• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Gülo:lepi: durmak yok yola devam

Esmaopuyorumnanaktan
bence devam et, ama ben suya damlatıp içmiyorum öyle daha zor geliyor önce bir kaşık içiyorum hemencik(zor ama tek atış;) ) sonra sıcak suyu üstüne içiyorum koca bir bardak bana böyle daha kolay geldiyerimseniben

64,8 bu sabah ama hafta sonu girdi araya kociş evde vermek biryana almazsam iyi p.tesi yazarım sonucuCADIARZU

miray80 in$allah:P 5 ayda ßaya incelmem lazım daha cok kilo vermelere in$$$$$ :)
hapı deiL ama aktardan aLınanı cok i$e yarıyor tek proßlem yutmasında hele sabah :P sporada ßaslıyorum ßakalım hanımlar tawsiye ederim :)

kızlar bi şey sorucam sandalozla fln verilen kilolar daha sonra fazlasıyla geri alınır mı sizce?sandoloz sakızını çok önceden almıştım ama verdiğim kiloları fazlasıyla geri almaktan korktuğum için kullanamadım ne yazık ki..ne yapmalıyım sizce 5-6 kilo fazlam kalmış..sadece diyetle mi vermeye çalışıyım yoksa sandalozu kullanıyım mı?

evettttt herkese ıyı pazarlar arkadaslar bugun benım tam 8 oldu baslayalı ..hamur ısı ve sekerı kestım normal sartlar altında elımden geldıgınce saglıklı beslenmeye calısıyorum..sırkeyı herzaman ıcemesemde sandolozu aksatmadan ıcıyorum sabah ve aksam ac karnına ...8 gunde 1.450 gr vermısım aslına bakarsanız bıraz fazla kacmıs ben yavas verıp kalıcı ve saglıklı olmasını ıstıyorum haftada bır kılo versem ayda 4 kılo yapar .neyse sonuc bu yanı kendımıde gayet ıyı hıssedıyorum darısı vermek ısteyenlerın basına .

bursa amin cnm evet kızım resımdekı rabbım hepımızın evlatlarına saglık sıhat uzun omurler versın

4. günümmm weee 2 kilo werdimm çok mutluyummm:teytey: belki daha çok werenler wardır ama benm için çok ii bi sonuç hiç inanmıodum başlarken ama süper bişeymiş sirkenin tadınada alıştım artık midemi bulandırmıohihoyyyt

4. günümmm weee 2 kilo werdimm çok mutluyummm:teytey: belki daha çok werenler wardır ama benm için çok ii bi sonuç hiç inanmıodum başlarken ama süper bişeymiş sirkenin tadınada alıştım artık midemi bulandırmıohihoyyyt

ayyy süper canım ya ben içtim kötü oluyorum pufff senağlama ama senin adına çoook sevindimmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayNı kaderi payLaşıyoruz :)) Sonuçlar süper :) ßende ciqnerkene zorlanıyorum ama tawsiyem beqenmediqiniz resminize ßakarak ciqnemeniz motive oluyorum üstüne su ohh ilaç qißi qlior :) spor ekSik yarın ßaslıyorum onada ins :) kaydirigubbakcemile2

ayNı kaderi payLaşıyoruz :)) Sonuçlar süper :) ßende ciqnerkene zorlanıyorum ama tawsiyem beqenmediqiniz resminize ßakarak ciqnemeniz motive oluyorum üstüne su ohh ilaç qißi qlior :) spor ekSik yarın ßaslıyorum onada ins :) kaydirigubbakcemile2

bak işte bunu denemek lazım :teytey: teşekkürer..

ayyy süper canım ya ben içtim kötü oluyorum pufff senağlama ama senin adına çoook sevindimmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

cnmm bende kötü oluodum ama formül buldum kendi kendime belki yazmışlardır bütün sayfaları okumadım. suyun içne 1 kaşık sirke atılıo ya ben öele yapmıorum hemen 1 kaşık sirkeyi içip arkasından 1 bardak su içiorum tadı ağzımda kalmıo hemde hemen bitio öbür türlü sirkeli su bitmek bilmio denee bence ben böele alıştımm:dance:

çok yaratıcı hem zayıfla hem hırsını al süpermiş:teytey:

cnmm bende kötü oluodum ama formül buldum kendi kendime belki yazmışlardır bütün sayfaları okumadım. suyun içne 1 kaşık sirke atılıo ya ben öele yapmıorum hemen 1 kaşık sirkeyi içip arkasından 1 bardak su içiorum tadı ağzımda kalmıo hemde hemen bitio öbür türlü sirkeli su bitmek bilmio denee bence ben böele alıştımm:dance:

süper teknik deneyeceğimmm inş. hihoyyythihoyyyt

kızlar bi şey sorucam sandalozla fln verilen kilolar daha sonra fazlasıyla geri alınır mı sizce?sandoloz sakızını çok önceden almıştım ama verdiğim kiloları fazlasıyla geri almaktan korktuğum için kullanamadım ne yazık ki..ne yapmalıyım sizce 5-6 kilo fazlam kalmış..sadece diyetle mi vermeye çalışıyım yoksa sandalozu kullanıyım mı?

kızlar benm sorumu da yanıtlayın yaa lütfenn

supersın bende aksıne cok güzel bır menken resmıne bakarak deneyecegım.yarın bende spora baslıyorumkaydirigubbakcemile2benımde sandaloza basladıgım 4 gun oldu 2 kılo azaldım ama ben onu saymıyorum cünkü sandaloz super bagırsak calıstırıyor:olmaz:

kızlar benm sorumu da yanıtlayın yaa lütfenn

cnm nasıl kilo verirsen ver dikkat etmezsen sonra kilonu fazlasıyla alıosun zaten tecrübeyle sabittir:smiley-cool: ama şunu biliorum sandaloz sakızından sonra kiloları geri almamak için düzenli olarak 2 ay boyunca funda yaprağı çayı içmek gerekio kilonu sabitlemeye yardımcı oluo ama yinede gerisi sana bağlı:icecream:

supersın bende aksıne cok güzel bır menken resmıne bakarak deneyecegım.yarın bende spora baslıyorumkaydirigubbakcemile2benımde sandaloza basladıgım 4 gun oldu 2 kılo azaldım ama ben onu saymıyorum cünkü sandaloz super bagırsak calıstırıyor:olmaz:

:1shok: bende hiç öele bişy yapmadı kesin bende bi problem wardırhihoyyyt

cnm nasıl kilo verirsen ver dikkat etmezsen sonra kilonu fazlasıyla alıosun zaten tecrübeyle sabittir:smiley-cool: ama şunu biliorum sandaloz sakızından sonra kiloları geri almamak için düzenli olarak 2 ay boyunca funda yaprağı çayı içmek gerekio kilonu sabitlemeye yardımcı oluo ama yinede gerisi sana bağlı:icecream:

tamam canm sağol

Manken resimlerine ßaka ßaka kq verme isini ßeynimde ßitirmiştim qercekden cok motive oLuyor insan :)

Back
X