Sanırım aldatılıyorum

evet maalesef öyle
benim hattım da kurumsa hat
eşimin üzerine kayıtlı
eşimin bilgisi olmadan hiçbişi yapamıyorum

iş için bir sürü görüşme yapıyordur ama
bir sürü kayıtlı olmayan numara olur
artık şüpheli bi konuşmasını görüp sesini çıkarmayacaksın
sonra numaraya bakacaksın

belki de bişi yok boşuna üzülüyorsun

erkekler bu konularda cok kurnaz
aldatıyosam telefonu ortada bırakmam dıyor ya
belkı kadına benı evdeyken arama dıyor oda aramıyordur nerden bılceksn
en ıyısı operatorun sıtesınden numarayı bulmak

İnşallah bir şey çıkmaz canım ama davranışları çok şüpheli :44:
Bi şubesine gitsen vodafone un, anlatsan böyle böyle sadece o saatteki numarayı alabilir miyim diye.
Benim tanıdığım biri bu şekilde yapmıştı, sağolsun orda çalışan kızlar yardımcı olmuşlardı, halden anlamışlardı. (kadın dayanışması )
Çünkü şifreyle öğrenme ihtimalin de kalmamış.
Bundan sonra da daha dikkatli olacaktır telefonunda.

Gözlemlemeye devam edeceğim.Eğer gerçekten birşey varsa nasılolsa ortaya çıkar.Şimdilik sessizliğimi koruyacağım..

arkadaşım, boşanma davalarında, aldatma sözkonusu ise , ses kaydı kullananabiliyorsunuz. Siz de eve kayıt cihazı yerleştirseniz. 8 saat gibi kayıt yeteneği oluyor genelde. eşiniz eve gelmeden açarsınız. akşamları bir bahane ile dışarı çıkarsınız komşu gezmesi falan gibi. siz evde yokken illa ki telefon edecektir. o evde yokken de dinlersiniz mesela. ama kayıt cihazının çalışırken, şarj biterken falan ses çıkarmıyor olmasına dikkat edin. hatta masa saati görünümünde bakıcı kameraları bile oluyor 100-200 tl'ye.

bak bu iyi bir fikir işte

ask,

eğer eşinin telefonu sürekli ortalıklarda ise ben seni aldattığını düşünmüyorum.

çünkü evli olan bir adamla birlikte olan o ucuz kadınlar bile, tembihlenmelerine rağmen öteki olmayı sindiremeyeceklerini için,

bir şekilde saat ne olursa olsun mesaj atar, yada arar bir süre sonra. Eee zaten onun dünyaya geliş amacı yuva yıkmak.

( haaa tarafların her ikisi de evliyse, bak o zaman tembih işe yarıyordur belki bknz: KK tecrübeleri)

bu nedenle, aldatma değil de senin hoşlanmadığın biriydi bence o kişi.

ya iş yerinden sevmediğin bir kadın, ya da daha önce tartışmanıza vesile olmuş sevmediğin bir akraba, veyahut arkadaşlarından birinin eşi olabilir.

ben takılma bu duruma diyorum.

ama tabi burdan güzel bir ders çıkarmışsın,

önce kanıt topla, sonra hesap sor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…