sandalye kapmaca

Tamam oyna burda

Tesekkur ederim yazimdaki o ufak ayrintiyi algilayip dikkate alan tek uyesiniz evette onunda annesi dusunseydi fena olmazdi kimse birsey dusunmuyor
Eh olan olmus dusunmemisler. Demekki onlar icin pek de onemli bir mevzu degil. Sen de bir dahakine oyle bir durumda gorumcenin kizina
"sen gel boyle otur, ben de annenin yanina oturayim" dersin olur biter. Hayat boyle ceviz kabugunu doldurmayacak seyleri dert etmek icin cok kisa. Yasin cok genc, hele bir de anne ol burdaki insanlarin neden bu kadar tepki verdiklerini anlarsin. Zaman gectikce kazandigin tecrubeler, olgunluklar senin olaylara bakis acini da degistirecektirecektir. Burada sana verilen tavsiyeleri dikkate alman ilerde basinin agrimamasi icin cok onemli. Hani derler ya " Bir musibet bin nasihatten iyidir" diye. Dikkat et o raddeye gelme..

Offffff içim şişti Bir de çekemem boşanırım demiş müsadenizle oha demek istiyorum...Adamlar yemiş ,içmiş kalkmış sen hala söyleniyorsun.Masada deseydin ya anne oraya ben oturucam diye bak basit bir cümle kalıbı..Oraya ben geçeceğim..Diyemezsin tabiii anca gürle,es ama yağma ..Buradakilerin kafasını ütüle ...Asıl sen git başka yerde oyna da nefes alalım yahu ...

ayy sayfaların hepsini okumadım ama bende de bu takıntı vardır,eşimin yanına kp otursa bile kıskanıyorum kıyı köşe dinlemeyip illa ki önce ben kuruluyorum yanına..kazara kaptırdıysa yediğim yemekten hiçbirşey anlamıyorum..çok fenayız biz yaa

"bir koca, kadının elleriyle annesine nasıl itilir" adlı kitabı yazsanız bestseller olur bu gidişle

tabi gelecek sefer bence çıngar çıkarın, tutun yakasından kaldırın k.validenizi, hiç olmadı laf sokun, eşinize dert yanın.. sonra bakın bakalım eşiniz anneci mi değil mi?

Bu arada atarlı mesajlarınızı kibledim.. keşke aynı görüşte olduğumuz konular gibi uyumlu cevaplar alabilseydik farklı konularda da..

Evet, yeni evli ciftlerin gidip de arasina oturulmaz, buna herkes dikkat eder, etmeyen olursa da kotu niyet aranir...
Fakat bu bir kere olduysa ve siz bunu uzatip sorun ettiyseniz sacmalamissiniz...Bir arkadas sormus, bu her seferinde maruz kaldiginiz bir tavir mi, yoksa bir seferlik mi? Bir kerelikse, ozlemistir, olay oyle gelismistir vs. vs.
Ayrica kayinvalidenize "ahahaha sisko" modunuz haddinden fazla cocukca ve cirkin...

Siza nacizane tavsiyem, empati yapin, annesi dis kapinin mandali degil, onun annesi, onun kiymetlisi, siz kendi annenize nasil onem veriyorsaniz, nasil kahvaltida yaniniza oturdugunda sorun olmayacaksa, onun icin de yok... Bana hemen ama benim annem oturmaz, ya da oturmadi savunmasiyla gelmeyin, herkes ayni degil, bazen kayinvalideniz, bazen siz, bazen esiniz denge kuracak, musaama gosterecek ki, isler yuruyecek... Bu kadar asarim keserimi yasiniza veriyorum, hayat oyle kolay degil, biraz uyumlu olmayi deneyin...

Kahvaltılarda yemeklerde ev sahibi kadın daha dışa oturur ki rahat çay koymaya yemek koymaya kalkabilsin diye. Seni o yüzden en dışa atmış olabilirler mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…