• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

elma sirkesini 15 gün düzenli yapmama rağmen 1 cuk verdim.şimdi düzenli başlıyorum yediklerime dikkat edicem annem sandoloz sakızı almış midesi problemli olduğundan poşette beni bekliyor.yarısı tane yarsı toz olmuş.taneleri yada tozu çay kaşığıyla yutup sirkel suyu içsem olurmu?illa çiğnemekmi lazım sert bişey.xxxx başladım.ama altın çilek çyı harika 2 fincan içmeme rağmen bağırsakları çok güzel çalıştırdı tavsiye ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende bugün itibariye başladım sandoloz sakızına sabah 6 da kalkıyorum 6.30 gibi elma sirkeli ılık su içitim ama çok zorlandım şimdide sürekli içmden geliyor midem çok bulanıyor:18: aynı sorunu yaşayan var mı ? ilk gün diye mi böyle:95:

neredeyse tüm sayfaları okudum. bugun alıp yarın bende başlıyorum bakalım neler olacak. zbyd sanırım ikimiz varız bakalım başarabilecek miyiz? benim yolum çoooooook uzun:59:

nasıl kötü birşey bu sandoloz sakızı ya:52: zaten misket büyüklüğünde bir parcayı çiğneyip yutucam diye 1 litreye yakın su içtim.elma sirkesine zaten alışığım da bakalım bu sandoloza ne zaman alışıcam :44:

kaç günde kaç kg verdiğinizi yazarmısınız arkadaşlar,bende yarın alıcam kesin verdirir değil mi.5 bi yerde yeşilçaydan umudumu kestim zaten bi çareyim :((

birde baharatço biyologmuş. ayda 3 kg vermek normali sağğlıklısı 3 kg verirsen geri almazsın kalıcı olur dedi.ama sandaloz kullananlardan cevap bekliyorum :52:

herkese merhaba pelincan bu ara çok yoruldu izni olursa onun yerine ben cevaplıyayım ben de cuma günü aldım sandalozu ve c.tesi hemen başladım bugün 3. günüm daha kilo vermek için çok erken bence ama gerçekten iştahı kestiği bir gerçek ben yemekten bir saat sonra ne yesem acaba diye düşünen biriydim şu anda eşim karşımda çikolatalar ve bisküviler götürüyor ama benim canım hiç istemiyor ki ben tatlıya ASLA dayanamam yani uzun lafın kısası benim gibi iştahlı birinde işe yaradıysa herkes faydasını görür diye düşünüyorum

merhaba nasılsınız..ben de yeni üyelerdenim..buradaki paylaşımlardan epeyce faydalandım ama..sandaloz sakızıyla ilgili konuda yorumunuzu gördüm, çevrimiçi olunca da mesaj yazayım istedim..umarım rahatsız etmedim sizi..dan aktardan merak ettim baktım ama henüz almadım..gerçekten işe yarıyor mu..işyerinde çok hareketsizim ve akşamları yürümeye çalışıyorum yaklaşık 7-8 kg fazlam var..diyet falan yapamıyorum çok yemek yemememe rağmen kilolar yapıştı üzerime..sanırım nutelladan:(..1 aydır bal tarçın kürü yaptım..şimdi biraz ara verdim..bu sabah elma sirkesi su ve bal karışımı içtim..şimdi sandaloz sakızı alırsam sabah ve akşam aç karnına ir parça çiğneyip yutacağım üzerine de elma sirkeli (içinde bal olacak mı) su içeceğim..doğru mu anladım acaba..umarım yanıt alabilirm sizden..merakla bekliyorum..şimdiden çok teşekkürler..sevgiler.

ben dün dayanamayıp aldım..çok da kötü bir tadı yok..ama sanırım elma sirkeli suya çok az bal atmakta fayda var..çünkü ben düşük tansiyonluyum biraz, sirkeli su iyice düşürdü geldi gibi..şu an saat 14:30 çok bi değişiklik yok vücudumda..reglim bugün bitecekti belki hala ödem olabilir vücudumda..ama etkisini 10 günden önce göremeyiz gibi geliyor..konuyu açan ve sürekli yazan arkadaşlar hala yok ama..yaklaşık 3 sene önceki bir konu..şu an ki durumları nasıl acaba, keşke fikirlerini alabilseydik..bendeki değişiklikleri bildireceğim..sevgiyle kalın..

ben dün dayanamayıp aldım..çok da kötü bir tadı yok..ama sanırım elma sirkeli suya çok az bal atmakta fayda var..çünkü ben düşük tansiyonluyum biraz, sirkeli su iyice düşürdü geldi gibi..şu an saat 14:30 çok bi değişiklik yok vücudumda..reglim bugün bitecekti belki hala ödem olabilir vücudumda..ama etkisini 10 günden önce göremeyiz gibi geliyor..konuyu açan ve sürekli yazan arkadaşlar hala yok ama..yaklaşık 3 sene önceki bir konu..şu an ki durumları nasıl acaba, keşke fikirlerini alabilseydik..bendeki değişiklikleri bildireceğim..sevgiyle kalın..

ben başlayalı iki gün oldu şimdiden 1 kg verdim allah a şükür. bende üç seneden beri yazılanları okudum ve çok etkilendim. birbirlerini de çok güzel motive etmişler. bence sende verirsin canım. sakın ama sakın tatlı türü hiç bişey yeme.. verene kadar.

Ben bugün aldım, denedim ama yarından itibaren tam olarak zayıflama programıma başlamayı düşünüyorum.. tadı fena değil, zararlı olacağını düşünmüyorum gelişmleri paylaşıcam

evet kızlar ya hadi kaç gündür sizi bekliyorum. bu işler böyle birlikte daha güzel gidiyor. ben çok güzel zayıflıyorum. 15 dakkada bir ayanaya kendime bakmaya gidiyorum.göbek gitti,belim ortaya çıktı iyice(hatta eşim dün,mezroyla ölçücem belini şu haline bak,dedi),arka taraf eridi :) süperim mutluyum. herkes mutlu olsun istiyorum. burada geçmişteki arkadaşlar neler yapıp başarılı başarılı olmuşlarsa onları yaptım.2 sandaloz 2 beşibiyerde çay akşam gelen tatlı krizini engellemek için yemekten hemen sonra sade türk kahvesi vee bolll suuu.bu sonuçlar bi haftada....

kızlar ben sandoloz sakızını almıştım cesaret edip çiğnememiştm az önce bi tadına bakayım dedim bi çiğnedim bnm çok hoşuma gitti valla :D sabah doğru düzgün başlıcam ama ne olur ne olmaz şmdi elma sirkeli suda içeyim az da olsa yararı olur belkii

evet kızlar ya hadi kaç gündür sizi bekliyorum. bu işler böyle birlikte daha güzel gidiyor. ben çok güzel zayıflıyorum. 15 dakkada bir ayanaya kendime bakmaya gidiyorum.göbek gitti,belim ortaya çıktı iyice(hatta eşim dün,mezroyla ölçücem belini şu haline bak,dedi),arka taraf eridi :) süperim mutluyum. herkes mutlu olsun istiyorum. burada geçmişteki arkadaşlar neler yapıp başarılı başarılı olmuşlarsa onları yaptım.2 sandaloz 2 beşibiyerde çay akşam gelen tatlı krizini engellemek için yemekten hemen sonra sade türk kahvesi vee bolll suuu.bu sonuçlar bi haftada....

biz bu yöntemle çok kilolar verdik.ve hep bu topikte birbirimizi motive ettik buradaki dostluğumuz facedede devam ediyor:nazar:

kızlar ben sandoloz sakızını almıştım cesaret edip çiğnememiştm az önce bi tadına bakayım dedim bi çiğnedim bnm çok hoşuma gitti valla :D sabah doğru düzgün başlıcam ama ne olur ne olmaz şmdi elma sirkeli suda içeyim az da olsa yararı olur belkii

çok memnun kalacağına inanıyorum.sandaloz sakızı ve elma sirkesiyle verilen kilolar kolay kolay vucuda geri alınamıyor:71:

çok memnun kalacağına inanıyorum.sandaloz sakızı ve elma sirkesiyle verilen kilolar kolay kolay vucuda geri alınamıyor:71:

inşallah ya yediklerimede dikkat ediyorum bakalım.. of şu tatlıyı bırakmak çok zor geliyor bana diyette bile tatlı istiyorum yaa ama tutucam kendimi.. siz kaç kilodan kaç kiloya indiniz bu zamana kdr bu sakız sayesinde.. ve ekstra yaptıklarınız nelerdir yeme içme konusunda.. çoğu sayfayı okudum gördüm pek çok olumlu sonuç.hepsini tek tek okuyamadığım için cvp verirseniz sevinirim. :61:

Back
X