• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Diyet liflerinin (fiber), bağırsak faaliyetlerine de olumlu etkileri vardır. Bağırsaklarda dışkılama sıklığı, dışkı ağırlığı ve yumuşaklığını arttırarak, vücutta oluşan artıkların, toksinlerin ve yağların hızla dışarı atılmasını sağlar. Karbonhidratların daha uzun sürede emilmelerini sağlayarak kan şekeri düzeylerimizinde kontrol altında tutulmasına yardımcı olur. Bu sayede iştahımızın kontrol altında tutulmasına imkân tanır. Diyet lifleri, enerji yoğunluğunun düşük olması ile de zayıflamak isteyenler için tercih nedenidir.(alıntıdır)

Kızlar bir de ben sabah öğle akşam içiyorum bu sandalozu ama sadece sabah üstüne sirkeli su içiyorum.siz nasıl kkullanıyorsunuz ?:uhm:

BENDE KULLANIYORUM 2 HAFTADIR AMA BENDE NİYE ZAYIFLAMA OLMADI senağlama
İŞTAHI KESİNLİKLE KESİYO O YÜZDEN SÜPER :jeyyar:
EKMEĞİ AZALTTIM YEMEĞİ DE
MESLEĞİM GEREĞİ BÜTÜN GÜN OTURUYORUM
SPOR YAPAMIYORUM senağlama
SİRKELİ SU DA İÇİYORUM
AMA EN FAZLA 1 KİLO VERMİŞİMDİR NEDENDİR ACABA YA :çok üzgünüm: :a015:

ben ilk kullanmaya başladığım da gecen sene yani 10 günde 2,5 kilo vermiştim.p.tesiden itibaren de yeniden başlıycam.hem spora hemde sandaloza.ama ben ilk kullandığım da düzenli olarak 4 i bir yerde çayıda içiyosum.günde en az 4 bardak.ve su da içiyodum.sen içiyomusun 5i bir yerde çayı yada benzeri bitki çayları.belki ondan verememişsindir.bide tatlı hiç olmuycak yenmicek yani

canım bence 1 kilo da iyi çünkü normalde tavsiye edilen ayda en fazla 4-5 kilo yani sonuçta bir etkisi var sandaloz ve sirkeli suyun bence hemen ümidini yitirme.ben form çayı falan içmiyorum ama içmye başlıcam çünkü etkisi daha çok oluyormuş.ama bol su içiyorum çok önemli.su hayatımızın ve diyetin yapı taşlarından o yüzden bol bol içmyee çalış tatlım...ben de spor yapamıyorum ancak haftada toplamda 25o mekik çekiyorumdur :bbo: ama 8 hazirandan itibaren spor salonuna başlayacağım gelişmeleri yazcam kızlar bugün aktarıma da gittim baana şey dedi sandaloz inanılmaz tok tutuyorelma sirkesi de bağırsakları çalıştırıyor ve bu ikisi de yediklerimizdeki yağların vücuda girmeden atılması için çabalıyor.kızlar bence güzel bir şey Osmanlı Dmneminde bile saray tarafından çok kullanılan bir şeymiş bu.zindelik veriyormuş vücuda ben aktarcıların yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 Haydi pes etmek yok yaaa kilo da neymiş aldığımız gibi vericez deeeeekaydirigubbakcemile2

bende bugün aldım sakızı ve sirkeyi bakalım bugün başlıyorum ne olacak gelişmeleri bildiririm cevremde kullanan herkez memnun ...

kızlar merhabalar.daha önceden sayfanın müdavimiydim ama o zaman sandaloz kullanamaıştım.çünkü bebeğimi emziriyordum.ama pazara çıkınca ilk işim sandaloz ve 5i bir yerde çay almak.bende aranıza katılacağım.bu 5i bir yerde çayının içinde neler var.yoksa böyle hazır mı satılıyor.bi malumat alabilir myim acep?

canim benim,henuz acemi oldugum icin degerli msj.ini simdi okuyabildim.duyarliligin ve candan ifadelerinden dolayi cok tesekkur ederim.

rica ederim canansucum :)ne demek burda hepimizin ortak derdi kilo ve birbirimize destek vermek zorundayız.birbirini hiç tanımayan ama bizi aynı hedefin bir araya getirdiği insanlarız :)rica ederim her zaman ;):teselli:

arkadşlar ben bir kaç gün ara vericem sandoloza
ben çiğneyemiyorum düşünürken bile içim kalkıyor
miğde bulantısıda değil bir tuhaf bişey oluyor
dün bırakıcaktım düşüne düşüne nasıl yiyecem diye kahvaltıyı geciktirdim sonra yinede yedim
yok bugün almadım alamıyacağım da

arkadşlar ben bir kaç gün ara vericem sandoloza
ben çiğneyemiyorum düşünürken bile içim kalkıyor
miğde bulantısıda değil bir tuhaf bişey oluyor
dün bırakıcaktım düşüne düşüne nasıl yiyecem diye kahvaltıyı geciktirdim sonra yinede yedim
yok bugün almadım alamıyacağım da

ben robotta toz haline getirdim öle içiyorum daha kolay oluyo.artı karar verdim günde en az 3 fincanda bitki çayı içicem.mesela 1 fincan yeşil çay bir fincan 5 i bir yerde bi fincan da doğadan form çayları var ya ondan.ve en az 2 lt su.artı az da olsa çok ta olsa mutlaka spor.çünki sporsz olmuyo bu işler onu anladım.

kadriyecim ben de ilk zorlandım ama sonucu düşündükçe içebilirsin eminim bak bugün elbisemi aldım ve kızlar 38 bedene girdim :)ben 42 bedendim kalıp mı büyük bilmem ama ben biliyorum ki kilo veriyorum ve daha da vereceğim :)yaptığımız her şey sadece görüntü için değil sağlığımız için bence 2-3 gün ara ver ama gene başla tatlım çünkü faydası var gerçekten.haftaya cumartesi tartı günüm bakalım neler olcak :)bye byeeee :)hihoyyyt

ben de başlamıştım ama bi türlü sürdüremedim 2 gün hastanede durdum (arkadasım trafik kazası geçirdi de onun başındaydım) yemediğim karbonhidratlı yiecek kalmadı stresten.. ama yarın başlıcam inşallah burda kilo verenlerin haberini okudukça çok hoşuma gidiyor. tam gaz ileri kaydirigubbakcemile5

ben de başlamıştım ama bi türlü sürdüremedim 2 gün hastanede durdum (arkadasım trafik kazası geçirdi de onun başındaydım) yemediğim karbonhidratlı yiecek kalmadı stresten.. ama yarın başlıcam inşallah burda kilo verenlerin haberini okudukça çok hoşuma gidiyor. tam gaz ileri kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun dedimsana pekiya şimdi nasıl

Sevgili Yeşilcim :) Hala elimde bir kutu biber hapım var ama ona cesaret edemedim çünkü yan etkileri mevcut ama sana sandalozu öneririm ; çünkü araştırdığım kadarıyla hiçbir yan etkisi yok benim yarın 3. günüm olacak önümüzdeki hafta cumartesi kaç kiloo verdiğimi de yazıcam.normalde 12 günde 4 kilo verdim bakalım sandaloz bir şeyi değiştirecek mi :) sana burdan yazarım ama bence denemeye değer bir yöntem canım:1hug:

Ya arkadaşlar birkaç gün önce sordum kimse cevap vermedi bu sandaloz karışımı çamur gibi bişey içemiyorum ben istifra ettim, internette bunun kapsülleri satılıyor ilacını alıp deneyen var mı??

Back
X