Yanlız şu an aldatılmış biri olarak görüyorum kendimi.Daha önce hiç böyle hissetmemiştim.Şu an böyle hissediyorum.Hemen yakıştırdım yani kendime..
Daha önce başıma gelmediği için bilmiyordum söylemen iyi oldu.Şifre 5 dakikada alınır ama bakmak önemli olan.Eşimde telini hiç yanından ayırmazki nasıl olacak şimdi?Evdede internet yok.sadece işyerinden bakabilirim.O saatlerdede eşimin teli yanında olur.
Şimdiden öyle düşünme dicem ama engel olamıyor insan,bende öyle bir durumdayım hiç yapmaz dediklerimiz neler yapıyor,senin durumun çözülsün de benim duruma da bakarızAllah yardımcın olsun ..
Eşim normalde akşamları eve 20.30-21.00 gibi gelir.Dün daha erken geldi saat 20.00 falandı.O bayanda evde olduğunu düşünemedi aradı heralde.Yani evde olmasaydı dışarda olsaydı belkide görüşeceklerdi bilemiyorum.
Yada bayan,başka bir numaradan aradı.Eşimde açtı telefonu.O olduğunu bilseydi açmazdı heralde.O kadar saf değildir..
Aklıma bin tane senaryoo
Tabi geceyi pek iyi geçirmedim kafamda hep sorular.Sabah ilk defa hayatımda telefon karıştırmayan ben,eşim uyurken son aramalara baktım.O saatte arayan kişiyi silmiş.Eğer silmeseydi erkek yada kadın yada numarayı kesinlikle bugün arayacaktım.Bütün aramalar mevcut ama akşam 8 -8.30 arası arama yok.Ben ne düşüneyim şimdi?Hiç konuşmadım sabahta şu an işyerindeyim.Gelir gelmez konuyu açtım.
merhab canım eşin sadece arama kaydından silmiş bu durumda numarayı bulabilirsin işlem kaydı olması lazım tlf kurcala eğer burdan silmiş olsaydı tüm numaralar silinmiş olurdu..Umarım düşündüğün gibi değildir ALLAH yardımcın olsun.
Tabi geceyi pek iyi geçirmedim kafamda hep sorular.Sabah ilk defa hayatımda telefon karıştırmayan ben,eşim uyurken son aramalara baktım.O saatte arayan kişiyi silmiş.Eğer silmeseydi erkek yada kadın yada numarayı kesinlikle bugün arayacaktım.Bütün aramalar mevcut ama akşam 8 -8.30 arası arama yok.Ben ne düşüneyim şimdi?Hiç konuşmadım sabahta şu an işyerindeyim.Gelir gelmez konuyu açtım.
belkı yorumlarımla uzecegım senı fakat kusura bakma madem sordun bence aldatıyorr nıye dersenn neden aksam o kadının num sildi? madem bısey yokk silmezdı ve sen sorunca derdıkı al telefonu num burda ara sor derdıı vede gülmezdıı bunu yapma sebebı su olabılır evlılıkte mutlu deılmıssınız aranız ıyı deılmıs budaa bu ısı boleleıkle kapatıyor ıste aldatarak ne dıyeyımkı cnm ya cok zor bencee bır yolunu bul esıne goz dagı ver kadını bırakmasını saglaa
Canım bu konunun sonucunu çok merak ediyorum
umarım yanılıyorsundur :26:
Söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Ben 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var.Eşimle sık sık tartışmalarımız oluyor evde çok huzurumuzun olduğu söylenemez.Bunda her ikimizinde hataları olduğunu düşünüyorum.Haftada 1 kesin bir konu yüzünden anlaşmazlığa düşüyoruz.Yinede evliliğimiz bir şekilde yürüyor.Dün akşam kayınvalidemde yemekteydik.Tam sofraya oturacakken eşime bir telefon geldi.Eşimin bazen telefonu çekmeyebiliyor arızalı.Karşıdan bir bayan sesi 3 defa alo dedi.Kulaklarımla gayet net duydum.Eşimde alo falan diyor ama karşıya ses gitmiyor.Neyse sonra konuşmaya başladılar.Biz o sırada sofrada oturuyoruz.Artık karşıdaki ne dediyse,eşim:eve geldim annemdeyiz falan diyerek sonrasını çok hatırlamıyorum ilk başta önemsemedim o yüzden can kulağıyla dinlemedim kısa bir konuşmanın ardından kapattı telefonu.Ben sordum kim diye bir arkadaş ddiyerek geçiştirmeye çalıştı.Üzerine gittim kim hangi arkadaş falan diye.Cevap yok gülüyor falan.
Ben sinirlendim ve ısrar ediyorum teldeki sesi duyduğumu bayan olduğunu b,ildiğimi niye söylemediğini sordum.Beni yine geçiştirmeye çalışarak konuyu değiştirdi.Herneyse daha fazla k.validenin evinde olduğumuz için konuyu uzatmadım sustum.Eve döndüğümüzde yine açtım konuyu.Eğer beni aldatıyorsan dedim Allah er geç karşıma çıkarır seni Allah'a havale diyorum dedim.tabi inkar etti.Öyle bişey olsa telefonu her zaman ortalıkta bırakmazmış falan filan.Şimdi içim hiç rahat değil.Acaba aldatılıyor olabilirmiyim?
Normalde bişey yoksa, akşam sorduğumda kiminle konuştuğunu söyleyecekti o zaman.Hem söyleme,hem sil..Zaten az öncede kavga ettim telefonda hem suçlu hem güçlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?