Sizi anlıyorum ancak büyük çoğunluk yoksulluktan ve eğitimsizlikten korkusundan mecbur kalıyor türlü eziyetlere bu ülkede... Eğitimi olsa iş bulacak, bulamıyor, parası olsa alıp çocuklarını gidecek, gidemiyor. Türkiye'de çoğunlukla durum bu gibi geliyor. Diğer türlü kendi tercihiyle durumu değerlendirip kalanlara üzülmüyoruz zaten, oh olmuş anlamında demiyorum, kendi evliliği kendi kararı, gücü olduğu halde kalma hakkı da var tabi ki, bizim haddimize bile değil belki eleştirmek. Ama o mecbur kadınlara gerçekten üzülüyorum ben. Kimi hem aldatılıyor üzerine bir de sorunca dayak yiyor, sayıları da hiç az değil

Çoğunluk demekte de arkadaşa hak verdim çünkü bu ülkede cemiyet hayatından olan insanlar zaten azınlık, üniversite eğitimi alabilmiş kadın da azınlık, başka ülkede olsa üniversitesiz lise de yeterli olur ama bizde bir de işsizlik, vs, yetmiyor işte her zaman, öyle olunca kadın çocuklarını tek başına geçindirecek iş bulamıyor. Bu da bir gerçek. Gelir düzeyi de yüksek bir ülke değiliz, malesef ülke kadınlarının çoğunluğu eğitimini bir şekilde yarım bırakmak zorunda kaldığından meslek sahibi olamamış oluyor.. Ve kendini o kocaya mecbur hissediyor.