O kadar kötüyüm ki..
Kaldırdım fark etmemişim çok sağolunFotoları kaldır cnm geç olmadan.Çocukların yüzü görünüyor.
Bırakmıştı tekrar iyiydik ama bu olay oldu. Kesinlikle boşınacağım. Adliyeye gidelim dilekçe verelim dedim. Babamı ve annemi de aradım durumdan bahsettim çocukları da alıp taşınacağım.Sizin eşiniz hem de uyuşturucu kullanıyordu galiba değil mi? Geçen sefer de omzunuza vurmuşdu. 3 tane affedilmeyen, dönülmez şey, 3ü de var eşinizde. Çalışıyor musunuz? Keşke ilk sefer ailenizi dinlemeyip ayrılsaymışsınız.
"Takılmama" lafı her şeyi anlatmıyor mu zaten?eşim de diyor evli olduğumu bildiği halde kadınlarla takılmama çok kızıyor
İkinci tlfnun numarasından msj ve aramaları çıkarttırsın bakın bakalım ne için kullanıyormuş eğer cesareti varsa. Kırmış kurtulmuş sanıyor ne güzel. Delil olarak tutun onu daBırakmıştı tekrar iyiydik ama bu olay oldu. Kesinlikle boşınacağım. Adliyeye gidelim dilekçe verelim dedim. Babamı ve annemi de aradım durumdan bahsettim çocukları da alıp taşınacağım.
Aaa çıkartılır mı ki kırmşİkinci tlfnun numarasından msj ve aramaları çıkarttırsın bakın bakalım ne için kullanıyormuş eğer cesareti varsa. Kırmış kurtulmuş sanıyor ne güzel. Delil olarak tutun onu da
Büyük ihtimalle whatsappta iletişim olmuşturİkinci tlfnun numarasından msj ve aramaları çıkarttırsın bakın bakalım ne için kullanıyormuş eğer cesareti varsa. Kırmış kurtulmuş sanıyor ne güzel. Delil olarak tutun onu da
Kabul etmiyor öyle bişi demedim diyor salak yerine koyuyor"Takılmama" lafı her şeyi anlatmıyor mu zaten?
Tabi, numarayla baş vurursa çıkarılır. Hangi numarayı kullanıyormuş öğrenin, o numarayla da whatsapp indirip bakın belki Arşivi kalmıştır. Bu arada casus proqramının ismi ne? Öyle dinlenme falan olan uygulamalar olduğundan bile haberim yoktu.Aaa çıkartılır mı ki kırmş
Maalesef istesem de çalışamam küçük çocuğum ve bebeğim var ama taşınırsam ailem Yardmcı olur çalışırım 1+1 ev tutarım zatenYeni bir düzen kurup boşanacak, o koca müsvettesinden kurtulacaksınız. Aldatan bir daha aldatır hipotezi gerçektir. Güven bitince bir ilişkide bir daha iflah olmaz. Mutlu bekarlık mutsuz evlilikten iyidir. Maddi olarak durununuz nasıl? Umarım çalışan bir kadinsinizdir.
Adam resmen aklınızla alay ediyor..
Aslında casus değil Google playda flashgetkids diye çocuklar için yapılmış konum takip görüntü izleme vs içeriyor. Telefonunu o uyurken aldım görünürde bişi görmezsem de güvenemedim bu uygulamayı indirdim o şekilde öğrendimTabi, numarayla baş vurursa çıkarılır. Hangi numarayı kullanıyormuş öğrenin, o numarayla da whatsapp indirip bakın belki Arşivi kalmıştır. Bu arada casus proqramının ismi ne? Öyle dinlenme falan olan uygulamalar olduğundan bile haberim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?