Sanırım aldatılıyorum

Elmayra ben geliyor biliyordum,türkcele geliyor çünkü ,sen biliyormuşsun iyi bari sevindim arkadaşın adına..çok rahat bakar..

İnşallah tahmin ettiğin gibi değildir arkadaşım..

Yanlız şu an aldatılmış biri olarak görüyorum kendimi.Daha önce hiç böyle hissetmemiştim.Şu an böyle hissediyorum.Hemen yakıştırdım yani kendime..

Şimdiden öyle düşünme dicem ama engel olamıyor insan,bende öyle bir durumdayım hiç yapmaz dediklerimiz neler yapıyor,senin durumun çözülsün de benim duruma da bakarız Allah yardımcın olsun ..

Ben o operatörü kullanıyorum, sık sık online işlemlere giriyorum.
Öyle bir mesaj gelmiyor bana .

Şimdiden öyle düşünme dicem ama engel olamıyor insan,bende öyle bir durumdayım hiç yapmaz dediklerimiz neler yapıyor,senin durumun çözülsün de benim duruma da bakarız Allah yardımcın olsun ..

Sağol seninde Allah yardımcın olsun arkadaşım.Pazartesi günü herşey ortaya çıkacak inşallah.

bende buna sorcaktım, eşin iş saattinde evdeyse kadın dışarda sanıp rahatlıkla aradı.. evde olmadığını düşündü..
AMA aralarında ciddi bişi varsa eşin ona söyler ben eve geçiyorum arama diye..
inşallah şüpelerin boşa çıkar...

tikengözlüm,valla bilemiyorum ki canım.Öyle olmuş olabilir.Bildiğim şu ki;bayanın sesini net duydum 3 defa alo dedi.Ben işle ilgili olduğunu düşündüğümden önce umursamadım.Eşimin cevabından sonra işkillendim.İşle ilgili bir konu görüşülmedi.Sanki erkek arkadaşıyla konuşuyormuş gibi rahat konuştu eşim.Eve geldim annemde yemekteyiz.Hıı yarın görüşürüz dedi kapattı.Kesinlikle bunun altından bişey çıkıcak.Israrla kim dedim cevap yok konu değiştirdi.Söylemedi sakladı resmen.Sonra sabah uyurken telini kurcaladım.Yok o saatteki aramayı silmiş sadece.

Ya düşünüyorumda tek bir açıklaması var bu olayın.Vereceği hiçbir cevap beni inandırmayacak.Eğer yanlış bişey yapmasa niye saklasın silsin?Pazartesi belli olacak bakalım..

merhab canım eşin sadece arama kaydından silmiş bu durumda numarayı bulabilirsin işlem kaydı olması lazım tlf kurcala eğer burdan silmiş olsaydı tüm numaralar silinmiş olurdu..Umarım düşündüğün gibi değildir ALLAH yardımcın olsun.

Bu hiç aklıma gelmedi gece telefonu tekrar karıştırayım.Teşekkürler

belkı yorumlarımla uzecegım senı fakat kusura bakma madem sordun bence aldatıyorr nıye dersenn neden aksam o kadının num sildi? madem bısey yokk silmezdı ve sen sorunca derdıkı al telefonu num burda ara sor derdıı vede gülmezdıı bunu yapma sebebı su olabılır evlılıkte mutlu deılmıssınız aranız ıyı deılmıs budaa bu ısı boleleıkle kapatıyor ıste aldatarak ne dıyeyımkı cnm ya cok zor bencee bır yolunu bul esıne goz dagı ver kadını bırakmasını saglaa

tam da aynı şeyleri yazacaktım
eğer ki normal bir arama olsaydı,evinin huzurunu kaçıracak kadar sorun olan bir aramanın mutlaka aksini ispat için uğraşırdı
enazında numarayı verir o saatte arayamasa bile sabah arar yanında görüşürdü... çünkü annemdeyim sonra görüşürüz demiş yanlış hatırlamıyorsam!
eğer anormal giden şeyler varsa mutlaka altından
bir şey çıkıyor
biraz daha takipte kal varsın paranoyaklık desinler
herşeyine dikkat et en ufak bir açığında hemen üstüne git
sonrasında daha çok üzülme

numara kesin orda kayıtlıdır eşin bilmiyordur bilse ordan silerdi bu dur8umda tüm numaraalar silinmiş olurdu zaten kadının numarasını silmeye aklına koymuş hiç delil bırakmaz eşine bahsetme ve tavsiye bir iki gü yada bir hafta kontrol et ve dur8umu kapamış gibi davran görüüşmeye devam ediyorsa ki ozaamn yapmak istediğini yaparsın...

kızlar ben de vodafone kullanıyorum kendimden denedim, 7048e şifre yazdım yolladım anında şifre geldi bakıyorum fatura detayıma aranan numaralara vs,bi daha mesaj gelmedi işlem yapıyosunuz diye, rahat ol yani

bu vodafone sıfrem benımde var ama aynı seydenmı bahsedıyoruz acebaa yollanan mes ve aranan nolara da mı bakılıyor

Canım bu konunun sonucunu çok merak ediyorum
umarım yanılıyorsundur :26:

Canım yanılmayı isterdim ama kendimi hazırladım böyle bir sonuca nedense.Telefon dökümüne bakmadan bile mantıklı düşünecek olursak bişeyler saklanıyor üzeri örtülmeye çalışılıyıor numara siliniyor ve hala umursamaz davranışlara devam.En büyük delil ne biliyormusun kadının sesini duymuş olmam bu bana yetti malesef.Hala daha açıklama yapmadı yapmayacak.Unutacağımı falan sanıyor heralde.

Yüce Rabbim o kadının sesini nasılda duyurdu bana..Her zaman dua etmişimdir.Bazen aklıma gelirdi böyle Allahım eşim bir yanlış yaparsa çıkar karşıma diye.Çünkü çevremde aldatıldığına şahit olduğum yakınlarım var.Off ne diyim daha umutsuzum açıkçası

Ben de aldatildiginizi sanmiyorum,hemen üzülmeyin,belki de isyerrinden bir kadin arkadsidir,bilmediginiz bir durum vardir,yakin bi erkek arkadsinin esi falan da olabilir.Bunun disinda herhangi süphelenecek bir sey olmus muydu,araniz nasildir esinizle ?

iş yerındekı bır bayana neden samımı bı seılde annemdeyım yemek yedım desınkıı yanı aıkl var mantık var bı bayanla o tarz samımı konusmalar normalmıı ıs yerınden olsa mesela nasılsınız ıyımısınz denır ve konu neyse konusulur tel kapanırr... bu bayan ıs yerınden deıl belkıde esını dısarda sandı aradı bılmeyerekk esınde bozuntuya vermemek ıcın duymuyomus gıbı yaptı alo alo dedı aklınca bence bunun altından bsy cıkarr

Normalde bişey yoksa, akşam sorduğumda kiminle konuştuğunu söyleyecekti o zaman.Hem söyleme,hem sil..Zaten az öncede kavga ettim telefonda hem suçlu hem güçlü.

Erkeklerin yapısı biraz acayip bişey olmasa da antin kuntin cevaplar verip kıllandırabiliyorlar adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…