- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi gececikedi
-
Tamam oyna burdaKime yazarsaniz yazin, konuya yazilmis herseyi herkes alintilayabilir. Siz once terbiyenizi takinin. Babanizin cifitligi degil burasi. Isteyen istedigi konuya yazar. Ban alirsaniz alin banane. Usturuplu yazin, ban almayin o zaman. Hayret birsey.
Sizin konunuzda bulunacak ve tartisilacak en duzgun seyler bunlar malesef. Zira cok beyin firtinasi yapilacak bir konu degil Cok mantikli birsey yazmissiniz gibi duzgun elestiri bekliyorsunuz bir de. Ilginc. Boyle konuya boyle cevap yazilir.
Eh olan olmus dusunmemisler. Demekki onlar icin pek de onemli bir mevzu degil. Sen de bir dahakine oyle bir durumda gorumcenin kizinaTesekkur ederim yazimdaki o ufak ayrintiyi algilayip dikkate alan tek uyesiniz evette onunda annesi dusunseydi fena olmazdi kimse birsey dusunmuyor
kv yaptığı bayram tatlısından "senin şekerin çıkar yeme"dedi.....ben bayramdan sonraki kayinvalide konularini heycanla bekliyorum
Zikkimin kokunu ye sen dedi ne diyecekkv yaptığı bayram tatlısından "senin şekerin çıkar yeme"dedi.....
sizce ne demek istedi
Sabah kv.m esimin ablasi ve kizi esim ben kahvalti yapacaktik kv.m esimin yanina kurulmuş ablasiyla kizida onlarin karsisina en distaki tek sandalyede bana kalmişbaya uyuz oldum bu duruma esimede soyledim demez mi sen sikisma diye oraya gecti zor bela sen rahat otur diye kv.mde massallahi var ben 40kiloluk kizim mubarek benim sigamicagim yere koskoca kayinvalide mi sigiyormus ? Allasen kizlar mantiklimi onu soyleyin sadece oturmussa nolmus gibi yorumlar gereksiz ben esimle oturmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?