Sanırım artık yolun sonu geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah korkusuna da hiç girmeyelim, ona girersek de eşinizin mazur görülecek bir tarafı yok. Eşinizle bacı gardaş oturmak için evlenmediniz, tedavi ile düzelebilecekken böyle rahat rahat oturup sizi içinizde patlatıyorsa hiç vicdan yapmanız gereken bir durum yok.

Iyi geceler Kullanıcı adını ve sifreyi eşim unuttu yeniden hesap acmamak icin bu hesabı kullanıyorum
Anlamadım. Eşinizin burada hesabı var ama bilgileri unuttu. O yeni hesap açmasın diye siz mi açtınız?

Kimdi bari onu da söyleyin tam olsun

Anlamadım. Eşinizin burada hesabı var ama bilgileri unuttu. O yeni hesap açmasın diye siz mi açtınız?

Kimdi bari onu da söyleyin tam olsun

Iste yersen :) zaten bunun gibi uye olup hic yazmayan bir suru uye var. Neyi izliyorlar diye hep merak etmisimdir. Mesaj sayisina bak belli zaten.

Tedaviye yanaşmıyorsa boşanmak tek çözüm. Sevişmeyecek ve varsa cinsel problemini çözmeyecek adamlar ve kadinlar evlenmesin bir zahmet.
Evet. Sırf karnım doysun, düzenim olsun, toplumda statüm olsun diye kimsenin günahına girmeye hakları yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…