- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
yokcanım böyle bir şey olabilirmi
hayatta her şey mümkün öyle değil mi?
dranası tanıyan ve kayınvalidesinin de geçmişlerini bilen biri olarak soruyorum ben dranasa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokcanım böyle bir şey olabilirmi
yani hepsi birbirinden beter
tencere-kapak da
ne bileyim
midem bulanıyor artık bu tarz insanlardan
yemin ederim.
tek bildiğim dranas'ın bir an önce eşine (eski ama tekrar evlenmeyi düşündüğü) bu olayı anlatıp
bir an önce savcılığa başvurması
elbet altında hangi pislikler varsa çıkar ortaya
böyle iftiralar atan,kurnaz bir kayınvalideden kurtulduğu için sevinmeli ozaman,tekrar evlenmeyi düşünüyormuş ama :26:
eee işte sevgi fedakarlık gerektiriyor
bazen gözü kör de edebiliyor
bunu sen de çok iyi biliyorsun değil mi arkadaşım?
tabi ama benim eşim böyle bir kayınvalideyi yanıma yaklaştırmaz![]()
Csi, sweet kayınavlidem böyle bir kötülük yapamaz diye düşünüyorum sonuçta çok sevdiği torunun annesiyim ben öyle bir şey yapacağına inanmıyorum
Dün akşam patronumla görüştüm çok sinirlendi ve bugün üst yazıyla adamın bağlı olduğu kuruma yazı yazılıyor bağlı olduğu kurum soruşturma açacakmış
Bağlı olduğu kurum olayı ört bas etmezse mutlaka ciddi bir ceza alır
Bu arada bugün de eşimle konuşmayı düşünüyorum savcılık işini kendi halleder de umarım başka bir delilik yapmaz:26:
kuzum kantar çocuk mu ya
ne delilik yapacak
adam avukat
siciline öyle şeyler işlettirir mi iki sapıkça mesaj yüzünden
eğer adam daha ileri gitseydi, herşeyi yapabilirdi ama mesajda kalmış pisliği
Bir aydır bir özel derse gidiyordum
zaten derse tek ben gitmiyordum toplu verilen bir ders
Ders veren kişiyi çok sağlam kişilerden tanıdığım için aklıma hiçbir kötülük gelmedi
Üstelik bu adamın eşiyle kayınvalidem arkadaş
Neyse derse git gel adam mesaj atmaya başladı
Numaranı neden verdin derseniz derse ilk başladığım gün yaklaşık
10 kişiydik hepimizin numaralarını aldı derse gelip gelmeme durumunda haberleşelim diye
Bu numara verme durmu gerçekten tam bir aptal gibi davrandım
Mesajlar beni delirtti senin de bende gönlün var, devremülküm var durumum çok iyi gibi abuk subuk mesajlar dolu
Hiçbirini silmedim şikayet etmeyi düşünüyordum ki
Kuzenim durumu biliyordu benden önce adama gidip tehdit etmiş
Adam da ben değil 17 yaşımda oğlum var o göndermiş diye bağırıp çağırmış
Dün sabahtan izinliydim ben yokken çalıştığım yere gelip arkadaşlara ben yapmadım oğlum mesaj göndermiş diye yine bağırıp çağırmış. Paranoya oldum sanki bir yerden karşıma çıkacak kapıdaki güvenliklere gelirse almayın diye söyledik durumu da bugün hocamla konuşacağım ama iyice korkmaya başladım herkes eşine söyle diyor ama (bu arada eşimle ayrıyız yani boşandık) avukat olduğu için şikayet etsin diyorlar ama o şikayet etmez gelir adamı döver başım daha çok belaya girer diye korkuyorum. Gidip kendi başıma elimdeki mesajlarla şikayet edebilirim heralde
Aslında o adama pabuç bırakacak bir kadın değilim ama iki yaşında bir kızım var takip eder diye korkuyorum.