sandalye kapmaca

Ayyy cok guldum yaaa
Bencede bide bu acidan baksin konu sahibi
Konu sahibi kusura bakma ama hic cekilcek gibi degilsin
Dert diye actigin konuya bak yaaa distaki sandalyeyem oturtmuslar boyle kaprisli olursa daha cok orda"baskosede" oturursun
Oturmadim sen meraklanma baskose kv.m :) benim degil henuz

Yazık, annen hiç senin yanına oturmak falan istemiyor herhalde, anne sevgisi, özlemi hissine baya uzaksın anlaşılan...
Annem baska sehirde ziyarete gittigimizde sarilir eder yanyana ddururuzama sofrada annem ikimizi yanyana oturrttu anlatabildimmi

#gececikedi tabiki eşinle birlikte oturmak isteyebilirsiniz. Heleki yeni evliyken insanın ayrı oturması gelmiyor.
KV bilinçli mi yapmış bilemem Ama sırf şu senin sandalye derdine sahip olmak için dua eden hatuncuklar var. Bayram sonu sende göreceksin zaten....
Boşver ömür boyu senin. Bırak 20 dk yanında otursun... Çok dertlenirsen çaktırmadan laf Atarsın.

BuldumcuklUk degil koltukta kanepede vs oturuyolar zaten o kahvaltida oyle yapip bide beni en distaki sandalyede birakmalari kotuydu

Bak aslinda kotu bi'sey demiyo kimse. Buldumcuk sendromu dedim cunku bi'on yil sonra of icim sıkıldı az otede otur askim diyeceksin. Annen senin yanina otursa ve esin surat assa sana komik gelmez mi? Hem kare bi'masa olsa esin annesi, karsisinda gorumce ve kizi sen nerdesin esinin obur tarafindaki masa basi? Bence sifir art niyet var zaten adam hep senle takma bu kadar kucuk seyleri.
Bi'de insanlarda artik kaynana korkusu var kadin ne yapsa gicikligina yapmis gibi algiliyoruz. Simdi sen bu art niyetsiz olaya bozuk atarsan sana iki can sıkıcı olay olarak geri doner.

Ya ben bu sitede takildikca oglum olacak diye korkuyorum hanimlar yapmayin etmeyin. Niye hep anlayisi karsidan bekliyosunuz? 21 yasinda yeni evli buraya kadar tamam da kadin da oglunu alip "kizim gec oldu annengil merak eder hadi git evine" dememis ya. Valla bu kadar art niyetle gelecegin bomba gibi kayinvalideleri olmaya adaysiniz.

Bi'de soyle dusunelim arkadas yeni evli oldugu icin kocasini paylasamiyo/20dk ayri oturamiyo bu durumda 20 kusur senedir gozu gibi baktigi hala minik gordugu oglunu bi'annenin paylasamamasi cooook dogal. Empati her seyi cozer.

OgLu 30 yasinda hala gozunden ayiramadigi minik oglusuysa evlendirmeyip yaninda tutsaydi madem anneyi dislayalim demiyorum bazi seylerde biraz dusunebilir esimle oturmak istiyorum yeni evlendik 30sene sevmistir zaten

Bu yorumunuz icin cok tesekkur ederim :) farkli goruste bi dusunce ve kizmadim fikir vermissiniz digerleri fikir sifir elestiri full kizinca da herkes pohpohlasin mi oluyo karsi dusuncelere tahammulsuzsun oluyo boyle karsi dusunce basimin ustune sagol

Bu şey dert edilecek meselemi allahını seversen. Gez dolaş, ortam değiştir biraz. Çatacak yer arıyor gibi geldin bana.

Istegin uzerine "oturmussa ne olmus" kismina hic girmiyorum. Burada illa kizman gerekiyorsa seni distaki sandalyeye mahkum (!) eden gorumcenin kizina kizmaliydin. Zira kv oglunun yanina oturduysa sen de esinin karsisina , gorumcenin yanina oturabilirdin.

Ben bu mevzulara yuva yikarim bunuda evlenmeden oncesinden bilir esim okadar abarti bi anneciligi yokturda olsa acimam katiyim bazi seylerde taviz veremiyorum dunyanin sonumu

Bu mantıkla devam ettiğinizde nasıl bir kayınvalide olacağınızı hiç düşündünüz mü? Sadece anne oğul yan yana oturmak istemişler işte.Bir bardak suda fırtına kopartmak yaptığınız. Biraz hoşgörü, biraz empati. Hayatınızı güzelleştirecek, kolaylaştıracaktır.

bir ara üyenin biri de gececikedi gibi olmadık şeyleri sorun eder konu açardı.en sonunda gerçekten bir derdi olsu.korkarım konu sahibinin sonu da aynı olacak

Ben bu mevzulara yuva yikarim bunuda evlenmeden oncesinden bilir esim okadar abarti bi anneciligi yokturda olsa acimam katiyim bazi seylerde taviz veremiyorum dunyanin sonumu

Taviz mi? Sizi kim korkuttuysa iyi korkutmus kayinvalidelerden. Amma odunuz patlamis, kadin oglunun yanina oturdu diye.
Neyin tavizi bu Allah askina? Adamin tapusunu mu aldiniz evlenince? Annesini opmeye izin var mi bari?
Ne oldu, arkasindan verip veristiriyorsunuz da gikiniz cikti mi bunlar yanyana otururken? Yoo. Onlar yanyana oturdu, yemegini yedi. Siz hala soylenin. Kac yillik ana-ogulun 30 dakikalik yemekte yanyana oturmasina laf etmek nasil bir acizliktir yahu.
Yuva yikarmissiniz. Hani nerde, yuva yiksaydiniz madem? Bosansaniza? Sanki kadin sizden korktu da yer mi verdi? Yoo. Bu mevzulara yuva yikan kisi, gider bosanma dilekcesini verir. Sizin gibiler genelde esine gik diyemez, gelir buralarda yakar, yikar, sozumona bosanir. Ne zaman gelirsiniz "annesinin yanina oturdu, bosandim" dersiniz, o zaman amenna. Boyle buralarda bos bos efelikle olmuyor o isler. Bunlari kolaysa esinize soyleyin, bize degil.
Sozunuzu dinlesin de anasinin yanina oturmasin bir daha.

Tesekkur ederim yazimdaki o ufak ayrintiyi algilayip dikkate alan tek uyesiniz evette onunda annesi dusunseydi fena olmazdi kimse birsey dusunmuyor

YAhu bela misin arkadasim bu seferde baska bir uyeye yazdigim seyi alinti yapmis durduk yere soylemisim gibi ustunden gidiyosun onun yasadigi sekilde olaylara ben taviz vermem dedim ya sizde bi sıkıntı var yada ban alayim diye ugrasiyosunuz nerden biliyosun oturdugunu ? Ben yaniba oturdu diye mi yazdim uyenin orneklerinden sonra mi .. konumdan cik artik tartisacak yer arayip durma illa tartisacaksanda duzgun birsey bulda tartışalım

Simdi diyorsun
Cok haklisiniz valla.

Kime yazarsaniz yazin, konuya yazilmis herseyi herkes alintilayabilir. Siz once terbiyenizi takinin. Babanizin cifitligi degil burasi. Isteyen istedigi konuya yazar. Ban alirsaniz alin banane. Usturuplu yazin, ban almayin o zaman. Hayret birsey.
Sizin konunuzda bulunacak ve tartisilacak en duzgun seyler bunlar malesef. Zira cok beyin firtinasi yapilacak bir konu degil Cok mantikli birsey yazmissiniz gibi duzgun elestiri bekliyorsunuz bir de. Ilginc. Boyle konuya boyle cevap yazilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…