güvendigimiz bir aktardan aldim limon tuzundan biraz irice ama hic faydasini görmedim tam tersine kilo aldirdi
gecenin şu saatinde nasıl heveslendim yarın hemen aktara gidicem. kalori sayarak 6 kılo verdım ama durdu inşallah sandalozla kalan 7 kilomu da veririm.
bende 2004 yılında sandaloz sakızı ve kitreyle 15-16 kg kadar vermiştim hatta o zaman bilindik birşey değildi sadece izmirde neredeyse 50 tane aktar gezip sadece bi aktarda bulmustum..sabahları aç karnına bir tatlı kasıgı öğütülmüş sandaloz ve kitre karıstırıp içmiştim inşallah kullanan arkadaslarada faydası olur
bu sabah başladım ama aç karnına resmen midem kalktı birde sirkeli su içice ardından midem kaynadı çıkaramadımda umarım alışırım 64 kiloyum 15 kilo fazlam var umarım veririm bunula bırakmak yok:)
bu sabah başladım ama aç karnına resmen midem kalktı birde sirkeli su içice ardından midem kaynadı çıkaramadımda umarım alışırım 64 kiloyum 15 kilo fazlam var umarım veririm bunula bırakmak yok:)
bende zayıflamak istiyorum ama nasıl içicem ne kadar bilmiyorum benim kızım var 15 yaşında oda yapsa bir mahsuru varmıddırkine arkadaşlar ???????
hiç aksatmadan kullandım ama sonuc kocaman bır sıfır.. hıc kılo veremedım bende hıc bı etkısı olmadı
Peki hiç ölçülerini kontrol ettin mi? Bende kilo kaybından önce incelme sıkılaşma başlamıştı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba,
ilgin için teşekkürler
hayır ölçülerimi almadım. Ama incelme var , başlamadan önceki halimden daha inceyim. nasıl oluyor da tartıda değişmiyor anlamıyorum. Hadı bıraz umutlandım kullanmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?