- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.945
- 598
- Konu Sahibi defne_sema
-
Anlamadım. Eşinizin burada hesabı var ama bilgileri unuttu. O yeni hesap açmasın diye siz mi açtınız?Iyi geceler Kullanıcı adını ve sifreyi eşim unuttu yeniden hesap acmamak icin bu hesabı kullanıyorum
Anlamadım. Eşinizin burada hesabı var ama bilgileri unuttu. O yeni hesap açmasın diye siz mi açtınız?
Kimdi bari onu da söyleyin tam olsun
Yok cnm sosyal medya çöktü diye canı sıkılmış oda yenge den habersiz buraya takılmış bu gece tek yaniHayatında başka biri olabilir mi?
EvetErkek misiniz
Eşi ile ortak kullanıyorlarmışAnlamadım. Eşinizin burada hesabı var ama bilgileri unuttu. O yeni hesap açmasın diye siz mi açtınız?
Kimdi bari onu da söyleyin tam olsun
Kız bana 10 yıllık üye yazdı özelden, 0 mesajlıIste yersen :) zaten bunun gibi uye olup hic yazmayan bir suru uye var. Neyi izliyorlar diye hep merak etmisimdir. Mesaj sayisina bak belli zaten.
Amaç?Eşi ile ortak kullanıyorlarmış
Kız bana 10 yıllık üye yazdı özelden, 0 mesajlı
Yorumlarımı beğenmiş.Ne yazdi?
Yorumlarımı beğenmiş.
Evet. Sırf karnım doysun, düzenim olsun, toplumda statüm olsun diye kimsenin günahına girmeye hakları yok.Tedaviye yanaşmıyorsa boşanmak tek çözüm. Sevişmeyecek ve varsa cinsel problemini çözmeyecek adamlar ve kadinlar evlenmesin bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?