- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi gececikedi
-
Orasi oylede esimin bahanesi beni sasirttiAmann boşverrrrrr.Sıkıyosa akşamları koltukta,gece yatakta aranıza otursun bakalım,anca kahvaltıda oturabilir..
Aynen ben sigamam diye esimin yanina kendi oturmus dusunceli kvm benimBen anlamadim konuyu senin ayrilan yere sigamayacagini mi dusundu kendi gecti
Hahaha .dNasıl böyle bir şey yapabilmiş
Bence sizi ayırmaya çalışıyor.
kadin kibarlik yapmis daha ne istiyosunAynen ben sigamam diye esimin yanina kendi oturmus dusunceli kvm benimsıkışırim diye dusunmus haha ve ben 40kiloyum kendisinin dedigim gbi masallahi var mantiklimi simdi .d
Amin amin .dyarım saatlik bir kahvaltı yaaaaaaa,sanki almış kocanı kucağına oturtmuş ne var bunda anası kırkta yılda bir otursa ne olur yani... Allah ım bana da bu dertlerden ver ..
hic gulecegim yoktu.Nasıl böyle bir şey yapabilmiş
Bence sizi ayırmaya çalışıyor.
NIye oturdu diye sormadim bahane mantikli miNe var canim bunda ya. Denk gelmistir oyle oturmustur yada oglunun yaninda oturmak istemistir.
Benim dehic gulecegim yoktu.
DemeMis bu adam annesikoylu degil diye evlendimdi ama bahanelere bak gerci buyutcek bisiy yokta yeni evliyiz ya istehadi kaynanan oturmuş ,ama kocan da anne oraya gececikedi otursun dememiş
SAcmalik sokmez valla daha fazlasina girse dişlerimi gosteririm esimde ister yanimda olur veya olmaz umrumda degil katlanamamOğulcuğunu senden kıskanmasını tek sandalyede oturmada göstersin şükret.
Ben ne saçmalıklar duydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?