Sanırım aldatılıyorum

sakladığı bişey olmasa numarayı silmezdi ve sen sorduğunda adam gibi cevap verirdi. kadın erkek herkesin çalıştığı bu devirde yerine göre eşimizi bayan arkadaşları yerine göre bizi erkek arkadaşlarımız arıyor ve herkes adam gibi şu aradı şunun için aradı diye cevap veriyor.eşini iyi gözlemle ama sakın gözüm üstünde mesajı verme.olayı unutmuş gibi davranki davranışlarına dikkat etmesin doğal olsun ve eğer varsa yanlışları ortaya çıksın.çünkü bu işler " beni aldatıyormusun" diye sorunca "evet aldatıyorum" şeklinde olmuyor.

Son düzenleme:
minareyi çalan kılıfını hazırlamaz mıydı? bu kadar hazırlıksız yakalanmış olabilir mi ?
düşündüğünüz gibi olmamasını içtenlikle diliyorum...

acaba diyorum eğer ki aldatıyorsa .....(ki umarım yanılırım)

karşı taraf evli olduğunu bilmiyordur o yüzden rahat davranıp annemdeyim dedi...

rahat davranarak hem sana hem ona sorun yok görünümünü mu vermek istedi?

çok mu uçtum?

Valla bilemiyorum artık şu an daha sakinim.Dökümü gördükten sonra anlayacağız...

Ben 2 gün internete giremeyeceğim.Pazartesi ilk işim fatura hareketlerine bakmak umarım bakabilirim..Daha sonrada buraya yazmak olacak..

ben aldatıldığınızı sanmıyorum eğer öyle bi durum olsaydı hadi boşluğuna geldi açtı telefonu diyelim konuşurdu belki ama huzursuz konuşurdu erkek arkadaşıyla konuşur gibi rahat konuşmazdı (bunu yapabilmesi için sizi bunu size söyleyebilcek kadar gözden çıkarmış olması lzm diye düşünüyorum) bence şöyle bişey olabilir belki eskiden görüştüğü biri olabilir noyu o yüzden silmiş olabilir siz ulaşıp kurcalamayın diye bu yüzden ilişkinizde temkinli olmak lzm fevri davranmadan sorunları iyileştirmeye çalışmak ve takibi elden bırakmamak gibi.birde kadınında erkeğinde tabiki karşı cinsten arkadaşı olabilir ama evlilikte arkadaşlar eşlerinde hayatına girer yani eşinin tanımadığın bi arkadaşı olamaz en azından adını bilirsin bir şekilde.ben kesinlikle eski hayatından birisi olduğunu düşünüyorum yarım kalmış farklı yönlere gitmiş bir ilişki olabilir ortak bir payda olmasada eşinizi heyecanlandıran bir durum olabilir önlem önlem önlem diyorum

Ben aslinda arkadasin konusuna yorum yapmistim bence negatif bir durum yok dieye,ama melissadan in söyledikleri düsündürdü beni,cunku diodum ki hadi aldatti insan dermi annemdeyim gibisinden ,ama belki de rahat davranarak hem size hem de karsi tarafa,ki muhtemelen evli oldugunu bilmedigi icin annemdeyim demesi de cok normal,rahat ve sakin görünmeye calisti.Konuyu takip edecegim,umarim düsündügünüz gibi olmaz.

Eger konuyu gecistiriyorsa birseyler vardir diye düsünüyorum ama belli olmaz tabi ..

tam okumadım yorumları tekrara düşüyorsam kusura bakmayın.eğer vodafone kullanıyorsa bir dk. içinde tğm bilgilere ulaşabilirsiniz.diğer hatlar için bir bilgim yok.isterseniz detaylandırabilirim.umarım yanlış bir durum yoktur.ama şu bir arkadaş olayını da hiç anlamam.isimsiz arkadaş mı olur

canım aldatıyormu aldatmıyormu bilemem ama bende o numarayı silmesine taktım doğrusu normal arkadaş olsa slmezdi bence gerkirse kim olduğunu söyler görüştürüdü sizi içniz rahat etsin diye

bıraz detaylandırabılırmısın

eşinin teli lazım iki saniyeliğine.telden S yazıp 7070'e msj atıyorsun şifre geliyor hemen(no yanlş olabılır netten bakarsınz myvodafone)
şifreyı not edıp mesajı hemen silin.sonrası için myvodafone gırıyorsunz tel no ve şifre.böylece kımle kaçta ne kadar görüşmüş mesajlaşmış hepsi çıkıyor.

kadınlar hisseder derler ya gerçekten doğru galiba işi gereği zaten kadınlarlada telefonda konuşuyo diyosunuz daha önce işkillenmediyseniz bu telefon konuşmasında bişey var diyosanız gerçekten kötü kokular geliyodur diye düşünüyorum ama ön yargılı davranmayın biraz daha takip edin eşinizi umarım düşündüğünüz gbi değildir

burdan aldatıyor yada aldatmıyor demek doğru olmaz ama genelde kadınlar hislerinde yanılmıyorlar sen bir müddet eşini gözlemle bu konuyu açma unutmuş gibi yap ama gözün üstünde olsun inşallah aldatmıyordur

iş icabı konuşma tamam da bence evli bi erkeğin yada nişanlı yada sevgilsi olan bi erkeğin bayan arkadaşı olmamalı benim fikrim bu.
konu sahibi inş aklına gelen kötü şeyler olmaz,ama eşinin bi bayana annemlerdeyiz gibi bşy söylemesi hiç normal değil insan yakın yakın olduğu birine böyle bi açıklama yapar
hakkında hayırlısı..

insanın içine kurt düşerse kemirir bitirir. o yuzden fark ettirmeden arastır. o nuyu al sonra sorgulat sonra bi sekilde irtibata geç arastır bul yüzlestir...sonra gerekeni yap ben olsam yolardım herhalde...

ben turkcellde göremiyorum detayı. sadece en sık görüştüğümnumaraların ilk birkaç hanesi gözüküyor. siz nereden bakıyorsunuz? ben bulamadım orayı

ben turkcellde göremiyorum detayı. sadece en sık görüştüğümnumaraların ilk birkaç hanesi gözüküyor. siz nereden bakıyorsunuz? ben bulamadım orayı

tamam, bende ne hikmetse eksik bir yer çıktı ilkin ama şimdi gördüm. ayrıca ben de ilk defa giriyor olmama rağmen uyarı verdi mesajla arkadaşların da dediği gibi "online hizmetlerden fatura bilmem nesine bakıyorsunuz" gibi bir şey... o yüzden dikkatli olmakta fayda var :)

eğer tel ortadaysa arayan numaraya bakıp alabilirsin noyu sonrasında takip edersin bide internet şifresinden aradığı nolara bakabilirsin

Merhaba,malesef şifreyi alamadım.Kurumsal hat olduğu için şifreyi yalnızca şirkette kimin üzerine kayıtlıysa o numaradan alınıyormuş.Buna benzer bir mesaj geldi.Mesajı sildim hemen.
Gelen giden aramalara hergün bakmaktan başka çarem yok gibi görünüyor şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…