 3 ayda bu kiloyu verebilecek miyim bilmiyorum ama sizden acil eritilip mi çiğneyerek mi içilecek onu öğrenmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
bende bugün başladım arkadaşlar sabah tartıldım 66.2 çıktım hedefim 60 kiloya kadar inmek inşallah işe yarar
mrb pelincan ben 5 ay önce doğum yaptım cok kilo aldım coooooooook veremedim 10 kilo fazlam var ya sürekli seni takip ediyorum cok azimlisin harikasın bana da yardımcı olursan sevinirim bu sandaloz sakızını emzirenler kullana biliyor mu acaba şimdiden teşekkürler allah razı olsun iii geceler byopuyorumnanaktanyerimsenibendelikafaduldenvereliniortak
kızlar ben bir şey farketttim. yemek yedikten sonra bugn de dün de karnım feci şişmişti. gaz oldu sanırım.ama çok rahatsız olmuştum. yemekten sonra da bir bardak sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi ve azcık bal kattım tatlı olmayacak şekilde. çünkü biliyorsunuz sandalozla tatlı yasak.her neyse..sonuç süper oldu.rahatladım. yani yemek şişliği için de kullanabilirsiniz.
canım spor ve yediklerine dikkat edersen sandoloz ve sirkeyle verirsin..özellikle sporrr..
canım eritilemiyor sandoloz..
ben sandolozu bilye kadar bir parça ağzıma atıp çiğniyorum
üstüne bir su bardağının içine ılıkla sıcak arası su koyup
bir yemek kaşığı sirek ve bal karışım da içine koyup içiyorum...
çiğneyemem diyorsa havanda dövüp toz halin getirip bir çay kaşığı içebilirsin...
canımm ben kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum. eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan sandoloz sakızı ve sirkeyle birlikte hem yediklerine dikkat et hem de spor yap. 1 hafta boyunca çok dikkat ettim ve hargün spor yaptım hergün gr gr veriyordum. 4 gündür evdeyim yediklerime yine aynı şekilde dikkat ediyorum ama spora gidemiyorum sınavlarım var şu anda yavaşladı kilo vermem ama dediğim gibi sonuçta sen vücuduna doğal da olsa alışık olmadığı bi madde alıyorsun o yüzden dikkat edersen çok güzel sonuçlar alabilirsin canım hihoyyyt
çörek otunu nasıl çiğniyorsunuz kızlar..acı değil mi??
kızlar baskülüm servisten bir gelse tartılıp hemen sonucu yazacağım. bugün 6. günüm. gerçi hiç spor yapmadım ama yediklerime çok dikkat ettim.öğlenleri de çörek otu yutuyorum . umarım işe yaramıştır.
merakla bekliyorumm inşallah güzel sonuç alırsın...
2 demlik yeşilçayla 3 lt suyu nasıl içiyooonnn :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?