• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Başım Belada

böyle iftiralar atan,kurnaz bir kayınvalideden kurtulduğu için sevinmeli ozaman,tekrar evlenmeyi düşünüyormuş ama :26:

yani hepsi birbirinden beter
tencere-kapak da

ne bileyim

midem bulanıyor artık bu tarz insanlardan
yemin ederim.

tek bildiğim dranas'ın bir an önce eşine (eski ama tekrar evlenmeyi düşündüğü) bu olayı anlatıp
bir an önce savcılığa başvurması

elbet altında hangi pislikler varsa çıkar ortaya

bence de savcılığa gitmesi gerekir.birde merak ettiğim mesajların atıma saatleri.belki buradan da kimin attığı ortaya çıkabilir.
eğer gündüz oğlunun yanında olamayacağı saatlerde atıldıysa sonuç bellidir zaten:34:

böyle iftiralar atan,kurnaz bir kayınvalideden kurtulduğu için sevinmeli ozaman,tekrar evlenmeyi düşünüyormuş ama :26:

eee işte sevgi fedakarlık gerektiriyor
bazen gözü kör de edebiliyor
bunu sen de çok iyi biliyorsun değil mi arkadaşım?

tabi ama benim eşim böyle bir kayınvalideyi yanıma yaklaştırmaz :9:

işte herkesin kabul edebilecekleri farklı demek ki
neyse dağıtmayalım konuyu
dranas gelince kendi fikirlerini de söyler elbet..

dranas kuzum çok geçmiş olsun öncelikle

birincisi velev ki ders aldığından haberi olmasın, kantarın bu mevzuyu kesinlikle bilmesi gerekiyor
duyan duymuş
ayrıca adam kontesin de arkadaşı
sen söylemeden kantarın kulağına giderse daha kötü olur

ikincisi dilerse adamı dövsün, ne çıkar?
adam sana bişe yapamaz
daha çok korkar
mafya mı ki üzerime çekmeyeyim diyosun
ne cesaretle sana ya da tunaya bişe yapacak

üçüncüsü bu işi tabii ki yanlarına bırakmamalısınız
hemen gerekli mercilere şikayette bulunmalısınız
bu kısmı kantar daha iyi halleder

diye düşünüyorum canım

Son düzenleme:
Bence o mesajları bir an önce savcılığa vermelisiniz.
Adamın kendisi veya oğlu farketmez. Hem küçük bir çocuktan bahsetmiyoruz.
17 yaş yabana atılacak bir yaş değildir. Bu arada oğlunu bir kez görmenize rağmen size neden mesaj atsın ki? :44:
Neden maldan mülkten girsin, çok acayip.
Madem adam kendinden emindi gelip özür dileyeceği yerde bağırıp çağırıyor? Ne hakla?
Ben araya kimseyi sokmayın direk şikayet edin derim.

terbiyesiz adam.oğlu yada kendisi ne fark eder.oğlunun atmış olması adamı masum yapıp işyerinizde gelip bağırması çağırması hakkını vermiyor ona.
neticede oğlu bile yapmış olsa gelip özür dilemesi gerekirken terbiyesizliğe devam ediyor
hat adamın hattı.isterse yoldan geçen biri atmış olsun mesajı,sorumlusu adam.

cok gecmis olsunnn

Cok sinir bozucu...

Derhal esinize bildirin sonrada savciliga bildirin butun mesajlari...

Böyle olayların kesinlikle gizli kalmamasından yanayım.Oğlu ya da adam yapmış olsun ne fark eder ki?Oğlu yaptıysa da bir daha böyle şeyler yapmamayı öğrenir,ders olur ona:20: Ama adam da yaptıysa ört bas edilmemiş olur bu durum.Hem 17 yaşındaki bir çocuk,babasının telefonundan başka kadınlara,babasının adına niye mesaj çeksin ki?Eski eşinize de söyleyin gerekirse,sonra başka olaylar olursa işin içinden çıkamazsınız Allah korusun

Geçmiş olsun arkadaşım o adama pabuç bırakma bence senin hakkında bilgi almıştır artık ne duyduysa cesaretlenip asılmış sana

sanırsam sizin eşinizden ayrıldığınızı bildiği için tavlayıp beraberlik yaşayabilirim ümidiyle kandırmak istemiş. malı mülkü konusuna da ondan değinmiştir. sizden yüz bulamayıncada masum oğlunun üzerine atıyordur suçunu. erkek değilmi ister genç olsun ister yaşlı yalnız ve boşanmış bir kadın gördüklerinde ben oltamı atayımda belki sazanı yakalarım derdinde... siz korkmayın bence elinizde delilinizde var asıl paçaları tutuşan o olmalı...

Evli barklı kart zampara erkekler boşanmış kadınların başına bela oluyorlar duygusal boşluklarından yararlanıp taze ,genç kadınların bedenlerinden yararlanmak istiyorlar gizli iman nikahı yapanlar var artık yaşla adamlar babacan değil ,ahlaksızın,şerefsizin teki çıkıyor

canım ,adam bellı kı sapık !
eer senin bosandıgını da bılıyor ıse,
duygusal boslugundan yararlanmak ıstemıştir.
kesınlıkle sıkayet et bu sapıgı .
hala ısrarla oglum attı derse de,
sız de'' ben anlamam sıze kayıtlı no'dan bana mesaj geldı''
dersınız..bu kouyu kapatmayın davanızın arkasın da durun kı,
aklı basına gelsiin.ciirkeflıgı de sızı korkutup elınızı kolunuzu baglatıp sustrmak.
buna ızın vermeyin.

Csi, sweet kayınavlidem böyle bir kötülük yapamaz diye düşünüyorum sonuçta çok sevdiği torunun annesiyim ben öyle bir şey yapacağına inanmıyorum
Dün akşam patronumla görüştüm çok sinirlendi ve bugün üst yazıyla adamın bağlı olduğu kuruma yazı yazılıyor bağlı olduğu kurum soruşturma açacakmış
Bağlı olduğu kurum olayı ört bas etmezse mutlaka ciddi bir ceza alır
Bu arada bugün de eşimle konuşmayı düşünüyorum savcılık işini kendi halleder de umarım başka bir delilik yapmaz:26:

Csi, sweet kayınavlidem böyle bir kötülük yapamaz diye düşünüyorum sonuçta çok sevdiği torunun annesiyim ben öyle bir şey yapacağına inanmıyorum
Dün akşam patronumla görüştüm çok sinirlendi ve bugün üst yazıyla adamın bağlı olduğu kuruma yazı yazılıyor bağlı olduğu kurum soruşturma açacakmış
Bağlı olduğu kurum olayı ört bas etmezse mutlaka ciddi bir ceza alır
Bu arada bugün de eşimle konuşmayı düşünüyorum savcılık işini kendi halleder de umarım başka bir delilik yapmaz:26:

kuzum kantar çocuk mu ya
ne delilik yapacak
adam avukat
siciline öyle şeyler işlettirir mi iki sapıkça mesaj yüzünden
eğer adam daha ileri gitseydi, herşeyi yapabilirdi ama mesajda kalmış pisliği

kuzum kantar çocuk mu ya
ne delilik yapacak
adam avukat
siciline öyle şeyler işlettirir mi iki sapıkça mesaj yüzünden
eğer adam daha ileri gitseydi, herşeyi yapabilirdi ama mesajda kalmış pisliği

Gerçi doğru canım bu yönden düşünmemiştim
Biz nişanlıyken bir adam böyle asılmıştı bizimki benim haberim yoktu gitmiş adamın iş yerini basıp tehdit etmişti
Ama tabi o zamanlar matematikçiydi şimdi böyle bir şey yapmaz

Bir aydır bir özel derse gidiyordum
zaten derse tek ben gitmiyordum toplu verilen bir ders
Ders veren kişiyi çok sağlam kişilerden tanıdığım için aklıma hiçbir kötülük gelmedi
Üstelik bu adamın eşiyle kayınvalidem arkadaş
Neyse derse git gel adam mesaj atmaya başladı
Numaranı neden verdin derseniz derse ilk başladığım gün yaklaşık
10 kişiydik hepimizin numaralarını aldı derse gelip gelmeme durumunda haberleşelim diye
Bu numara verme durmu gerçekten tam bir aptal gibi davrandım
Mesajlar beni delirtti senin de bende gönlün var, devremülküm var durumum çok iyi gibi abuk subuk mesajlar dolu
Hiçbirini silmedim şikayet etmeyi düşünüyordum ki
Kuzenim durumu biliyordu benden önce adama gidip tehdit etmiş
Adam da ben değil 17 yaşımda oğlum var o göndermiş diye bağırıp çağırmış
Dün sabahtan izinliydim ben yokken çalıştığım yere gelip arkadaşlara ben yapmadım oğlum mesaj göndermiş diye yine bağırıp çağırmış. Paranoya oldum sanki bir yerden karşıma çıkacak kapıdaki güvenliklere gelirse almayın diye söyledik durumu da bugün hocamla konuşacağım ama iyice korkmaya başladım herkes eşine söyle diyor ama (bu arada eşimle ayrıyız yani boşandık) avukat olduğu için şikayet etsin diyorlar ama o şikayet etmez gelir adamı döver başım daha çok belaya girer diye korkuyorum. Gidip kendi başıma elimdeki mesajlarla şikayet edebilirim heralde
Aslında o adama pabuç bırakacak bir kadın değilim ama iki yaşında bir kızım var takip eder diye korkuyorum.

kayınvalidenle aran nasıl o yaptırıyor olmasın? benim kendi annem bana iftira attı yüz çevirdi ben herkesden beklerim herşeyi

Dranascım nedir son durum canım?
Son gelişmeleri merak ettim.​

Back
X