- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
- Konu Sahibi defne_sema
-
Tüp bebek tedavisi gördük7 senede toplam 15 ilişki ve bir de çocuk olmuş. Yav he he! Tamam.
Ay yeni gördüm, 2019 da almış üyeliği bir deEşi ile ortak kullanıyorlarmış
Tüp bebek tedavisi gördük
Resmen sallıyorsunuz ...Tüp bebek tedavisi gördük
Resmen sallıyorsunuz ...
Kaybetme korkusunu tattıracaksınız.Yorumların bir kısmına üzüldüm sadece bi fikir almak istedim niyetim farklı olsa burda ne işim var. Allahın bildiğini kuldan saklasam ne saklamasam ne?
Ayrılıp gitmek herkez için en kolayı. Asıl hakikat birlikteliği devam ettirebilmek. Ortada bir çocuk var onun geleceğini düşünmek de anne ve babanın asıl görevi. Belki aranızda böyle sorunu olan biri vardır bu sorunu nasıl atlattigini anlatır da bizde yuvamızı bozmadan bir yoluna koyarız.
Abicim doktora gideceksiniz işte. Başka ne çözümü olacak? Probleminizi çözmeden çocuk yapmanız zaten en büyük hatanız. O çocuğa yazık değil mi şimdi?Yorumların bir kısmına üzüldüm sadece bi fikir almak istedim niyetim farklı olsa burda ne işim var. Allahın bildiğini kuldan saklasam ne saklamasam ne?
Ayrılıp gitmek herkez için en kolayı. Asıl hakikat birlikteliği devam ettirebilmek. Ortada bir çocuk var onun geleceğini düşünmek de anne ve babanın asıl görevi. Belki aranızda böyle sorunu olan biri vardır bu sorunu nasıl atlattigini anlatır da bizde yuvamızı bozmadan bir yoluna koyarız.
15 senede tüp bebek yapmayı akıl etmişler ama tedaviyi boşanmayı akıl etmemiş olan aklını biraz kullanmayı deneseymis keşkeAbinin cani cinsellik konusmak istemis. Allah korkusu oldugu icin kk.yi uygun gormus iste.
Çocuk için evliliği yürütünce fedakar olmuyorsunuz. Soruna gelince yataklarda ayrılmış ne evliliği ne kurtarması?Yorumların bir kısmına üzüldüm sadece bi fikir almak istedim niyetim farklı olsa burda ne işim var. Allahın bildiğini kuldan saklasam ne saklamasam ne?
Boşanırsa donlarını kim yıkayacak, evini kim temizleyecek, ütüsünü, yemegini, bulasigini kim halledecek. Tabi evladı için evliliği sürdürür.Annesi ve babası sırf onun iyiliği için (!) mutsuz oldukları evliliği sürdürüyor, bu da bir vicdan yükü çocuğa. O ne ağır bir yük, ömrü boyu altında ezilecek o çocuk. ( Yalancıyı dövmüyorlar ya hep ondan! Konfor alanınızdan ayrılamayışınızı da '' çocuklar için '' diye süslemeyin artık.)
Çocuğum için demesinler işte, totomun rahatı bozulacak desinler. Çocuk için korkunç büyük bir yük bu.Boşanırsa donlarını kim yıkayacak, evini kim temizleyecek, ütüsünü, yemegini, bulasigini kim halledecek. Tabi evladı için evliliği sürdürür.
Konfor alanı derken sabah 6 da evden çıkıp aksam 9 da eve gelmek nasıl bir konfor alanı oluyor anlat da bilelim bacıAnnesi ve babası sırf onun iyiliği için (!) mutsuz oldukları evliliği sürdürüyor, bu da bir vicdan yükü çocuğa. O ne ağır bir yük, ömrü boyu altında ezilecek o çocuk. ( Yalancıyı dövmüyorlar ya hep ondan! Konfor alanınızdan ayrılamayışınızı da '' çocuklar için '' diye süslemeyin artık.)
Bildiğin kötü bilinmezlikten iyi, değil mi? Konfor alanımız bizi öldürebilir, ama yine de çıkmak istemeyiz.Konfor alanı derken sabah 6 da evden çıkıp aksam 9 da eve gelmek nasıl bir konfor alanı oluyor anlat da bilelim bacı
Abi biz libidolu kadınlarız bizden sana tavsiye gelmez.Yorumların bir kısmına üzüldüm sadece bi fikir almak istedim niyetim farklı olsa burda ne işim var. Allahın bildiğini kuldan saklasam ne saklamasam ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?