Bir aydır bir özel derse gidiyordum
zaten derse tek ben gitmiyordum toplu verilen bir ders
Ders veren kişiyi çok sağlam kişilerden tanıdığım için aklıma hiçbir kötülük gelmedi
Üstelik bu adamın eşiyle kayınvalidem arkadaş
Neyse derse git gel adam mesaj atmaya başladı
Numaranı neden verdin derseniz derse ilk başladığım gün yaklaşık
10 kişiydik hepimizin numaralarını aldı derse gelip gelmeme durumunda haberleşelim diye
Bu numara verme durmu gerçekten tam bir aptal gibi davrandım
Mesajlar beni delirtti senin de bende gönlün var, devremülküm var durumum çok iyi gibi abuk subuk mesajlar dolu
Hiçbirini silmedim şikayet etmeyi düşünüyordum ki
Kuzenim durumu biliyordu benden önce adama gidip tehdit etmiş
Adam da ben değil 17 yaşımda oğlum var o göndermiş diye bağırıp çağırmış
Dün sabahtan izinliydim ben yokken çalıştığım yere gelip arkadaşlara ben yapmadım oğlum mesaj göndermiş diye yine bağırıp çağırmış. Paranoya oldum sanki bir yerden karşıma çıkacak kapıdaki güvenliklere gelirse almayın diye söyledik durumu da bugün hocamla konuşacağım ama iyice korkmaya başladım herkes eşine söyle diyor ama (bu arada eşimle ayrıyız yani boşandık) avukat olduğu için şikayet etsin diyorlar ama o şikayet etmez gelir adamı döver başım daha çok belaya girer diye korkuyorum. Gidip kendi başıma elimdeki mesajlarla şikayet edebilirim heralde
Aslında o adama pabuç bırakacak bir kadın değilim ama iki yaşında bir kızım var takip eder diye korkuyorum.
kayınvaldene söyle adamın eşine söylesin.susma derim yani.
Canım mutlaka şikayetçi ol adam sapık manyağın teki olabilir. Kendini riske atamazsın çocuğunda var iş çığırından çıkmadan önlemini al derim ben.
Bir aydır bir özel derse gidiyordum
zaten derse tek ben gitmiyordum toplu verilen bir ders
Ders veren kişiyi çok sağlam kişilerden tanıdığım için aklıma hiçbir kötülük gelmedi
Üstelik bu adamın eşiyle kayınvalidem arkadaş
Neyse derse git gel adam mesaj atmaya başladı
Numaranı neden verdin derseniz derse ilk başladığım gün yaklaşık
10 kişiydik hepimizin numaralarını aldı derse gelip gelmeme durumunda haberleşelim diye
Bu numara verme durmu gerçekten tam bir aptal gibi davrandım
Mesajlar beni delirtti senin de bende gönlün var, devremülküm var durumum çok iyi gibi abuk subuk mesajlar dolu
Hiçbirini silmedim şikayet etmeyi düşünüyordum ki
Kuzenim durumu biliyordu benden önce adama gidip tehdit etmiş
Adam da ben değil 17 yaşımda oğlum var o göndermiş diye bağırıp çağırmış
Dün sabahtan izinliydim ben yokken çalıştığım yere gelip arkadaşlara ben yapmadım oğlum mesaj göndermiş diye yine bağırıp çağırmış. Paranoya oldum sanki bir yerden karşıma çıkacak kapıdaki güvenliklere gelirse almayın diye söyledik durumu da bugün hocamla konuşacağım ama iyice korkmaya başladım herkes eşine söyle diyor ama (bu arada eşimle ayrıyız yani boşandık) avukat olduğu için şikayet etsin diyorlar ama o şikayet etmez gelir adamı döver başım daha çok belaya girer diye korkuyorum. Gidip kendi başıma elimdeki mesajlarla şikayet edebilirim heralde
Aslında o adama pabuç bırakacak bir kadın değilim ama iki yaşında bir kızım var takip eder diye korkuyorum.
Aslında amacım o adamı buradan attırmak adam sırf bu yüzden korkuyor ve saçmalaya başladı
Bir yandan da 17 yaşında oğlu yapmış olabilir mi diyorum çünkü bire bir dersteyken böyle bir şeyle karşılaşmadım
Oğlunu tanıyor musun?
canım benim başı belada olan sen değil, o dengesiz olmalı
yapılacak tek şey
ya eski eşin, ya da kendin aracılığın ile savcılığa başvurmak
kuruma girmesini de engelleyebilirsin
bu işler şakaya gelmez
zaten çok hassas bir ilişki ve dönemden geçiyorsunuz
mesajlarlasavcılığa git,kimin attığı anlaşılır bence
zor gerçekten
şikayet et çıksın ortaya oğlu veya babası kimse
sustukça içinden çıkılmaz hal alır
terbiyesiz tanıdıkmış bide
eşine veya kayınvalidenede söyle
sonra niye söylemedin olmasın
Mesajlar adamın numarasından geldi
Beni heralde ikinci karısı olarak falan almaya düşündü tövbe tövbe
Bence de eşine söylemelisin.
Bu tip olayların sonunda hep "keşke söyleseydim" denir genelde.
Sen düşüneceğine eşin düşünsün.
Bir de bu adam hoca mı ?
dranas adamın bir tarafı tutuşmuş, 17 yaşındaki oğluymuş da bilmem neymiş de...
ben senin kayınvalidene de güvenmiyorum, o yüzden ilk iş olarak savcılığa git hemen.
eski eşine de haber verebilirsin tabi, avukat ne de olsa.
ama o da olayı kapatmak isteyebilir kendi yöntemleriyle halletmek isteyebilir, o yüzden öncelikle acilen savcılığa git.
bu olayı acıga cıkarın.gızlı tutmaya calısmayın kı o adamın ya da oglunun rezıllıgı ortaya cıksın.
Dranascım
tamam, belki oğlu da göndermş olabilir ancak
sen şu eşeği sağlam kazığa bağla!
gerçekten şakası yok bu olanların...
sen çok daha iyi biliyorsun.
ış acıga cıkınca oglunun uzerıne atmıstır..
sıkayette bulunca daha cok sınırlenıp olmuycak bısey yapabılır dıye korktum sımdı..
bı sure daha beklesen, bakalım baska mesaj rahatsız etme gıbı bı durum olucakmı..
ıs yerıne kadar geldıgıne göre, kuzenınden korkmustur belkı..
Mesajlar adamın numarasından geldi
Beni heralde ikinci karısı olarak falan almaya düşündü tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?