Sakin olmaya çalış.. derin nefes al sadece ve bunların boş şeyler olduğunu düşün.. ben öyle yapıyorum çünkü..
canım önceki konularınızı da okudum ve bir an eskiye gittim 6 yıllık bir birlikteliğimiz var ve biz inan ki bunun ilk 2 yılını sadece kavgayla geçirdik ,sürekli sudan sebeplerle kavga ederdik hemde öyle sinir krizleri, bağırış çağırışlar, küfürler artık birbirimize saygımız kalmadığı dereceye gelmiştik ama deliler gibi seviyorduk birbirimizi oturduk güzelce konuştuk bu böyle olmayacak biz anlaşamıyoruz ayrılalım madem dedim ve ona bunu başarabileceğimi kanıtladım. tabi zamanla yavaş yavaş her şey düzeldi büyüdü büyüdük olgunlaştı düşüncelerimizi birbirimize güvenmeyi öğrendik her şey zamanla....
elbette kimse o hale gelmeyi hak etmez. yalnız değilsin unutma.. sana laf anlatmak belki haddim bile değil ama sen güçlü olacaksın.. hayata eğilmeyeceksin.. ne olursa olsun.. Allah sabır versin ki iyi ol cnm
Ne güzel söylemişsin elbette hak etmiyorsun.
Sanırım ilaç kullanıyorsun,bilmiyordum.
Aslında iş senin kafanın içinde biter.
Sen öncelikle kendine bu şekilde davranılmasına izin vermemelisin.
Adamda zaten kaybetme korkusu yok,belli.
Ne yaparsam yapayım zaten benim havasında.
Ona ne yazık ki bu hakkı veren de sensin.
Silkelen,git elini yüzünü yıka.
Annen baban seni bu halde görmek ister miydi ?
Ya da bir evladın olsa sen onu böyle görseydin ne olurdu ?
Erkek kıtlığı yok,kendini daha fazla üzme artık.
İyi erkekler hala var merak etme.
neden bu duruma geldiniz ben eski konuyuda bilmiyorum biraz açar mısınız konuyu neden bu denli sinir krizi geçirdiniz ? :26:
biraz kendini dinleme başka şeylerle meşgul olmaya çalış.. aklına geldiği anda düşünmeyeceğim de.. başka birşeye yönel.. duş al rahatla.. bitki çayı iç.. sakinleş.. hayat zor biliyorum.. ama sakin yenilme cnm. bak biz burdayız..
kimi insan haksız olduğunu kabul etmek istemez.. inatçıdır.. senin erkek arkadaşında öyle sanırım.. boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?