:1shok: bende hiç öele bişy yapmadı kesin bende bi problem wardırhihoyyyt
canım ben gün boyu form ve yeşil cayda iciyorum.normal cay sevmem eger sen sevıyor ve ıcıyorsan kabızlık cekebılırsın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1shok: bende hiç öele bişy yapmadı kesin bende bi problem wardırhihoyyyt
selam herkese ben bugün sipariş verdim bekliyorum gerçekten işe yarıyor mu?:uhm:
canım benım sandalozu kullanmaya başladıgım 3gun oldu.gelısmelerı yazışalım hihoyyyt
CANIM BENIM ALDIGIM HAP TOZ DEĞİL BUNU BELİRTİYİM DEDİM DAHA BAŞLAYALI 2 -3 GÜN OLDU VE BEN 2 KİLO VERMİŞİM BAZI ARKADAŞLAR TOZ KULLANIYOR O NASIL ACABAhihoyyyt
senınkının ne oldugunu anladım alkisal bende kullanıyorum ama konumuz sandaloz sakızı unutmalmaz:
Fisun bence hemen başlamalısın sandoloz+ elma sirkesine seni çok iyi anlıyorum :)
ama emziriyormusun? bazı arkdaşlar emzirirken zararlı olduğunu söylüyorlar ama ben emzirirken kullanıyorum:kedi:
Aktarlarda satılıyor kaya tuzu gibi bişiy hatta beyaz ama tozlanmış gibi :bbo: başta içemem sandım ama kilo belasına herşeyi yapıyoruz :bbo: önce onu dövdüm kağıt peçete içinde sonra kavanoza koydum her sabah bir çay kaşığını suya yutuyorum üstüne bir çorba kaşığı fersan ( diğerlerini içemedim ) elma sirkesini hemen suyla içip üzerine sıcak su içiyorum elma sirkesini suya koyup içemiyorum ben birde sadece sabah içiyorum.
Başarılarkaydirigubbakcemile5