Sanırım aldatılıyorum :(

ERVUS

CANIM OĞLUM İYİKİ DOĞDUN
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
809
13
318
İstanbul
kızlar çok üzgünüm 1 haftadır içim içimi yiyor 1 hafta önce eşimle arabada giderken telefonu çaldı ama isim yok sadece numara bu cevap verdi verdikten sonra yan tuştan sesi kıstı sürekli alo alo dedi kapattı kapattıktan sonra sesi komple kapattı fakat o numara tekrar aradı açtı bu yine alo dedi alo diyorum dıymuyosun dedi ne var dedi bende yok onun numarası dedi kapattı ama çok telaş yaptı ve ben şüphelendim kimdi o dedim bir arkadaş dedi aradan yarım saat geçti ben onun telinden numarayı aldım aradım bir kadın çıktı kapattım sonra ona sordum kimdi o kadın dedim beril diye bi arkadaşım dedi ee neden düzgğn konuşmadın dedim çok samimi konuşuyor yanlış anlarsın diye dedi kimdi o dedim sinem dedi berilin arkadaşı dedi ertesi gün aradım açmadı başka başka numaralardan aradım açmadı mesaj yazdım cevap vermedi tam 4,5 gün aradım onu ne yaparsam yapıyım açmadı oglumun teli eşiminkiye aynı sadece baştaki numaraları degişik o telden aradım açtııı kimsiniz dedim siz kimi aradınız dedi sinemi dedim burda öyle biri yok dedi peki eşimin ismini verdim onu nerden tanıyosunuz dedim ben tanımıyorum dedi kapattı konu bu kızlar oratda şüphe yalan herşey var eşim açıklama olarak sadece yok öyle bişey diyor çekiliyor ne yapmalıyım evliligim ve ben çok zarar gördük :(

Ovvv fena kokular geldi burnuma... Eşinin telefonunda şifre falan var mıdır? Yattıktan sonra kurcala biraz. Bir de online servislere gir arama geçmişine bak. Bunun için de eşin uyuyorken tlfu ele geçirmiş ve sesini de kısmış olman lazım. Mesaj geliyor çünkü. O zaman belli olur..

Eminsen gerçekten aldatıldıgına..Olayı detayıyla öğrenmene gerek yok kapıyı çek ve o adamdan uzaklaş :KK14:haaa eğer affedersen sana birşey sôyliyim mi devamı gelir çorap söküğü gibi

himm hemen kopruleri yakma tabi de ucu birakilacak hemen kabul edilecek bir durum degil. esinden kesin ve net cevaplar alamaman durumu senin adina daha da supheli kilar. sabirlar diliyorum

Sinem kim beril kim benim beyin yandı gene biri bana anlatsın :KK53:
Ya ben şu olayı cidden hiiç anlamıyorum asla da anlayamıycam. Neden o numarayı arıyorsun ki? Karşına çıkan kız sana "kocanla fanfiniyiz çık aramızdan" filan der mi ya da kocanı tanımıyorum dese inanacak mısın?
Boşver yani milleti aramayı. Kocanın aldatıp aldatmayacagını en iyi sen bilirsin.

Sinem kim beril kim benim beyin yandı gene biri bana anlatsın :KK53:
Ya ben şu olayı cidden hiiç anlamıyorum asla da anlayamıycam. Neden o numarayı arıyorsun ki? Karşına çıkan kız sana "kocanla fanfiniyiz çık aramızdan" filan der mi ya da kocanı tanımıyorum dese inanacak mısın?
Boşver yani milleti aramayı. Kocanın aldatıp aldatmayacagını en iyi sen bilirsin.
Sinir anında oluyor o müge, benim de yapmışlığım var , eşim tanımıyorum dedi inanmadım kız tanımıyorum deyince inandım yalnız :KK70: eşime güvenim paha biçilemez :KK48: bu arada gerçekten tanımıyormuş eşim online servislerde eşimin aradığı kişileri tek tek kurcalayıp kim arıyor programından kontrol ederken yanlış tuşlamışım numarayı 539 yazacağıma 537 yazmışım şansa da genç güzel bir kız çıkınca kendimi kaybettim o_O

Kızın resmini de kim arıyor da kız ismi çıkınca rehberime ekleyip wats ap tan gördüm bu arada:oops:

Telefon kayıtlarına bak bence en azından emın olursun ne sıklıkla görüştüklerine inşallah düşündüğün gibi değildir.

Hayır yani panikle mi yapılıyor bu o an anlamıyorum. Neden aranır o numara? Düşünmeden hareket ediyorsunuz
Sonuç: 1- aldatılsanız da bu şekilde öğrenmiyorsunuz bilakis karşı tarafa gardını al mesajı yolluyorsunuz .

2- aldatma yoksa eşinizi ve kendinizi rezil ediyorsunuz. Özgüveni eksik, kıskanç kadın imajı çiziyorsunuz eşinizin ve diğer insanların gözünde

Sonuç olarak elinize birşey geçmiyor

Sinir anında oluyor o müge, benim de yapmışlığım var , eşim tanımıyorum dedi inanmadım kız tanımıyorum deyince inandım yalnız :KK70: eşime güvenim paha biçilemez :KK48: bu arada gerçekten tanımıyormuş eşim online servislerde eşimin aradığı kişileri tek tek kurcalayıp kim arıyor programından kontrol ederken yanlış tuşlamışım numarayı 539 yazacağıma 537 yazmışım şansa da genç güzel bir kız çıkınca kendimi kaybettim o_O

Ay ahahah delisin :D
Ya sinir haliyle olur öyle bir şey olsa belki sinirden bende ararım bilemiyorum.
Ama bu farklı baksana kadın günlerce aramış.

kızlar çok üzgünüm 1 haftadır içim içimi yiyor 1 hafta önce eşimle arabada giderken telefonu çaldı ama isim yok sadece numara bu cevap verdi verdikten sonra yan tuştan sesi kıstı sürekli alo alo dedi kapattı kapattıktan sonra sesi komple kapattı fakat o numara tekrar aradı açtı bu yine alo dedi alo diyorum dıymuyosun dedi ne var dedi bende yok onun numarası dedi kapattı ama çok telaş yaptı ve ben şüphelendim kimdi o dedim bir arkadaş dedi aradan yarım saat geçti ben onun telinden numarayı aldım aradım bir kadın çıktı kapattım sonra ona sordum kimdi o kadın dedim beril diye bi arkadaşım dedi ee neden düzgğn konuşmadın dedim çok samimi konuşuyor yanlış anlarsın diye dedi kimdi o dedim sinem dedi berilin arkadaşı dedi ertesi gün aradım açmadı başka başka numaralardan aradım açmadı mesaj yazdım cevap vermedi tam 4,5 gün aradım onu ne yaparsam yapıyım açmadı oglumun teli eşiminkiye aynı sadece baştaki numaraları degişik o telden aradım açtııı kimsiniz dedim siz kimi aradınız dedi sinemi dedim burda öyle biri yok dedi peki eşimin ismini verdim onu nerden tanıyosunuz dedim ben tanımıyorum dedi kapattı konu bu kızlar oratda şüphe yalan herşey var eşim açıklama olarak sadece yok öyle bişey diyor çekiliyor ne yapmalıyım evliligim ve ben çok zarar gördük :KK43:
Bak Can'ım iç güdülerin saten ne hissetmen yada neler döndüğünü az çok anlamana yardımcı olmuştur.ilk önceliğin şu olsun gerçekten ne istiyorsun ayrılmak için o güce sahip misin?bunların cevabını verebiliyorsan olması gerektiği gibi yap.

Of kızlar bende pişmanın aradıgıma ama insan o sinirle ne yaptıgını bilmiyor gerçekten hiç normal arkadaşı olsa nasılsın iyimisin demezmi sormazmı

Hiç telefonu ortada bırakmaz bakıncada kızar kendisi benden çok emin oldugu için benim telimi eline almaz ben bakmıyorum sende bakma der

Ay ahahah delisin :KK70:
Ya sinir haliyle olur öyle bir şey olsa belki sinirden bende ararım bilemiyorum.
Ama bu farklı baksana kadın günlerce aramış.
Evet ben bir kere aradım ordan yırtıyorum :-) ama kız ertesi gün beni 10 kez aradı, gecenin bir yarısı benim kocamı nerden tanıyosun diye taciz edilince tarafımdan , ağzına geleni saymak için :KK23: ama bolca özür diledim öyle kapattık konuyu:KK23:

Evet ben bir kere aradım ordan yırtıyorum :-) ama kız ertesi gün beni 10 kez aradı, gecenin bir yarısı benim kocamı nerden tanıyosun diye taciz edilince tarafımdan , ağzına geleni saymak için :KK23: ama bolca özür diledim öyle kapattık konuyu:KK23:

Sende pskopatına denk gelmişin hayatım ya kötü şans :D
Kadının kavga edesi vardı yada :)

Back
X