netten buldum faydası olur sorusu olanlar die aktarıyorum buraya
Sandaloz Sakızı nedir?
Sandaloz sakızı, 5-6 metre boyunda Kuzey Afrika’da yetişen bir ağaçtan elde edilen bir maddedir. Açık sarı veya beyazımtrak renkli, üzeri tozlu bir tabaka ile kaplı, kolaylıkla kırılan ve sıcakta sakız gibi yumuşayan özel ve kokulu taneciklerdir. Sandaloz, limon tuzuna benzeyen şeffaf ve katı bir maddedir.
Sandaloz sakızı neye yarar? Sandaloz sakızının faydaları
Sandaloz sakızı son zamanlarda zayıflama konusunda gündeme gelmiştir. Eskiden romatizma ve siyatik ağrıları için haricen ağrıyan yerlere sürülerekkullanılan sandaloz sakızı, artık zayıflama için kullanılıyor.
Sandaloz sakızı zayıflatır mı?
Sandaloz sakızı, elma sirkesi ile birlikte kullanıldığında metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır.
Sandaloz sakızı nasıl kullanılır?
Sandaloz sakızı kullanımı: Fındık tanesi büyüklüğünde sandalozu havanda ezip toza dönüştürüyosunuz (yada ağzınızda çiğneyebilirsiniz, kum gibi oluyor). Her sabah aç karnına bu tozu yutup hemen ardından 1 bardak sıcağa yakın ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorsunuz.
Sandaloz sakızı fiyatı nedir? Sandaloz sakızı nerede satılır?
Sandaloz sakızının fiyatı, kilosu 50 YTL olarak aktarlarda satılıyor.
canım ya sen den başka cevap veren yok emzikli ler kulanabilirmi acaba bunu 1 yaşın da oğlum var tşksenağlama
Merhabalar! ben uzun zamandır yorumlarınızı takip ediyorum hatta bunca sayfayı baştan sona okudum diyebilirim alkisalkisalkis :) benimde kilo sorunum var ve senelerdir onca çabama rağmen hedeflediğim kiloya ulaşamadımbu formül bana sevimli geldi:) ancak genede tereddütlerim var.daha önce lahana hapı kullndım ve sonuç alamadım ve bir takım sorunlarda yaşadım bu yöntem oldukça doğal görünüyor ama yan etkisi olur mu die korkuyorum ! bu yönde bir bilgisi olan var mı?dediğim gibi yorumları okudum bir yan etkiden bahseden olmamış gerçi ama bn halen kararsızım senağlama sandalozumu aldım bile kullansam mı ne dersiniz?
arkadaşım ben geçen sene 2 ay kullandım bunu.o zaman bu topic daha hareketliydi ve kullanan daha çoktu ve ben yan etkisini gördüm diyen biri olmadı.hatta bir ark.resimlerini bile koydu 10 kg verdikten sonra
o kadar çok kullanan oldu ki burda geçen sene ve herkes o kadar memnundu ki.ben bile dayanamayıp tekrar başladım.önceki kullanmamda sonuç almıştım çünki.ama o zaman 5 i bir yerde çayı da içiyodum günde en az 3 bardak
Nasil yaptin bunu? Spor ve diyetle beraber mi?
Ayrica Sandaloz Sakizini nasil yuttunmu toz halindemi aldin ? :S
bu arada insallah devami gelir :) Sevindim Senin Adina :)
ARKADAŞLAR BU DıYETı DUYAN VE UYGULAYANINIZ OLDUMU ???o kadar çok kullanan oldu ki burda geçen sene ve herkes o kadar memnundu ki.ben bile dayanamayıp tekrar başladım.önceki kullanmamda sonuç almıştım çünki.ama o zaman 5 i bir yerde çayı da içiyodum günde en az 3 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?