• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

sinamek, çok zararlıymış bağırsaklara çok gerekmedikçe kullanmayın sakın vücuda yeterli su alınmazsa bağırsaktaki sular çekilerek kullanılıyormuş o yüzden bol su tüketin hadi bende kalkayım yeşil çay yapmaya

sakaleynmaster
tşk ederim elma kromundanmı bahsediyorsun yoksa herhangi br krom hapından falan mı ben tatlı isteğimi bir türlü bastıramıyorum sürekli aklımda yok böyle birşey bu şekilde kilo vermem imkansız

maden suyunu aç istersen biraz bekle asidii kaçsın ondan sonra tatlı yiyor düşüncesiyle iç maden suyunu hayalinde dondurma yiyorum olsun gözünün önünde sen onu yiyorsun olsun ama gerçekte yeme ms. iç çok faydalı oluyor ben tamamen yok ettim bu yöntemle ama direk kafana dikme ha istersen yanına bide elma ye hatta yiyebiliyorsan yeşil elma böylece kısa zamanda kontrol altına alabilirsin sevgili arkadaşım cesurvegüzel

bursa sen bursanın neresinde oturuyorsun acaba sakıncası yoksa tabi bende orda 5 yıl oturdumda birden farkedince bursada oturduğunu sanki memleketlimi görmüş gibi hissettim :))

evt cnm yazıları okumadın sanırım bu arada bütün yeni arkdşların hepsi hoş gelmişler opuyorumnanaktan

evet kızlar bende varım cok umutlu olamakla beraber vermem gerekn 5 kilom var suan 62 kiloyum 57 olsam bana yeter bugun ilk defa sabah ve aksam bende içtim ve gün arasında yesil cay içtim 3 bardak ama su bi gercek acyip midemi kazındırıdı ne olur ya bende kilo vereyim offff off bir de tatlı yasagı olmasa hadi hepimize kolay gelsin bir arkasımda hapını aldı onunla ilgili gelişmeleride yazarım

bursa sen bursanın neresinde oturuyorsun acaba sakıncası yoksa tabi bende orda 5 yıl oturdumda birden farkedince bursada oturduğunu sanki memleketlimi görmüş gibi hissettim :))

canım ben beşevlerde oturuyorumopuyorumnanaktan.ne zaman bursayı özlersen gel beklerimkaydirigubbakcemile5.zilancıgım sen kaç kıloydun ve kaç yaşındaydın canım.ben 36 yaşında ve taaaaaaaaaaaaaam103 kılocugum.laelaelaelaelaemiroş sen bizi bu aralar iyice boşladın canım:olmaz:

elma sirkesine dikkatedin içeriğinde e223 e224 maddesi..kanser oluşumuna neden oluyomuş.......ev ce diye üründe yokmu sanırım..google yazın isterseniz..

elma sirkesine dikkatedin içeriğinde e223 e224 maddesi..kanser oluşumuna neden oluyomuş.......ev ce diye üründe yokmu sanırım..google yazın isterseniz..

günaydınnnnnnnnnnnn
kimsecikler yok yineee
elma sirkesini organik alacaksınız midenize zarar vermemesı için en kalıtelı markalar bıle E...içeriyor ve midaye zarar veriyor Ben aktara alırken bahsedınce içeçeğimi bana bunu önerdi fiyatı 20 TL zaten azıcık kullanılıyor ve bırhaylı cok gidiyor bu yuzden bunu öneriyorum.

Bakın arkadaslar aldığım organik denen sirkenin üzerinde bunlar yazıyor aynen yazıyorum.
ıçindekiler:Elma meyvesi
Meşe fıçılarında tamamen doğal yollarla olğunlaştırılarak elde edılmıstır.Hiçbir kimyasal asit koruyucu katkı maddesi, boya ve antioksidan içermemektedir.Bu sirke herhangibir kimyasak işlemden geçmediğiiçin olgunlaşmaya devam etmektedir.özellıkle açıldıktan sonra maya oluşumu ve renk değişimi meydana gelebilir. bunlar bozulma belirtisiolmadıgı gıbıdahada olgunlaştıgının göstergesıdır.Sirke süresizbir ürün olup bekledıkçe kalitesi artar.

Bilgilerinize bayanlar
ben bundan önce marketten aldıgımsirkeyı ıcerken zorlanıyordum ve mıdemde yanma yapıyordu.bunda o sorunları yasamadım.

günaydın kalkalı çok oldu gerçi...kızlar bu sabah tartıldım dayanamadım....ve 69 kiloya düşmüşüm....sandalozu sabahları 1 kere içiyorum..öğlen ve akşamda lahana kapsülü...dünde yediklerime dikkat ettim..sadece meraktan tartıldım 1 kilo gitmiş...geriye kaldı 9 kilo ..

birde koşu bandına çıkabilsem çok çabuk kilo veren birisiyim aslında....doğum kilosunu veremedim..yaşlada alakalı sanırım...yemeğimi kesmeden sadece sporla 1 ayda 4 kişo verdiğimi bilirim...1 kilo vermek bile insanı motive ediyor...

günaydın kalkalı çok oldu gerçi...kızlar bu sabah tartıldım dayanamadım....ve 69 kiloya düşmüşüm....sandalozu sabahları 1 kere içiyorum..öğlen ve akşamda lahana kapsülü...dünde yediklerime dikkat ettim..sadece meraktan tartıldım 1 kilo gitmiş...geriye kaldı 9 kilo ..

darısı başımıza inşşşş...

Tartıldım canısı önerini diledim 88.450 450 gr fazlalaşmış hastalıgın etkısımı anlamadım.
yarın benım kyınvalıdeler gelıyorlar yılbası ıcın bndeler bıraz zor artık gırebılırsem arada bakarım.merak edersen dıye haber vereyım dedim miraycım.Artık pazara anca giderler gibi:( uzun bır yorgunluk baslıyor

belkide yazdın bugün diğer sayfaları okuyamadım ama kolay gelsin şekerim, zorsenağlama

Back
X