Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

evet dedıgın gbı kusacak gbı oluyorum sabalrı zorla yutunca tahrıs oldu demekkı

merhaba ızlar ben de başladım bir hafta oldu ama hergün içemiyorum unutuyorum
o siyahlıklar var evet ama ben gözümü kapatıp atıyorum ağzıma bakalım nereye kadar dayanıcam ama 1,5 kilo gitti bile bakalım yağ mı su mu giden gerisi gelirse işe yarıyor demekki.

Bugün ikinci günümdü arkadaşlar midemde problem olduğu için sabahları yapamıyorum.Bende akşam işten gelir gelmez önce sandolaz hemen peşinede sirkeli suyu içiyorum.Ama dedim ya böyle bir tiksinti oluyor bende gerçi tadı tuzu yok ama çiğnerken bir hoş oluyorum.O yüzden ben bugün toz haline getirip çilekli aktivia yoğurdun içine kattıp yedim daha rahat oldu.Bilmiyorum olumsuz bir durumu varmı bunun ama pek sanmıyorum...Benim gibi zorlanan olursa önerilir.

sandoloz neysede sirkeli su sabah sabah ıc ıcılmıyor bı ık yaptım bıraktı tıksındım
bende limonlu su iimeye basladım bugun sandoloz sakızından sonra işe yarramı bılmyorum burda bı arkadasda lımonlu su dıyordu ama mecbu kaldım bırde boyle denıcem nasıl olcak aksam gene belkı zorla falan ıcebılırımde sabah olmuyor yaa

arkadaşlar şöyle de yapablirsinz..2çorba kaşığı elma sirkesi ve yarım limonu sıkın karıştırıp üzerine su ekleyin ve için sabah kalkınca ve akşam yatarken..ben 1 aydır yapıyorum.bayağı sıkılaştım birikmiş yağların gittiğini görüyorum.ben önceden ölçülerimi almıştım.şimdi herhafta ölçü alıyorum.bu şekilde 1 ayda bir beden zayıfladım bu ay çaıkana kadar devam edicem.çünkü 1 ay yapınca bir hafta ara vermek gerekiyor.mide alışınca belli bir zaman sonra kilo verdirmeyi bırakıyor...tavsiyedir...

Ya arkadaşlar ben bu elma sirkesini içemiyorum içine bal karıştırdım ama yine içemiyorum.bir öneri de bulunun lütfen!!!

Arkadaslar bende bugün sizin yorumlarinizi okuduktan sonra sirkeli su icmeye basladim, sandaloz sakizini türkiyeden getirtmem lazim. Insallah kilo vermeme yardimci olur ve dayana bilirim gercekten icmesi zor cok acayip bir tadi var ama napalim katlanacagiz artik yaz geldi :)

Bir haftadır denildiği gibi sakızı ve sirkeyi kullanmama rağmen gram kilo veremedim üstünede 1 kilo aldım çok kötü oldum yaa mafoldumben​

blackbutterfly eger nsıl olsa bnı zayıflatcak dıye löpür löpr yedıysen tabı kılo alırsnnnn:teselli:

blackbutterfly eger nsıl olsa bnı zayıflatcak dıye löpür löpr yedıysen tabı kılo alırsnnnn:teselli:

yok canım çok dikkat ettim.. çaya bile şeker koymadım ama bu sabah kalktığımda bir kilo fazla çıktım..

regl dönemimde değil.. şişkinlikte değil off offfboshayallersmile

ben bugün hem sandaloz hem de 5 i biryerde çayı aldım aktardan. Onun bana önrrdiği şu: aç karnına 1 bardak suya 2 çorba kaşığı sirke içilecek kahvaltıdan sonra yarım çay kaşığı kadar sandaloz sakızı çiğnenecek. bu arada öğün atlanmayacak her öğünden sonra sirkeli su içilcek. akşam yatmadan önce yine sandaloz sakızı yenecek. yatmadan önce sirkeli su içme uykunu kaçırır dedi. Çayı da 4 bardak kaynamış suya 2 çorba kaşığı koyup 10 dk demlendir. sonra bu çayı gün boyu iç dedi.. Haftaya başlıcam bakalım neler olacak. Ak-lt tarafı 5 kilo vermem gerekiyo ama 2 aydır beceremedim..

yok canım çayı içmedim ama yeşil çay içtim. 60a inmek istiyorum şimdilik 16 kilo kadar fazlam var psikolojim çok bozuldu ya mafoldumben

meslektasız galıba bu arada ne ogretmenısın:)bak napalım bılıyomusn ıstersen kılo vermede yarısa grelım bırbırımızı gaza gtrelım:)

İngilizce canım :) Ah ne iyi olur Gerçi sen benden zayıfsın hehe :)))

sen fayda gördün mü sirkeden :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…