• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

selam prenses, yahu baktım ben şu rocytell e bir tane var sahibinden com da o mu acaaba ya oysa satıcıya mesaj atacağım :)
sana özelden gönderdiğim ikinci link

alla alla nasıl olur googledan rositell diye yazınca cıkıyor bence sen sahibinden.com gir zayıflama kemerlerini incele dedğimi göreceksin tekrar yazıyorum rocytell değil ROSİTELL

kemeri sırt ağrım vardı uyguladım fizik tedavi gibi bir gram ağrı yok ayrıca sıcacık 18 dak tuttum çok güzel ve harikaydı teşekkürler prenses

Rica ederim canım memnun kaldıgına cook sevindim bak simdi karnını basenlerini nasıl eriticek ama düzenli kullan olur mu canımcımkaydirigubbakcemile5

zalımı kızlar bızı terkettı hepsı kocişlerının yanında galıba hadi bende kactım sana ıyı geceler.benım kocişte kızmasın.:teselli:

Arkadaşlar hepinize selam

Bu başlığı günlerdir elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. 249 sayfanın tamamını okuyamadım bir türlü. Hala zihnimde netleşmeyen bazı sorular var :
Elma sirkesi ve sandolaz tabletinden aldım. Kutusunda yemekten sonra, sitede yemekten önce diyor. Telefon açtım. KArşıma çıkan görevli de belirsiz konuştu. Ben bu tableti nasıl kullanmalıyım?

Bu forumdan elma sirkesi ve ballı ılık su karışını da öğrendim. Onu da içiyorum. Ancak aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Yemeklerden önce diyen de var, sonra diyen de.

Ben de sabahları aç karnına, akşamları da yemeklerden sonra içiyorum.

15 günde 4 kilo kadar verdim. Çok mutluyum. Hem de egzersiz falan yok! Bunu sirke ve bal mı yaptı yoksa tabletler mi, yoksa ikisi birden mi bilmiyorum.

Yaşadığım yerde sandaloz bulmam zor. Bulsam onu da kullanacağım.:lepi:

Ama aynı şey karşıma çıkacak. Yemeklerden önce mi sonra mı?

Şu soruya bir açıklık getirsek, ne dersiniz????

merhaba topic sakinleri sayfaların tamamını okumadım ama herkese başarılar
miraycığım öncelikle tebrik ederim canım çok merak ettim 20 kiloyu nasıl verdin
tşkler şimdiden

bu elma ve sandaloz hapı gerçekten işe yarıyor muuu :((( ben dün aldım ve bugün başladım boşuna mı aldım yoksa yorumlarınızı okudum ve işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum size buradan kilo durumlarını yazacağım ....
şuan 68 kiloyum inş. boşa almış olmam işe yarar... kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize selam

Bu başlığı günlerdir elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. 249 sayfanın tamamını okuyamadım bir türlü. Hala zihnimde netleşmeyen bazı sorular var :
Elma sirkesi ve sandolaz tabletinden aldım. Kutusunda yemekten sonra, sitede yemekten önce diyor. Telefon açtım. KArşıma çıkan görevli de belirsiz konuştu. Ben bu tableti nasıl kullanmalıyım?

Bu forumdan elma sirkesi ve ballı ılık su karışını da öğrendim. Onu da içiyorum. Ancak aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Yemeklerden önce diyen de var, sonra diyen de.

Ben de sabahları aç karnına, akşamları da yemeklerden sonra içiyorum.

15 günde 4 kilo kadar verdim. Çok mutluyum. Hem de egzersiz falan yok! Bunu sirke ve bal mı yaptı yoksa tabletler mi, yoksa ikisi birden mi bilmiyorum.

Yaşadığım yerde sandaloz bulmam zor. Bulsam onu da kullanacağım.:lepi:

Ama aynı şey karşıma çıkacak. Yemeklerden önce mi sonra mı?

Şu soruya bir açıklık getirsek, ne dersiniz????

bu elma ve sandaloz hapı gerçekten işe yarıyor muuu :((( ben dün aldım ve bugün başladım boşuna mı aldım yoksa yorumlarınızı okudum ve işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum size buradan kilo durumlarını yazacağım ....
şuan 68 kiloyum inş. boşa almış olmam işe yarar... kafamçokkarıştı

Arkadaşlar, lütfen konunun başlığından sapmadan paylaşım yapmaya özen gösterelim, konu başlığımız sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanımı için açılmıştır, konu son günlerde sandaloz sakızının kapsül haline getirilip ticarete sunulmuş halini kapsamaktadır lütfen bu ürün hakkında değilde diğer aktardan alınan sandaloz için yorum yapalım.. Ticari olarak şekillenmiş ürünlerin paylaşımı forum kurallarına uymayabiliyor, kimyasal olmayan aktardan aldığınız sandaloz sakızı hakkında her türlü paylaşımınız serbesttir, iyi paylaşımlar dilerim...

günaydın hanımlar...kalistenin uyarısını dikkate almanızı önemle rica ediyorum yoksa cezayı alırsınız, bu ikinci uyarısı banden söylemesi..
ben sandoloz sakızına başlayalı bende pek bir gelişme yok, bir sürü bitki içiyorum bu hafta yememe de çok dikkat ettim,sadece 200gr gitmiş

benım tam baslayalı bır hafta bugun sadece 2kılo verdım ama ılk3gunde ondan sonra gram yok.zaten o 2 kıloda cok wc ye gıtmemden kaynaklandı.kılodan henuz giden falan yok.yılmak yok arkadaslar yola devam.kaydirigubbakcemile4

benım tam baslayalı bır hafta bugun sadece 2kılo verdım ama ılk3gunde ondan sonra gram yok.zaten o 2 kıloda cok wc ye gıtmemden kaynaklandı.kılodan henuz giden falan yok.yılmak yok arkadaslar yola devam.kaydirigubbakcemile4

çok iyi vermişsin tebrikleralkisalkisalkis

bugün 5. günüm hala bir değişiklik yok akşamları stepperle 2000 adım da yapıyorum ama olmuyor.Sanırım tiroid den dolayı:1no2: Ne yapacağım ben bu kiloları:çok üzgünüm:

Sayın Kalliste,

Benim o bahsettiğiniz ürün hakkında olumlu ya da olumsuz ibir şey söylediğim yok. Şu an kullandığım 2 farklı yöntem için de geçerli. Yani dedim ki, o tabletler ve sirkeli ballı ılık su ya da aktardan alacağımız sandaloz un nasıl kullanılacağı hakkında bir düşünce birliği göremedim. Bazı mesajlarda yemeklerden önce, bazılarında ise yemekten sonra şeklinde görüş bildirilmiş. Benim de bu konuda kafam karıştı.

Sadece bu sorunun cevabını istedim. Yemeklerden önce mi, sonra mı?

Reklam yapmak ya da eleştirmek gibi bir niyetim yok.

Bilmem anlatabildim mi?

Saygılarımı sunarım.

Günaydın geleceğin incecik şekerleriopuyorumnanaktan

hım ben girmeyeli ilerlemiş sayfalar aklımda kalanı yazayım bari,
Civciv ve salimi rica ederim kızlarkaydirigubbakcemile5

jayjay kaç kilodan kaça düştün bilmiyorum ama nolur yapma :D
yani istediğimiz kiloya düşünce elbette yiyeceğiz canımızın çektiğini ama dikkatli mesela sabah tereyağlı bal ile kahvaltı edince akşam hafif yemek gibi, birde hergün tartılmak şart bence, her sabah tartılmak lazım ki nasıl davranacağını kestirebil 1 hafta sonunda geç olabilir :))
bu arada dün moralim bozuktu ama bu sabah 64,2 geldim:lepi: :lepi:
dün aç kaldım ama zafer benim :))
bugün dışarı çıkıcam salata yemeyi planlıyorum bakalımkafamçokkarıştı

Emoş bozma moralini bende öyle duraklamalar oldu çok 2-3 hafta veremediğimde oldu ama sende olmamz çok dikkatlisin sakın yılma canım,

biri nasıl verdin demiş ya hazirandan beri kullanıyorum 6 ay olmuş anca verebildim yerimseniben

Sayın Kalliste,

Benim o bahsettiğiniz ürün hakkında olumlu ya da olumsuz ibir şey söylediğim yok. Şu an kullandığım 2 farklı yöntem için de geçerli. Yani dedim ki, o tabletler ve sirkeli ballı ılık su ya da aktardan alacağımız sandaloz un nasıl kullanılacağı hakkında bir düşünce birliği göremedim. Bazı mesajlarda yemeklerden önce, bazılarında ise yemekten sonra şeklinde görüş bildirilmiş. Benim de bu konuda kafam karıştı.

Sadece bu sorunun cevabını istedim. Yemeklerden önce mi, sonra mı?

Reklam yapmak ya da eleştirmek gibi bir niyetim yok.

Bilmem anlatabildim mi?

Saygılarımı sunarım.

sandaloz+sirke sabah yemeklerden yarım saat önce aç karnına,
sirkeli+bal ise yemeklerden 1 saat kadar sonra

ben öyle yapıyorum en azından:1rolleyes:

Bir haftadır düzenli olarak kullanıyorum ve henüz tartılmadım. Yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama pek de başarılı olduğum söylenemez.
Tartılır da kilo veremediğimi görürsem vazgeçerim diye korkuyorum.

sandaloz+sirke sabah yemeklerden yarım saat önce aç karnına,
sirkeli+bal ise yemeklerden 1 saat kadar sonra

ben öyle yapıyorum en azından:1rolleyes:

Canım, ben balın mideyi koruduğunu, bu yüzden sirkeli suyla birlikte mutlaka kullanılması gerektiğini duydum. Yani tek başına elma sirkesinin vereceği zararı bal önlüyormuş.

Bir haftadır düzenli olarak kullanıyorum ve henüz tartılmadım. Yediklerime dikkat etmeye çalıştım ama pek de başarılı olduğum söylenemez.
Tartılır da kilo veremediğimi görürsem vazgeçerim diye korkuyorum.

selam,
yediklerinize dikat etmediyseniz kilo verememiş olabilirsiniz :(
çünkü tek başına belki kilo aldırmıyor ama verdirmiyorda tabi bu benim fikrim

Canım, ben balın mideyi koruduğunu, bu yüzden sirkeli suyla birlikte mutlaka kullanılması gerektiğini duydum. Yani tek başına elma sirkesinin vereceği zararı bal önlüyormuş.

ama sandolozla birlikte içilmemesi gerekiyormuş tatlı olduğu için,
bir arkadaşa doktoru balın yağ yakmayı tetiklediğini söylemiş,
ne yapalım herşeyden medet umuyoruz,
ben yeşil elma da alacağım gün içinde aralarda da onu yiyeceğim kaydirigubbakcemile3

Back
X