merhabalar. arkadaşlar bugün bende aktara gidip sandoroz aldım. ama 2 çeşit aldım.
biri bitkilerle karışık olanı, diğeride taş gibi olanı. aktar bana bu taş gibi olan daha etkili bunu rondoda çektir toz haline getir iç dedi . karışımdan akşam içtim.
toz olanıda sirkeyle ieçyim diye, bir bardak suya bir kaşıksirke bir kaşık toz sandorozdan koydum
ama toz suya karışmıyorki. suyun üstünde kaldı. elime aldığımdada yapışkan gibi. doğrusu bunu içmeye cesaret edemedim. ya boğazıma yapışırda yutamam ve nefes alamazsam diye.
KULLANAN AKADAŞLAR LÜTFEN BİLGİ VERİRMİSİNİZ. SİZLER NASIL YAPTINIZ
ne bileyim biri yazmış buraya huylandım.. varmı sizdede kahverengi bişeyler içinde
benim boyum 1.63 kilom 48 ..aslında kilomdan dolayı sıkıntım yok ama göbek bölgem ve belim biraz yağlı..Bu sakız yağları da eritiyormu acaba ?
sandaloz sakızı ve elma sirkesi topiği ilk gecen sene açılmıştı ve ben başlamıştım kullanmaya.45 günde 5 kg verdim.nasıl kullandığımı açık açık yazayım.ben sabah ve akşam bir misket büyüklüğün de sandoloz sakızını ağzımda ezerek alma sirkeli suyla beraber yuttum.günde 4-5 bardak ta 5 i bir yerde çayı içtim.bide tatlı ihtiyacımı neredeyse sadece meyveden giderdim.işe yaradı.şimdi tekara yapmayı düşünüyorum.şu üşengeçlikten bi vazgeçsem.
bende bugün başladım arkadaşlar yorumlarınızı okuyunca acaip gaza geldim diyetle birlikte sandaloz sakızı ve sirke bakalım inşallah başarabillirim bir hafta sonra yazarım gelişmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?