• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

:1shok: bende hiç öele bişy yapmadı kesin bende bi problem wardırhihoyyyt

canım ben gün boyu form ve yeşil cayda iciyorum.normal cay sevmem eger sen sevıyor ve ıcıyorsan kabızlık cekebılırsın.:olmaz:göbegı olan bayanlar gunde bır iki kez karnınıza vazalınle masaj yapın cok etkılı oluyorzemuszemuszemuszemus

merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır buraya üyeyim ama bebekten sonra biraz ayrı kaldım.. hamilelik te ve hamilelik sonrası geçirdiğim ağır bir ameliyatla iyice kilo aldım... şükür sağlığımıa kavuştum ama 76 kilo oldum malesef:(( gece siteye bir bakayım dedim... sandaloz sakızını ilk defa duydum ve yarın ilk işim almak ve kullanmak olacak... sizde bana bu zorlu dönemde umarım yardımcı olacaksınız... yaza doğru kız kardeşim nişanlanacak ve en az 16 kiloyu üstümden atmalayım.. gelişöeleri sizlerle paylaşacağım....

merhaba arkadaşlar!tam bir hafta oldu bugün,sandaloz u içtim ,hem sıkılaştım hemde kilo verdim:tam1.5kg!!!!hihoyyythihoyyythihoyyythepinize başarılar!sabır eden derviş muradına ermiişş:emir_bebek:hihoyyyt:teytey::dance:allah bebeğinizi analı babalı büyütsün canım,sabır ve uzun süre kullanım,nişana kadar fit beden demektir.

Bravo arkadaşlaralkisalkisalkis
yalnız bişiy söylemem gerekiyor haftada 2 kilo veren arkadaşlar sonra bu biraz azalıyor yani bu kadar hızlı verilmiyor zaten doğruda değil ama ayda 8 kilo verebimek müthiş bişiy olurdu ama ben 3 de razıyım :))) hafta sonu içemediğim halde cuma ile aynı kilodayım buda bir başarı 64.8 :)

Herkese iyi haftalar

Merhaba
uzun zamandır buraya üyeyim.Doğum yapalı 9 ay oldu türlü yöntemler denedım dogum kılolarını atmak ıcın, şimdi sıra sandoloza geldi..107 kılodan 89 a ındım dıger yöntemlerle hala fazlalık var . sandoloz toznu suya katıp eritipmi içiyorsunuz, yoksa hapınımı kullanıyorsunuz hangısı daha etkılı bilgi verırsenız sevınırım.

hafta sonu çıkamadım kızlar...benim yarın10.günüm...yarın eczanede yağ ve kilo kontrolü yaptıracağım...ayrıntıları yazarım....

arkadaşlar aç karnına elma sirkesi içmek zararlı değilmi?? sizler nasıl kullanıyorsunuz

CANIM BENIM ALDIGIM HAP TOZ DEĞİL BUNU BELİRTİYİM DEDİM DAHA BAŞLAYALI 2 -3 GÜN OLDU VE BEN 2 KİLO VERMİŞİM BAZI ARKADAŞLAR TOZ KULLANIYOR O NASIL ACABAhihoyyyt

senınkının ne oldugunu anladım alkisal bende kullanıyorum ama konumuz sandaloz sakızı unutma:olmaz:

senınkının ne oldugunu anladım alkisal bende kullanıyorum ama konumuz sandaloz sakızı unutma:olmaz:

bursa canim sende kullaniyormusun bu sakizi :1rolleyes: ne zamandir kullaniyorsun, etkisini gördün mü CADIARZU Burdan tanistigim bir arkadasim , sagolsun bana getirecek bu sakizdan, yeniyildan sonra insallah bende kullanmak istiyorum...ama elma sirkesini 5-6 gündür iciyorum a.s sabah kalkinca ilik bir bardak suya karsitirilmis, igrenc tadi ama iciyorum zar zor :bbo:

Fisun bence hemen başlamalısın sandoloz+ elma sirkesine seni çok iyi anlıyorum :)
ama emziriyormusun? bazı arkdaşlar emzirirken zararlı olduğunu söylüyorlar ama ben emzirirken kullanıyorum:kedi:

Aktarlarda satılıyor kaya tuzu gibi bişiy hatta beyaz ama tozlanmış gibi :bbo: başta içemem sandım ama kilo belasına herşeyi yapıyoruz :bbo: önce onu dövdüm kağıt peçete içinde sonra kavanoza koydum her sabah bir çay kaşığını suya yutuyorum üstüne bir çorba kaşığı fersan ( diğerlerini içemedim ) elma sirkesini hemen suyla içip üzerine sıcak su içiyorum elma sirkesini suya koyup içemiyorum ben birde sadece sabah içiyorum.
Başarılarkaydirigubbakcemile5

AY BıRı BANA ŞU TıCKER OLAYINI ÖĞRETSE:sinifsinif:
TıCKER OUŞTURUYORUM AMA PROFıLE EKLEYıNCE GEÇERSıZ DıYO:sinifsinif:

alında senınle 2sayfada yazışıyoruz.4gun oldu kullanıyorum.cok sık tuvalete cıkıyorum.2kılo azaldım ama onlar malum kılo degıl.bu hafta bellı sonuc olur.sıze yararım.kaydirigubbakcemile5

wc konusunda ßende de ßir rahatLama yok sahsen :) ßuqun spora ßasladım cok hammısım cok sanırım vercem ßu kqLarı darısı sizlerin ßasına hanımlar :) ßende artık havanda dövüp öle içcem öbür türlü ciqnerken fena oluyorum :S

Fisun bence hemen başlamalısın sandoloz+ elma sirkesine seni çok iyi anlıyorum :)
ama emziriyormusun? bazı arkdaşlar emzirirken zararlı olduğunu söylüyorlar ama ben emzirirken kullanıyorum:kedi:

Aktarlarda satılıyor kaya tuzu gibi bişiy hatta beyaz ama tozlanmış gibi :bbo: başta içemem sandım ama kilo belasına herşeyi yapıyoruz :bbo: önce onu dövdüm kağıt peçete içinde sonra kavanoza koydum her sabah bir çay kaşığını suya yutuyorum üstüne bir çorba kaşığı fersan ( diğerlerini içemedim ) elma sirkesini hemen suyla içip üzerine sıcak su içiyorum elma sirkesini suya koyup içemiyorum ben birde sadece sabah içiyorum.
Başarılarkaydirigubbakcemile5

Selam Miray
Aldım sandoloz sakızını blenderde cektım ben toz halıne geldı. denemek ıcın nasıl dıye ögleden sonra aldım umarım bır netıce alırım. Emzırmıyorum benım oğlum 4.ayda bıraktı anne sütünü almadı memeyı bırdaha, o yuzden turlu haplar yöntemler ıle 107 den 89 a düştüm tabı rejımde var ekmek seker kestım tamamen sana bır tavsıyem olacak cromium picolanete hapını al tatlı yeme ıstegını yok edıyor. meyvelerle gecırıyorum tatlı ıstegını bakalım kaça düşecegiz bu yöntemle...
sevgıler

Back
X