Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bursa sen bursanın neresinde oturuyorsun acaba sakıncası yoksa tabi bende orda 5 yıl oturdumda birden farkedince bursada oturduğunu sanki memleketlimi görmüş gibi hissettim :))
elma sirkesine dikkatedin içeriğinde e223 e224 maddesi..kanser oluşumuna neden oluyomuş.......ev ce diye üründe yokmu sanırım..google yazın isterseniz..
günaydın kalkalı çok oldu gerçi...kızlar bu sabah tartıldım dayanamadım....ve 69 kiloya düşmüşüm....sandalozu sabahları 1 kere içiyorum..öğlen ve akşamda lahana kapsülü...dünde yediklerime dikkat ettim..sadece meraktan tartıldım 1 kilo gitmiş...geriye kaldı 9 kilo ..
Tartıldım canısı önerini diledim 88.450 450 gr fazlalaşmış hastalıgın etkısımı anlamadım.
yarın benım kyınvalıdeler gelıyorlar yılbası ıcın bndeler bıraz zor artık gırebılırsem arada bakarım.merak edersen dıye haber vereyım dedim miraycım.Artık pazara anca giderler gibiuzun bır yorgunluk baslıyor