Sanırım artık yolun sonu geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumların bir kısmına üzüldüm sadece bi fikir almak istedim niyetim farklı olsa burda ne işim var. Allahın bildiğini kuldan saklasam ne saklamasam ne?
Ayrılıp gitmek herkez için en kolayı. Asıl hakikat birlikteliği devam ettirebilmek. Ortada bir çocuk var onun geleceğini düşünmek de anne ve babanın asıl görevi. Belki aranızda böyle sorunu olan biri vardır bu sorunu nasıl atlattigini anlatır da bizde yuvamızı bozmadan bir yoluna koyarız.

Kaybetme korkusunu tattıracaksınız.

Herşeyden önce insansınız, mutsuz bir evlilikte mutlu çocuklar büyümüyor. Fedakarlık dediğiniz şey çocuğa en büyük kötülük aslında. Çocuklar o mutsuzluğunuzun kokusunu alır, siz saklıyoruz diye avunadurun.

Abicim doktora gideceksiniz işte. Başka ne çözümü olacak? Probleminizi çözmeden çocuk yapmanız zaten en büyük hatanız. O çocuğa yazık değil mi şimdi?

Çocuk için evliliği yürütünce fedakar olmuyorsunuz. Soruna gelince yataklarda ayrılmış ne evliliği ne kurtarması?

Annesi ve babası sırf onun iyiliği için (!) mutsuz oldukları evliliği sürdürüyor, bu da bir vicdan yükü çocuğa. O ne ağır bir yük, ömrü boyu altında ezilecek o çocuk. ( Yalancıyı dövmüyorlar ya hep ondan! Konfor alanınızdan ayrılamayışınızı da '' çocuklar için '' diye süslemeyin artık. )

Boşanırsa donlarını kim yıkayacak, evini kim temizleyecek, ütüsünü, yemegini, bulasigini kim halledecek. Tabi evladı için evliliği sürdürür.

Boşanırsa donlarını kim yıkayacak, evini kim temizleyecek, ütüsünü, yemegini, bulasigini kim halledecek. Tabi evladı için evliliği sürdürür.
Çocuğum için demesinler işte, totomun rahatı bozulacak desinler. Çocuk için korkunç büyük bir yük bu.

Konfor alanı derken sabah 6 da evden çıkıp aksam 9 da eve gelmek nasıl bir konfor alanı oluyor anlat da bilelim bacı

Konfor alanı derken sabah 6 da evden çıkıp aksam 9 da eve gelmek nasıl bir konfor alanı oluyor anlat da bilelim bacı
Bildiğin kötü bilinmezlikten iyi, değil mi? Konfor alanımız bizi öldürebilir, ama yine de çıkmak istemeyiz.

Kadin sogumustur ! tedavide cozmez bunu bence.. Ayrica bir daha buraya konu acmayin.. gidin cozum erkek forumlarinda arayin..

Abi biz libidolu kadınlarız bizden sana tavsiye gelmez.

(Oltayı attım bekliyorum)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…