sanırım artık psikolojim bozuldu

delircem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
130
0
26
İstanbul
gene kavga ettikk ve o kdr çok sinirlendimkii hem parfüm şişemi kırdım yere attım hem bardak bunalr telefonla konuşurken oldu o anda kapattım 30 kere aradı açmadım. açmak da istemiyorum ilk defa ona bu kadar uzzak hissediyorum kendimi. açmadım değil açmak istemiyorum. o kdar kötü oldum ki sanırım gerçekten artık antidepresanlar yetmiyor bana. psikolokla sürekli görüşme içinde olmalıyım. sakin olduguma bakmayın oalyın üstünden 1 saat geçti ondan böyleyim. bana kızmak isteyenler içinizde kalsın. yeterince kötüyüm. hemde çok kötü kırdıgım şeyleri toplarken elim kolum kesildi bayılacaktım az daha titremekten onca camın üstüne ne yapacagımı bilmiyorum ben bu kadar şeyi kaldıramıyorum. kötüyüm çok kötüyüm

Sakin olmaya çalış.. derin nefes al sadece ve bunların boş şeyler olduğunu düşün.. ben öyle yapıyorum çünkü..

Sakin olmaya çalış.. derin nefes al sadece ve bunların boş şeyler olduğunu düşün.. ben öyle yapıyorum çünkü..

anca bu kadar sakin olabildim hiç bu kdar berbat hissetmedim kendimi evin içindeki camları toplarken gözm karardı ellerim nasıl titriyordu allah şahit ben bunları haketmiyorum

canım önceki konularınızı da okudum ve bir an eskiye gittim 6 yıllık bir birlikteliğimiz var ve biz inan ki bunun ilk 2 yılını sadece kavgayla geçirdik ,sürekli sudan sebeplerle kavga ederdik hemde öyle sinir krizleri, bağırış çağırışlar, küfürler artık birbirimize saygımız kalmadığı dereceye gelmiştik ama deliler gibi seviyorduk birbirimizi oturduk güzelce konuştuk bu böyle olmayacak biz anlaşamıyoruz ayrılalım madem dedim ve ona bunu başarabileceğimi kanıtladım. tabi zamanla yavaş yavaş her şey düzeldi büyüdü büyüdük olgunlaştı düşüncelerimizi birbirimize güvenmeyi öğrendik her şey zamanla....

elbette kimse o hale gelmeyi hak etmez. yalnız değilsin unutma.. sana laf anlatmak belki haddim bile değil ama sen güçlü olacaksın.. hayata eğilmeyeceksin.. ne olursa olsun.. Allah sabır versin ki iyi ol cnm

defalrca konuştuk sevgi konusunda şüphe duymadım hiç ama bilmiyorum herşeyi beraber yaşıyoruz ama çektiğim deliliğin sınırlarına getiriyor beni o kdar kötüym ki anlatamıyorum ağlayarak yazıyorum bunları bilmiyorum napıcamı bilmiyorum

Ne güzel söylemişsin elbette hak etmiyorsun.

Sanırım ilaç kullanıyorsun,bilmiyordum.

Aslında iş senin kafanın içinde biter.

Sen öncelikle kendine bu şekilde davranılmasına izin vermemelisin.

Adamda zaten kaybetme korkusu yok,belli.

Ne yaparsam yapayım zaten benim havasında.

Ona ne yazık ki bu hakkı veren de sensin.

Silkelen,git elini yüzünü yıka.

Annen baban seni bu halde görmek ister miydi ?

Ya da bir evladın olsa sen onu böyle görseydin ne olurdu ?

Erkek kıtlığı yok,kendini daha fazla üzme artık.

İyi erkekler hala var merak etme.

sanırım böyle durumda en doğrusu o an konuşmamak. bunu bende yeni yeni öğreniyorum.. sakin olmaya çalış. ve sonra konuşalım de bitir o anı

neden bu duruma geldiniz ben eski konuyuda bilmiyorum biraz açar mısınız konuyu neden bu denli sinir krizi geçirdiniz ? :26:

doğru anlayabildiğimi sanmıyorum sizi yani kafam yerinde değil bilmiyorum sadece çok kötüyüm yani sadece savaşıyorum ben sonu meçhul

öncelikle en önemli şey senin sağlığın kendine değer ver unutma aşk sevgi biyere kadar öncelik herzaman kendinin olmalı sakin ol sinirlendiğin zaman bağırıp çağırıp onunla tartışma kapat telefonu bırak sonuçta geri gelcek ve her erkek kavgadan sonra kendini haklı çıkarmak için ' sen bana şunu dedin sen şöyle yaptın' ona bu fırsatı verme sakin ol sinirliyken deilde sakinken ona artık seninle ben yıpranıyorum ayrılalım gibi imalarda bulun ama yelkenleri suya indirme zaten seni gerçekten seviyosa karşı çıkacaktır zaten sen sakin olmayı öğrenince o kavgaların yüzde 70 i azalacaktırD: çünkü kabul edelimki bizdede var birazcık

neden bu duruma geldiniz ben eski konuyuda bilmiyorum biraz açar mısınız konuyu neden bu denli sinir krizi geçirdiniz ? :26:

aslında konunun başlangıcı hiç önmli değil kavga sırasındaki tvrları beni öldürecek kadar kötü yapıyor iblmiyorum ben çıldırıyorum çnkü haklıyım oda haksız oldugu halde bnm gibi üste çıkmaya çalışıoyr sonrası bnm malum durumum antidepresan kullandım iki seferdir kullanıorm ama bilmiyorum ne yapacagımı

biraz kendini dinleme başka şeylerle meşgul olmaya çalış.. aklına geldiği anda düşünmeyeceğim de.. başka birşeye yönel.. duş al rahatla.. bitki çayı iç.. sakinleş.. hayat zor biliyorum.. ama sakin yenilme cnm. bak biz burdayız..

kimi insan haksız olduğunu kabul etmek istemez.. inatçıdır.. senin erkek arkadaşında öyle sanırım.. boşver..

teşekkürederim sağlıklı düşünemiyorum bilioyrum etraf da annesi babası olmayan insanlar var bnm halim ne ki? ama insanım işte bende dayanamıyorum hiç bişeye gene arıyor aramasın allahın bencili beni o kdarr değiştirdiki ben önceleri böyle değildim

kimi insan haksız olduğunu kabul etmek istemez.. inatçıdır.. senin erkek arkadaşında öyle sanırım.. boşver..

inatçıda ben ölüyorum görüyor geçen kollarında bayıldım ben onun orda bn o hale geldim diye hayatımda ağladıgını iki kere gördüğüm insan yalvar yakar ne hale geldi ağlayarak. şimdi hala bunu yapıyor

çünkü sende biriktirmişsin.. bu patlamalar ondan.. şimdi hepsi dışa çıkıyor. keimsenin seni yıpratmasına izin verme. bak hayata bir kere geliyoruz.. gülümse ne olur.. ben moralim bozuk olunca bunu yapmaya çalışıyorum iyi geliyor bazen.

şimdide mesaj atmış. bizim burda hakmar var onun önüne gel diyor. gitmek istmeiyorum. telefonlarını açmıoyrum mesaj atıoy istemiyorum biliyor onu görünce yumuşayacağımı ondan böyle yapıyor istemiyorum onu hiç görmek istemiyorum şuan hala arıyor kırdırcak telefonuda. kapatamıyorumda baabam arar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…