ben normal su ile şuan iyiyim işe yarıyor genede :)belkide sıcak su limon ve sandoloz da aynı etkisi gösterir:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben normal su ile şuan iyiyim işe yarıyor genede :)belkide sıcak su limon ve sandoloz da aynı etkisi gösterir:26:
ilk içtiğimde midemi yakıyodubi ara tv de bi zararlı dediler bi 15 gün kullanın biraz ara verin öle devam edin dediler. bu doktorlarda şaşırdı he
. bana göre zararlı neden diyeceksiniz midede zaten asit var besinleri parçalamak için aç karnına sirkeli suda içmemiz asit oranını yükseltir yani midemiz için normal olan mide suyuna sirkede eklenince bu mide için zararlı olabilir bu yüzdende delebilir. bende yakında ya hap kullanıcam yada diyetisyene gittiğimde bu sirke durumunu sorcam:26:
bende duydum denemelisin bence :):44:aslında midenizde problem varsa çiğ patates suyu için. annemin bir arkadaşının eczacı tanıdığı (dıdısının dıdısı oldu ama kusura bakmayın artık :))) çoğu mide ilaçları çiğ patates suyundan yapılıyormuş. annemin bir komşusu denemiş aç karnına çiğ patatesin suyunu içmiş midesinde düzelme olmuş gerçekten. ben denemedim ama araştırmak lazım tabii
aslında midenizde problem varsa çiğ patates suyu için. annemin bir arkadaşının eczacı tanıdığı (dıdısının dıdısı oldu ama kusura bakmayın artık :))) çoğu mide ilaçları çiğ patates suyundan yapılıyormuş. annemin bir komşusu denemiş aç karnına çiğ patatesin suyunu içmiş midesinde düzelme olmuş gerçekten. ben denemedim ama araştırmak lazım tabii
oyy aman yağğreppiiii mideyi düzeltelim derken bi taraftanda kilo mu eklicez . patateste ki nişastayı içsem kim bilir ne olurum![]()
teşekkür ederimvalla canım ben sandaloz sakızını yemeye başladığımdan beri şeker asla hiçbir şeyde kullanmıyorum tatlı desen mazide kaldı.Çay bile içmiyorum pek aram yoktu zaten.. Ama öle de çok sıkmadım kendimi mesela bir kibrit kutusu peynir gibi şeyler çok sıkıyor beni o zaman daha çok yiyesim geliyor.İlk başlarda sabahları labne ile 2 3 dilim kepek ekmeği ve haşlama yumurta yiyiyordum. Zamanla midem almamaya başladı 1 dilimi zor yiyebiliyorum artık :) işte dedğim gibi ekmek azaldı şeker yok ama bazı sabahlar hatta dün sabah yağda yumurta yedim ama çok az pişman oldum sonra :2: yani sana diyeceğim sabahları kahvaltında mutlaka haşlama yumurta ye çok tok tutuyor.. Ben doğal olduğu için sürekli kullanımın bir zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası.Ben daha önce kullanmadım ayın 13'ünde 1 ay olacak inşallah
Verdiğim kilolar bana moral oluyor daha çok gaza geliyorum. Her şeye hayır der oldum :):):) İrademe çok şaşırdım eskiden böyle değildim
Cevabını verebildiysem ne mutlu bana
İnşallah sende istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde inersin canım ...
![]()
asıl senin önünde eğilmek lazım canım sade sirkemi içilir ayol2 gün kusarım valla hiç sevmem sirke. ama limona bayılırım
![]()
ne demek canım ben her gün giriyorum hepiniz girin konuşalım :) ben ilk zamanlar gece 3lere 4lere kadar yazılanları okurdum :) sonra berenciğimi açık gördüm çok pozitif enerji verdi bana daha sonra canlandı tekrardan burası inşallah böyle devam eder beraber inceliriz kızlarrrmesajıma hemen,detaylı cevap vermişsiniz teşekkürler :)
benim sabahları mideme biraz dokunuyordu sirkeli su,ama akşamları sorun olmuyor..sabahları bende sizin gibi suyla kullansam iyi olacak sanırım.
iradenizin kuvvetli olması çok güzel ama bunu sadece sandaloza borçlu değilsinizdir..dediğiniz gibi kilo verdikçe azminiz artmıştır..asıl kilo vermenin sırrıda zaten azim+sabır+istikrar değilmi..sandaloz gibi şeyler sadece yardımcı,ama ben bu yardımcıyı çok sevmeye başladım..
sirke görmek istemiyorum ben artııııııkvalla ben sirkeye bayılıyorum yaa zaten tatlı ile aram yok tuzlu ve ekşilerle dostum. hatta bazen mesela 3 ayda bir falan canım sirke ister bir çorba kaşığı içer rahatlarım valla bence sirke süper birşey :):):):):) ayrıca patatesteki nişasta suyuna okadar geçmez bence posadadır nişasta
ilk içtiğimde midemi yakıyodubi ara tv de bi zararlı dediler bi 15 gün kullanın biraz ara verin öle devam edin dediler. bu doktorlarda şaşırdı he
. bana göre zararlı neden diyeceksiniz midede zaten asit var besinleri parçalamak için aç karnına sirkeli suda içmemiz asit oranını yükseltir yani midemiz için normal olan mide suyuna sirkede eklenince bu mide için zararlı olabilir bu yüzdende delebilir. bende yakında ya hap kullanıcam yada diyetisyene gittiğimde bu sirke durumunu sorcam:26:
ne demek canım ben her gün giriyorum hepiniz girin konuşalım :) ben ilk zamanlar gece 3lere 4lere kadar yazılanları okurdum :) sonra berenciğimi açık gördüm çok pozitif enerji verdi bana daha sonra canlandı tekrardan burası inşallah böyle devam eder beraber inceliriz kızlarrr![]()
ben onu unuttum ama peki bu patates diyeti neyin nesi :44:
sanırım öle haklısın patates salatasını severim ama her gün yemem onun için pek sorun yok bu açıdan bizepatates diyeti tahminimce haşlanmış patatesten oluyo. bu durumda patatesi çok tüketmiyolar. hatta haşlanmış patates bana göre nişasta fazlalığından dolayı kabız yapıyo![]()
inşallahhhhhhh canıminşallahhhhhhhhhhh :))))))))))))))))))
doğrudur canım.. ben sirkeden olabildiğince uzak dururum zaten salatada bile sevmemevet canım,bende Taylan Kümeliden dinlemiştim sirkeyi günde 1 çay kaşığından fazla içmeyin zamanla midede problem olur demişti..
İbrahim Saraçoğluda bitkilerin 3-4 haftalık kullanımlarından sonra bir süre ara verilmesi gerektiğini,uzun süre kullanımda vucudun alışıp istenen etkinin alınamayacağını söylemişti..bana mantıklı geldi her ikiside
kızlar bir şey sorabilirmiyim :)yeni üye olduğum için acemiyimde..bu gülen ifadeler nerde ben yazarken bakındım bulamadım :)
sanırım öle haklısın patates salatasını severim ama her gün yemem onun için pek sorun yok bu açıdan bize
inşallahhhhhhh canım
doğrudur canım.. ben sirkeden olabildiğince uzak dururum zaten salatada bile sevmem![]()
kontrol paneli var yukarıda oraya tıkla kenarda seçenekleri düzenle var onun içinde çeşitli seçenekler başlığını görüceksin mesaj editörünü gelişmişe tıkla kaydet canmkızlar bir şey sorabilirmiyim :)yeni üye olduğum için acemiyimde..bu gülen ifadeler nerde ben yazarken bakındım bulamadım :)
sirke birçok şeye deva ama kullanamayan kullanamıyor :44:iş yerinde kırmızı lahana bozulmasın diye sirkeli suda bekletiyolar. rengi bi hoş oluyo tadı iğğğğğğğreçççççç bögghh![]()
cvp vere tıkladığında yazı yazdığın yerin altında çıkıyo
canım kontrol panelinden yapılıyor msjla alakası yok yazdığımı oku :))))))))evet aşağıda mesaj simgeleri yazan bir bölüm var ama,sadece 5-6 tane ifade var..o gülen ifadelerdende yok belkide mesaj sayım çoğaldıkça görünecektir..bu daha 5. mesajımda